[Arşiv] Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
-
merhabalar bana bu linkteki tabloyu anlatabilir misiniz acaba. detaylı bir şekilde anlatırsanız çok sevinirim pek bilgim yok.
-
@ufo349, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
merhabalar bana bu linkteki tabloyu anlatabilir misiniz acaba. detaylı bir şekilde anlatırsanız çok sevinirim pek bilgim yok.
asagida sayilar takvim yillari, ustundekiler de takvim aylari... DV2021 surecindeki onemli noktalar takvim uzerinde tarihlerle ozetlenmis...
-
merhaba. ben green card için pasaport türlerine baktım az önce. diplomatik, hususi, ve hizmet damgalı pasaportlar beni ilgilendirmiyor sanırım. beynim yandı çok karmaşık cidden. geçici pasaport maddelerini okudum oda kapsamıyor. umuma mahsus pasaport kaldı tek. sanırım bu. doğrumudur acaba.
-
merhaba. ben green card için pasaport türlerine baktım az önce. diplomatik, hususi, ve hizmet damgalı pasaportlar beni ilgilendirmiyor sanırım. beynim yandı çok karmaşık cidden. geçici pasaport maddelerini okudum oda kapsamıyor. umuma mahsus pasaport kaldı tek. sanırım bu. doğrumudur acaba.
Evet umumi pasaport bordo olan. 10 yıllık çıkarmanızı tavsiye ederim
-
@fetihy 2 yıllık çıkarmayı düşünüyordum. sorun olur mu. neden 10 yıllık önerdiniz. arasındaki fark nedir.
-
@fetihy 2 yıllık çıkarmayı düşünüyordum. sorun olur mu. neden 10 yıllık önerdiniz. arasındaki fark nedir.
2 yıllık 650 TL, 10 yıllık ise 1154 TL. Ayrıca bu ücretlere her yıl zam geliyor. O nedenle uzun süreli almak daha karlı.
-
Eğer Amerika’ya gitmeyi düşünüyorsanız ve yükselen pasaport fiyatlarını ele aldığımız zaman 2. senenin sonunda green kartı kazanamazsanız yeniden pasaport yenileme ücreti ödemek zorunda kalmanızı istemem 😊
-
@knnrn anladım hocam. bişey daha sorucam. işlemler ne kadar sürer. sanırım. ilçe nüfus müdürlüğünden randevu almam lazımmış.
-
@knnrn anladım hocam. bişey daha sorucam. işlemler ne kadar sürer. sanırım. ilçe nüfus müdürlüğünden randevu almam lazımmış.
Pasaportla ilgili bilgiler için şu konuyu okuyun: https://yesilkartforum.com/forum/topic/1414/t-c-pasaport-turleri
-
Ben üniversite mezunuyum. İş şartı olmasa da başvurabiliyor muyum.
-
@melike, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Ben üniversite mezunuyum. İş şartı olmasa da başvurabiliyor muyum.
Evet. Lise mezunu olmayanlar icin gecerli o is sarti.
-
merhaba. green card çekilişi için. siteye koyucağımız fotoğraf. biyometrik 600e600 mü olmalı. yoksa normal fotoğraf 600e600 mü olmalı.
-
@crazycells hocam yardımcı olabilir misin
-
merhaba. green card çekilişi için. siteye koyucağımız fotoğraf. biyometrik 600e600 mü olmalı. yoksa normal fotoğraf 600e600 mü olmalı.
biyometrik fotograf TC pasaportu icin gerekli.
ABD, hicbir resmi islemde biyometrik fotograf kullanmiyor. Cekilis icin normal fotograf kullanacaksiniz.
Su konudaki bilgileri incelediniz mi?
https://yesilkartforum.com/forum/topic/232/green-card-çekilişi-için-evde-nasıl-fotoğraf-çekilir
-
@crazycells ona baktım hocam. ama vize ve pasaport için bilgiler yazıyor orda. ben green card başvurusu için fotoğraf çektirmek istiyorum. yarın fotoğrafçıya gidicem. ne demem lazım hocam. geçen gittiğimde pasaport için çektiği biyometrik fotoğrafı. mail üzerinden 600e600 olarak attı. siz green card başvurusu için. biyometrik olmuyor dediniz. ne demem lazım. fotoğrafçıya.
-
@crazycells ona baktım hocam. ama vize ve pasaport için bilgiler yazıyor orda. ben green card başvurusu için fotoğraf çektirmek istiyorum. yarın fotoğrafçıya gidicem. ne demem lazım hocam. geçen gittiğimde pasaport için çektiği biyometrik fotoğrafı. mail üzerinden 600e600 olarak attı. siz green card başvurusu için. biyometrik olmuyor dediniz. ne demem lazım. fotoğrafçıya.
Amerika vizesi icin derseniz genelde anlarlar. Bilmiyorsa da sunu gosterin: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/visa-information-resources/photos/photo-composition-template.html
-
Aslında bazı fotoğrafçılarda bilmiyor. Geçen senede bende resim çekinmeye fotoğrafçıya gitmiştim. Fotoğrafları aldığımda bir gariplik hissettim. Biyometrik olarak ayarladığını fark ettim https://www.idphoto4you.com/ sitesinde düzenleme yaptığımızda fotoğrafların ebatlarının istenilen ölçüde olmadığını gördük. O sırada formda sayın @crazycells sayın @ayvalik10 hocalarımızın yardımıyla fotoğraf işini halletmiş olduk.
Bu sene de telefondan halletmeyi düşünüyorum
-
Green card başvurusu için eşimin ve çocuklarımızında pasaportu olmak zorunda mı?
-
@beklee hayır sadece başvuracak kişilerin olması yeterli başvuru için eşiniz adına da başvuracaksanız ona da çıkartmanız lazım. yoksa sadece siz yeterli.
-
@Rhonster çok teşekkürler 🙏
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum