FY2020 Administrative Process (AP durumu) (İdari İşlem)
-
@Elif-Chavez, içinde söyledi: FY2020 Administrative Process (AP durumu) (İdari İşlem)
@crazycells PTT gorevlileri musteri numarasini sistemden cikaramadi, manuel olarak girdiler bilgileri. Dun oglen teslim edildi gozukuyor. Bir problem cikarmi sizce? doktor raporuda tamamlandi gonderildi. Suan yapmamiz gereken birsey var mi? CEAC statue hala refused :( sizce ne zaman gonderirler pasaportu?
Bir de benim daha onceden SSN vardi ayni numarayi mi kullanacagim yoksa bana baska bir SSN mi yollayacaklar? Baska yollayacaklar ise simdiden basvurmam mumkun mu?Bir problem cikmaz. Konsolosluga 1 hafta-10 gun zaman verin, bu sure icerisinde pasaportunuz elinize gecmis olur diye dusunuyorum.
ABD'ye girdikten sonra SSN icin basvuru yapabilirsiniz. Ayni numarayi kullanacaksiniz, eger kartiniz eskiyse veya gocmen olmayan bir vizeyle aldiysaniz SSA'ya basvuru yapip yeni kart isteyin (ayni numara ile)...
-
@crazycells Bu süreçte hiç sorun çıkardıklarını gördünüz mü? Peki başvurduktan sonra ssn kartı almadan çalışmaya başlayabilirmiyim?
-
@Elif-Chavez, içinde söyledi: FY2020 Administrative Process (AP durumu) (İdari İşlem)
@crazycells Bu süreçte hiç sorun çıkardıklarını gördünüz mü? Peki başvurduktan sonra ssn kartı almadan çalışmaya başlayabilirmiyim?
Evet, cogunlukla SSN yeterli, yani numarayi vermeniz kafi olacaktir ama yine de basvuruyu yapin, yeni kartiniz gelsin. Is yeri SSN kartini da gormek isteyebilir...
Bu asamadan sonra dosyada ciddi bir sorun yoksa (ki oldugunu sanmiyorum) herhangi bir problemle karsilacaginizi sanmiyorum.
-
@Adama-Coulibaly insallah hepimiz aliriz.
-
@crazycells merhaba .6 aralikta 2019 da mulakatimi gerceklestirdim.pasaportlarim 40 gun konsoloslukta kaldi.O sirada ais kime bakiyordum. pasaporlarim konsolosluktayken butun aile uyelerinin adlari va pasaport numaralari gorunuyordu.pasaportlar gunderildikten sonra ais ekranda isimler ve pasaport numaralari kayip oldu bos bir sayfa gorunuyordu.Dun itibariyle ais ime baktim butun aile uyelerinin isimleri ve pasaport numaralari yeniden eklendi.En son guncelleme 19 agustosta oldu sizce bu durumdan ne anlayalim tesekurler.
-
@serdestheval21, içinde söyledi: FY2020 Administrative Process (AP durumu) (İdari İşlem)
@crazycells merhaba .6 aralikta 2019 da mulakatimi gerceklestirdim.pasaportlarim 40 gun konsoloslukta kaldi.O sirada ais kime bakiyordum. pasaporlarim konsolosluktayken butun aile uyelerinin adlari va pasaport numaralari gorunuyordu.pasaportlar gunderildikten sonra ais ekranda isimler ve pasaport numaralari kayip oldu bos bir sayfa gorunuyordu.Dun itibariyle ais ime baktim butun aile uyelerinin isimleri ve pasaport numaralari yeniden eklendi.En son guncelleme 19 agustosta oldu sizce bu durumdan ne anlayalim tesekurler.
bilemiyorum maalesef, ben genelde boyle guncellemelerden cok fazla cikarim yapmama taraftariyim; ama surecte sona yaklasiliyor, o nedenle isterseniz konsolosluga ulasip son durumu sorun:
https://tr.usembassy.gov/tr/visas-tr/contact-immigrant-visa-section-tr/
-
@serdestheval21 hocam sen sağlık raporu gönderiyormusun ungandan randevu için yada vize için
-
@mahmutenis eger pasaportlarimizi istediklerinde unganlarda randevu alip yeni saglik raporu almamiz gerekecek tabi
-
@crazycells konsolosluk ne tefonlarimiza nede maillerimize cevap vermiyor.
-
@crazycells peki bunlar 30 eylul bittikten sonra idari sureci tamamlamadik diyebiliyorlar mi
-
@serdestheval21 maaelef evet
-
@serdestheval21, içinde söyledi: FY2020 Administrative Process (AP durumu) (İdari İşlem)
@crazycells konsolosluk ne tefonlarimiza nede maillerimize cevap vermiyor.
evet, maalesef yapabilecek baska bir sey yok su an icin. Eger bir guncelleme olsaydi zaten size email gonderirlerdi diye dusunuyorum.
-
@crazycells peki bunlar 30 eylul bittikten sonra idari sureci tamamlamadik diyebiliyorlar mi
30 Eylul'de zaten DV2020 sureci bittigi icin bekleyen dosyalar otomatik olarak iptal oluyor.
-
@crazycells bu turist vizesi içinde geçerli mi ? AP ye kalan vizelerde iptal oluyor mu ?
-
@beklee, içinde söyledi: FY2020 Administrative Process (AP durumu) (İdari İşlem)
@crazycells bu turist vizesi içinde geçerli mi ? AP ye kalan vizelerde iptal oluyor mu ?
hayır, 30 eylül dv kategorisi için. b1 b2 ler ap sonuçlanana kadar bekler.
-
@beklee, içinde söyledi: FY2020 Administrative Process (AP durumu) (İdari İşlem)
Hayir, DV kategorisinin son tarihi var ama B kategorisinde yok. Siz AP bitene kadar beklemelisiniz.
-
@DustyBlue teşekkürler 🙏
-
@crazycells bakalım daha ne kadar bekliyecez. Teşekkürler 🙏
-
Selamlar
Bu gün konsolosluktan idari işlemlerimizin tamamlandığı bilgisi geldi. -
@desarjj haftasonu konsolosluk çalışıyor mu ?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
13
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum