@Ekto-Oktan Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için, inşallah herkesin işlemleri yolunda gider, gelişmeleri paylaşacağım.
-
@Ekto-Oktan Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için, inşallah herkesin işlemleri yolunda gider, gelişmeleri paylaşacağım.
-
7-8 Temmuz Mülakatları
ankara konsolosluğ'u,
7-8 Temmuz'daki NATO zirvesi için güvenlik amaçlı, o tarihe denk gelen mülakatları ileri bir tarihe ertelediğini bildiren mailler attı başvuru sahiplerine çoğu vize türü için.
bu tarihe denk gelen mülakatı olanlar maillerini kontrol etsin lütfen.şimdiden herkese sorunsuz mülakatlar diliyorum.
-
@Ekto-Oktan Hocam ben de benxer durumda olacağım. Durumunuzda bir gelişme oldu mu, gectigimiz sure icinde ?
-
@JemappleG Önceki sayfalarda çok tartışıldı. Arama butonuna yazarsanız sonuçlar çıkar.
Ben de sizin durumunuzdaydım. Acımadan basıyolar aşıyı. Alternatifi yok.
-
-
Merhaba arkadaşlar,
Ben DV Green Card sahibi olarak ABD’ye giriş yaptım ve şu anda Ohio’da yaşıyor/çalışıyorum. ABD’de iş, banka, araç, adres ve vergi düzenimi kurmuş durumdayım. Nişanlım ise şu anda Türkiye’de ve Ağustos gibi evlenmeyi planlıyoruz.
Evlilik sonrasında onu mümkün olan en kısa sürede ABD’ye getirmek istiyorum. Şu an en hızlı ve guvenli seçeneklerden biri dil okulu/F1 süreci gibi göründüğü için, aklımdaki plan onun bu şekilde ABD’ye gelmesi, burada evlendikten sonra benim üzerimden Green Card sürecine başvurmak. Hali hazirda Agustos ayina cok kalmadigi icin turist vizesi ile randevu almamiz cok zor gorunuyor ve turist vizesinin red orani ogrenci vizesine gore cok daha yuksek. Alternatif onerileriniz varsa alabilirim.
Ancak özellikle şunları merak ediyorum:
Bu yöntemin riskleri nelerdir? Duzgun ilerletilmesi icin neler yapilmali?
F1/dil okulu ile giriş yaptıktan kısa süre sonra evlilik ve AOS süreci problem yaratabilir mi?
“Immigrant intent” konusu ne kadar kritik?
Ülkeye giriş-çıkışlarda sorun yaşanabilir mi?
Daha güvenli / daha risksiz bir süreç önerir misiniz?
Benzer süreci yaşayanların timeline ve deneyimleri nasıl oldu?Açıkçası öncelikli hedefim birlikte ABD’de yaşamaya hızlı şekilde başlayabilmek. Eğer bu süreç çok problemli/riskli görünüyorsa, alternatif olarak işimi bırakıp Türkiye’ye dönüp süreci oradan yürütmeyi ve bu sırada Re-entry Permit kullanmayı da değerlendiriyorum.Re-entry permit sebebine evlilik yazip, orada bu sureci yonetmek mantikli mi ? Bunu da yapan arkadaslarimiz varsa dinlemek isterim.
Benzer süreç yaşamış arkadaşların yorumlarını gerçekten merak ediyorum 🙏
-
-
Merhaba
Ben abd vatandasıyım amerıkada dogdum .turkıyede dogan 10 ve 13 yasındaki cocuklarıma ır-2 vızesıne basvurduk 2024 temmuzda onsylarımız geldı ır-2 vızemızı sldık tam 23 ay surdu bu işlem . Şimdi bundan sonraki surec nadıl işliycek bilgisi olan varmı 6 ay vıze suremız var ve gıtıs yapmamız grekıyor cocukların abd pasaportu nasıl cıkarılıyor bılgıdı tecrubesı olan varsa cok sevınırım . 2010 da ablam oglunu bu yolla abd vatandası yaptı gırıs yaptı sbd kısa sure kaldı ve turkıye ankara kondoloslugundan yegenımın pasaportunu cıkardılar .tabı bu durec 2010 ıdı ..şimdi nasıl oluyor kanunlar degıstımı bılmıyorum abd gırer gırmez greencardlı olacakları için abd pasaport basvurusu yapabılıyormuyuz .. -
merhabalar herkese
Benim sorum mülakat taki doktor muayenesinde aşı ile ilgili: Green Kart'tan önce istenen aşıları internette buldum ama bu aşıları yapmış olmamıza rağmen bizim e-Nabız'da birçoğu gözükmüyor. Bununla ilgili bizimle aynı durumda olanlar oldu mu? Hepsini tekrar mı yaptırmamız mi gerekli?
-
@ayvalik10 Merhaba, oğlum vatandaş ABD de yasiyor, anne baba statüsünden Green Card a müracaat etti, sonrasında iptal etti, iptalini posta yolu ile yaptı ama henüz bir cvp alamadık.
-
Merhaba.
Abd vatandaşı eşim üzerinden GC başvurusu yapacağım.Uscis sitesinde form ücretleri yazıyor ama ayrı ayrı yazıyor.
Tek seferde seyahat izni, çalışma izni ve 130 başvurusu yapacağım için chatgpt birlikte yaptığın için ayrıca ücret ödemene gerek yok diyor ama bu yıl başvuran olduy sa güncel ücret bilgilerini paylaşabilir mi?
Teşekkürler -
Merhaba, uzun bekleyis sonucunda dun vizemiz onaylandi. Esim ve benim icin sorunsuz gecen bir mulakat oldu, 5-10 dakika arasiydi galiba. Konsolosluk da kalabalik degildi. Bekleyenlere sabirlar diliyorum.
-
@Ali-a, içinde söyledi: Doktor ungan randevusu hakkında
@ATS16 Kredi kartından döviz olarak mı çekiyorlar ? Veya güncel kur üzerinden tutarı çevirip TL olarak mı ?
Saglik muayenesi gunundeki kur uzerinden TL cekim yapiyor Unganlar kredi karti odemelerinde
-
Aranizda I-130 onayi beklerken Petitioner Biometric randevusu gelen arkadasimiz varmi?
-
@çotonak28 merhaba Ben 2024 de seyahat iznim gelmemisti acil seyahat iznine basvurmustum ailemin saglik priblemleri sebebi Ile. Ve bana 1 aylik izin vermislerdi. Hemen 2 gun sonrasinda bileti aldik gittim ve seyahat izin suremin dolmasina 1 gun kala donus yaptim. Beni iceriye odaya aldilar neden gittinjz, kac gun kaldiniz , burada hangi adreste yasiyorsunuz diye sordular. Sonra gecebilirsiniz dediler.acil degildesizin gibi normal seyahat izninile seyahat Eden arkadasim da oldu bir sorun olmadi. Ama tabi bunlar bizim tecrubemiz. Avukata sordugumda sureciniz devam ediyor elbette kimse birsey garanti edemez ama bu green card olsada ayni v ekstrem bir surmunuz olmadigi surece giris yaparsiniz demisti.
-
Amerika vatandasligini kanitlayabilir 3 farkli belge var.
-- Dogum belgesi (Dogdugu state in "Vital Record"larindan alabilir)
-- Gocmenlik yoluyla alinmis "Certificate of Naturalization". (USCIS'e basvurarak yeniden cikartilmasini isteyebilir)
-- Amerikan pasaportunun kendisi (Bu elinde yoksa, diger iki maddeden birini tasiyor olmasi gerekiyor tekrardan pasaport cikarttirabilmek icin)SSN numarasi uzerinden vatandasligi sorgulanabiliyor ancak SSN belgesinin kendisi bir vatandaslik kaniti olarak sayilmiyor.
-- SSA (Social Security Administration) web sitesinden SSN kartini yenilenmesini isteme hakki var. -
@Metty-Yalcin Selamlar, maalesef bir etkisi olmaz. Benim de babam Amerikan vatandaşı ve benle kardeşlerim de başvurumuzdan 9 ay sonra approve olduk ama bu bir şey değiştirmiyor.
Bekarlar için 7-10 yıl, evliler için 10-15 yıl gibi süreler veriliyor. Çok iyi avukatlara başvurduk ama hepsi de durumu deşitiremeyeceğimizi söyledi. -
Herkese selamlar arkadaslar.Yakın zamanda advance parol veya ı 512 ile türkiyeye gidip gelem varmıdır? Yardımcı olursanız cok sevinirim.Tesekkurler.
-
Merhabalar ben K-1 Nişanlılık vizesi başvurusu yaptım Dosyalarım evraklarım her şey tamam Ankara’dan gereken mail de geldi yalnız tek bir sorunum var size sormak istediğim merak ettiğim bir şey var.
Benim iki üç Sene önce başıma bir talihsizlik geldi. Bir arkadaşıma yardım edeyim derken arkadaşımın ricası üzerine hesabıma gelen parayı çekip arkadaşıma verdim ve istemediğim halde nitelikli dolandırıcık suçuyla yargılandım yargılanma sonucu Mahkemeden beraat aldım şu an elimde beraat kararı mahkeme kararı vardır. Ve aynı arkadaşım ile beraber aynı evde kalıyorduk evin kontratı benim üzerimeydi ben bir gün ailemin yanına gittim ve arkadaşımın kaldığı evi polisler basmış arkadaşımı ve kız arkadaşını almışlar bundan dolayı beni de fuhuş konusuyla ilgili Yargıladılar bu sebepten dolayı 45 gün ceza yattım ve dosya kapandı. Bahsettiğim her iki dosyanın da sonucu evrakları elimde mevcuttur. Saygıdeğer okuyucularım lütfen bana bu konuda bilgi verin.
Sizce ben ve Ds-160’ı doldururken mahkeme ceza soruları bölümünde geçmişimde hiçbir şey yaşamadım mahkemeye çıkmadım cezam yoktur diye işaretleyip vize görüşmesine adli sicil kağıdımın temiz bir şekilde götürüp hiçbir şey yokmuş gibi mi gireyim yoksa olanı biteni dolduracağım formda anlatıp bu dosyaların sonuçlarıyla birlikte vize görüşmesine yanımda mı götürüp açıklamasını yapayım hangisini yaparsam vizeyi alabilirim ya da hangisini yaparsam benim için geleceğim için daha iyi olabilir. E-Devletten adli sicil kağıdına baktığım zaman temiz çıkıyor ve arşiv kaydına baktığım zaman o da temiz çıkıyor vize görüşmesine sadece adli sicil kâğıdımı Götürsem ve hiçbir şey bahsetmesem sizce bir sorun olur mu orada kendileri herhangi bir araştırma yapıyorlar mı bu konuda bana bilgi verebilir misiniz teşekkür eder iyi günler dilerim.
-
ABD Vatandaşı ile Amerika'da evlenip Green Card almak
-
@seznec, içinde söyledi: ABD Vatandasi ile Amerika'da evlenip Green Card almak
@crazycells 6 ay 18 gün sonra EAD Kartımı nihayet teslim aldım,Pazartesi günü çalışmaya başlıyorum.
harika haber, gozunuz aydin

-
@graombze, içinde söyledi: ABD Vatandasi ile Amerika'da evlenip Green Card almak
Arkadaslar sabah 9:15 uscis alabama montogomery'de mulakatimin vardı saat 9'dan önce binaya girmemize müsade etmediler. İceri girdikten sonra parmak izi ve fotoğrafımı çektiler. 3 çift vardi hepimizin randevu saati aynıydı. Bir çifti ayri odalarda mülakata aldilar biz de panik olduk:)) sonrasinda başka bir memur bizi çağırdı yuzyuze mülakat gerçekleşti. Genel olarak sorular doğum tarihimiz,nasil tanıştığımız, aile bireylerin isimlerini,dugun tarihimiz nerede olduğunu ve eşimin kac kere turkiyeye geldiği gibi cok basit sorular soruldu. Hatta biz sohbet ettik güldük eğlendik ayaga kalkıp tarifler verdik:)) hic bir sekilde bizim hazırladığımız kocaman dosyaya bakmadı. Yeteri kadar kanitim var yeterli dedi. Cok uğraştık dedik tamam bir kac tane verin dedi:)) hazırladığımız dosyaya bakmadı ve hic birsey almadı( tabii bu davadan davaya değişir hersey tam gidin çünkü hepsi isteniyor normalde)
Taxleri bile biz söyledik bunlari almaniz gerekiyor sanirim diye. Çok guzel rahat ve eğlenceliydi. Formda cevapladigimiz guvenlik soruların hepsi tekrar soruluyor.Yaklasik 30 dakika sürdü bize gun içinde sistemi kontrol edin dedi. Binadan cikip sisteme baktim kart üretiliyor olarak değiştirildi.
Yolda yazıyorum yazım hatalari için özür dilerim.hayirli olsun

-
17 agustos tan beri interview was completed and case must be reviewed than oteye gidemedim

-
Max 1 aya mektup gelir demişti adam ek bili lazımsa die . İnterview de harika geçmişti. Ama hala bekleme mod
-
@graombze tebrik ederiiim. çok uğraştın ama sonunda bitti
gözünüz aydın, darısı başımıza 
-
@crn93 bu hafta icinde mektup gelir aksi halde field office ile iletisime gecmen gerek. Bu aralar fazlaca aksaklik meydana geliyor.
-
@akhilleus bize yasal surecin 120 gun olduğu söylendi.
-
@graombze woow baya uzunmus 4 ay. Sozlerine de guvenmek istiyor ama insan
-
Bugun aksam saat 7 civarlarında kartimin basılıp gönderildiğini gördüm sonunda bitti çok mutluyum umarim sorunsuz bir sekilde elime geçer. Mulakattan 4 gün sonra kart kargoya verildi.
(Kartim geldi) mülakattan tam 7 gün sonra -
@graombze, içinde söyledi: ABD Vatandasi ile Amerika'da evlenip Green Card almak
Bugun aksam saat 7 civarlarında kartimin basılıp gönderildiğini gördüm sonunda bitti çok mutluyum umarim sorunsuz bir sekilde elime geçer. Mulakattan 4 gün sonra kart kargoya verildi.
Hayırlı olsun gözünüz aydın
-
@graombze ay muthis hayirli olsun
-
Öncelikle Herkese merhabalar...aranıza yeni katıldım....eşimle 4 yolluk evliyi burada bi oğlumuz oldu ve artık gitmeye karar verdiğimiz Eşim floridalı ve 16 Şubat 2019 USCIS başvurumuzla Başlayan macera 24 Eylül e Ankara Büyükelçiliğine randevu verilmesiyle hala devam ediyor... yaklaşık 45 dakike önce gelen bir mail ile durduk yere stres yapmamıza neden oldu...The Visa Information Service isimli ve [email protected] Tarafından gelen “Ankara Elçiliğindeki randevunuz İş yoğunluğu nedeniyle iptal olmuştur. ais.usvisa-info.com adresinden gruplara girip yeni Ekim-kasım 2020 Tarihine yeni randevu alın” şeklinde bir mail aldım. Haliyle öncelikle panikledim “fishing” olabileceğini düşünmeden Verdikleri ais.usvisa-info.com adresine tıklayıp girmiş bulundum... ama baktım ais.usvisa-info adresinde bi değişiklik gözükmüyordu... Sonradan niye “.com” adresinden mail atsınlar diye düşünürken Mailin altında iContact - Try it for FREE şeklinde ve “ https://www.icontact.com/signup-trial?utm_medium=poweredby&utm_source=footerlink&utm_campaign=iC Footer&afid=144186” adresi bulunan bir son dip not gözüme çarptı....
Sizlere sorum şu acaba bu şekilde bi mail alan var mı ? , büyük ihtimal scam gibi duruyor ais adresinde şifremi falan değiştirdim ama Bilgi hırsızlığı dahil bi problem olur mu ? Cevap verebilirseniz çok sevinirim.. herkese teşekkürler iyi forumlar dilerim......
-
@zeybek *4 yıllık , *evliyiz , *phishing vb gibi yazım hatalarından ötürü affınıza sığınırım. Telefondan yazdığım için otomatik düzeltme özelliğinin azizliğine uğramışım birçok yerde kusura bakmayın lütfen....
-
@zeybek konsolosluğa mail atın bilgi almak için ama ayni sey bana da yapılmıştı mulakatimi is yoğunluğu nedeni ile iptal ettiklerini söyleyen bir mail atmıştım ancak mülakat günüm yerinde durdu sonrasinda kendileri iptal ettiler. Ben bilgi almak için mail atmıştım. Konsololuk ile iletişime geçin
-
Tebrikler!
Benim de 15 eylul sali gunu mulakatim vardi, bende paylasmak isterdim deneyimlerimi.
Interview icin Uscis`in Fairfax, Virginia ofisine gittim. Saat 11:30 da baslayacak olan interview icin 11:15de binaya girdim. Covid-19 nedenleriyle binaya randevunuzdan en erken 15 dakika once girebiliyorsunuz. Yaklasik 15-20 dakika bekleme odasinda bekledikten sonra mulakata aldilar. Mulakatimizi yapan beyefendi cok samimi, cok guler yuzlu biriydi ve hic zorlamadi bizi. Sohbet havasinda gecti. Nasil tanistiniz, ilk nereye gittiniz vb. gibi basit sorular sordu. Daha sonra yanimizda getirdigimiz lease, faturalar, fotograflar gibi kanitlari gosterdik. Yaklasik 15 dakika surdu ve daha sonra greencardi 6-8 hafta icerisinde yollayacaklarini soyledi. Cok rahat gecti. Umarim bekleyen herkes bir an once alir

@graombze, içinde söyledi: ABD Vatandasi ile Amerika'da evlenip Green Card almak
Arkadaslar sabah 9:15 uscis alabama montogomery'de mulakatimin vardı saat 9'dan önce binaya girmemize müsade etmediler. İceri girdikten sonra parmak izi ve fotoğrafımı çektiler. 3 çift vardi hepimizin randevu saati aynıydı. Bir çifti ayri odalarda mülakata aldilar biz de panik olduk:)) sonrasinda başka bir memur bizi çağırdı yuzyuze mülakat gerçekleşti. Genel olarak sorular doğum tarihimiz,nasil tanıştığımız, aile bireylerin isimlerini,dugun tarihimiz nerede olduğunu ve eşimin kac kere turkiyeye geldiği gibi cok basit sorular soruldu. Hatta biz sohbet ettik güldük eğlendik ayaga kalkıp tarifler verdik:)) hic bir sekilde bizim hazırladığımız kocaman dosyaya bakmadı. Yeteri kadar kanitim var yeterli dedi. Cok uğraştık dedik tamam bir kac tane verin dedi:)) hazırladığımız dosyaya bakmadı ve hic birsey almadı( tabii bu davadan davaya değişir hersey tam gidin çünkü hepsi isteniyor normalde)
Taxleri bile biz söyledik bunlari almaniz gerekiyor sanirim diye. Çok guzel rahat ve eğlenceliydi. Formda cevapladigimiz guvenlik soruların hepsi tekrar soruluyor.Yaklasik 20 dakika sürdü bize gun içinde sistemi kontrol edin dedi. Binadan cikip sisteme baktim kart üretiliyor olarak değiştirildi.
Yolda yazıyorum yazım hatalari için özür dilerim. -
@ssergenk cok sevindim!:) sonunda bitti.umarım en yakin zamanda eline geçer kartın! benim ki sanirim yarin elimde olacak. Bir sure kafamızı dinleyeyim:))
-
@ssergenk, içinde söyledi: ABD Vatandasi ile Amerika'da evlenip Green Card almak
Tebrikler!
Benim de 15 eylul sali gunu mulakatim vardi, bende paylasmak isterdim deneyimlerimi.
Interview icin Uscis`in Fairfax, Virginia ofisine gittim. Saat 11:30 da baslayacak olan interview icin 11:15de binaya girdim. Covid-19 nedenleriyle binaya randevunuzdan en erken 15 dakika once girebiliyorsunuz. Yaklasik 15-20 dakika bekleme odasinda bekledikten sonra mulakata aldilar. Mulakatimizi yapan beyefendi cok samimi, cok guler yuzlu biriydi ve hic zorlamadi bizi. Sohbet havasinda gecti. Nasil tanistiniz, ilk nereye gittiniz vb. gibi basit sorular sordu. Daha sonra yanimizda getirdigimiz lease, faturalar, fotograflar gibi kanitlari gosterdik. Yaklasik 15 dakika surdu ve daha sonra greencardi 6-8 hafta icerisinde yollayacaklarini soyledi. Cok rahat gecti. Umarim bekleyen herkes bir an once alir

@graombze, içinde söyledi: ABD Vatandasi ile Amerika'da evlenip Green Card almak
Arkadaslar sabah 9:15 uscis alabama montogomery'de mulakatimin vardı saat 9'dan önce binaya girmemize müsade etmediler. İceri girdikten sonra parmak izi ve fotoğrafımı çektiler. 3 çift vardi hepimizin randevu saati aynıydı. Bir çifti ayri odalarda mülakata aldilar biz de panik olduk:)) sonrasinda başka bir memur bizi çağırdı yuzyuze mülakat gerçekleşti. Genel olarak sorular doğum tarihimiz,nasil tanıştığımız, aile bireylerin isimlerini,dugun tarihimiz nerede olduğunu ve eşimin kac kere turkiyeye geldiği gibi cok basit sorular soruldu. Hatta biz sohbet ettik güldük eğlendik ayaga kalkıp tarifler verdik:)) hic bir sekilde bizim hazırladığımız kocaman dosyaya bakmadı. Yeteri kadar kanitim var yeterli dedi. Cok uğraştık dedik tamam bir kac tane verin dedi:)) hazırladığımız dosyaya bakmadı ve hic birsey almadı( tabii bu davadan davaya değişir hersey tam gidin çünkü hepsi isteniyor normalde)
Taxleri bile biz söyledik bunlari almaniz gerekiyor sanirim diye. Çok guzel rahat ve eğlenceliydi. Formda cevapladigimiz guvenlik soruların hepsi tekrar soruluyor.Yaklasik 20 dakika sürdü bize gun içinde sistemi kontrol edin dedi. Binadan cikip sisteme baktim kart üretiliyor olarak değiştirildi.
Yolda yazıyorum yazım hatalari için özür dilerim.tebrik ederim hayırlı olsun
-
@graombze Cevabınız için çok teşekkür ederim. Bugün olanları anlatayım acaba yaşadıklarınıza benzer mi merak ettim ve siz de iptal ile ilgili yaşadığınız tecrübeyi aktarırsanız sevinirim. Sabahtan usvisa-info.com sitesinin 850 ile başlayan numarasını aradım ve randevumda şu an İçin bi değişiklik olmadığını ilettiler ancak Supervisor a danışacağını ve öğleden sonra tekrar aramamı İstediler. Eşim dün NVC aramıştı ve Ankara’nın telefonunu iletip orayla görüşmemizi söylediler. Daha sonra Ankara Embassy aradım ve daha önce de buna benzer duyumlar aldıklarını ve e mail yoluyla iletişime cevap vereceklerini söylediler. Bu arada çalıştığım için de zaman geçtiğinden öğleden sonra oldu ve usvisa-info.com un 850 Li numarasını yine aradım bu sefer randevunun iptal olduğunu ilettiler. Ama dedim sitenizde hala randevu durumum normal görünüyor (şu an dahi atanmış randevu olarak 24 Eylül normal görünüyor). Orası öyle görünecek sonra 25 eylülde kalkacak siz yeni randevu oluşturacaksınız dendi. Ama dedim kağıt üzerinde ben kendi irademle katılmamış ve randevuyu kaçırmış görüneceğim o Nasıl olacak dedim. Memurların talimatları böyle diye bi yanıt aldım. Durumla ilgili Bilgi alabilmek için Ankara elçiliğinin sitesindeki 400 karaktere sığdırmaya Çalışıp bir mail attım. Şu an İçin ne olacağı hakkında bi fikrim yok. Çok uzun yazıp da okumayı zorlaştırdıysam kusura bakmayın ancak pandeminin de araya girişiyle süreç 2 yola yaklaşıyor ben 7 Aydır oğlumu göremiyorum. İlk doğum günü ilk kelimeleri ilk adımları hepsini kaçırdım.. anlayacağınız tahammül seviyelerini aşmış durumdayım. Dosyası onaylanan arkadaşlara hayırlı olmasını diliyorum ve Teşekkür ediyorum cevaplarınız İçin....
-
@zeybek merak etmeyin bir problem yok. Tum ABD konsolosluklarindaki vize tarihi ve ucretleri islemlerini ayri bir sirket yonetiyor, bu verdiginiz adres onlarin adresi.
Konsolosluktan kendilerine verilen bilgiyi size iletiyorlar.
-
@ssergenk, içinde söyledi: ABD Vatandasi ile Amerika'da evlenip Green Card almak
Tebrikler!
Benim de 15 eylul sali gunu mulakatim vardi, bende paylasmak isterdim deneyimlerimi.
Interview icin Uscis`in Fairfax, Virginia ofisine gittim. Saat 11:30 da baslayacak olan interview icin 11:15de binaya girdim. Covid-19 nedenleriyle binaya randevunuzdan en erken 15 dakika once girebiliyorsunuz. Yaklasik 15-20 dakika bekleme odasinda bekledikten sonra mulakata aldilar. Mulakatimizi yapan beyefendi cok samimi, cok guler yuzlu biriydi ve hic zorlamadi bizi. Sohbet havasinda gecti. Nasil tanistiniz, ilk nereye gittiniz vb. gibi basit sorular sordu. Daha sonra yanimizda getirdigimiz lease, faturalar, fotograflar gibi kanitlari gosterdik. Yaklasik 15 dakika surdu ve daha sonra greencardi 6-8 hafta icerisinde yollayacaklarini soyledi. Cok rahat gecti. Umarim bekleyen herkes bir an once alir

Tebrikler, hayirli olsun

Benzer Başlıklar
133
Çevrimiçi
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.3k
İleti
Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum