Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Okul Öncesi Eğitim

Taşındı K-12 ve Lise Eğitimi
137 43 18.5k 42

Benzer Başlıklar

• devlet okulunda egitime devam amerikada

K-12 ve Lise Eğitimi
    2
    1 Oy
    2 İleti
    337 Bakış
    crazycellsC
    @Ayda-Amcalar, içinde söyledi: devlet okulunda egitime devam amerikada Merabalar bir konuda yardıma ihtiyacım olucak. Ben gecen sene Amerikada exchange yaptım ve kalan 2 yıl yine orda devam etmek istiyorum. Orda bana legal guardian olucak bir aile var. Bu durumda aynı devlet okuluna devam etmem mümkün mü? ABD vatandasi misiniz? Vize sahibi misiniz? Hangi kademede egitim goruyorsunuz? Lise egitimi mi?
  • Okula ilk kayıt

Taşındı K-12 ve Lise Eğitimi
    27
    0 Oy
    27 İleti
    3k Bakış
    ayvalik10A
    https://www.youtube.com/watch?v=LT4dW35DJSg
  • FAFSA ve Üniversite Eğitimi için diğer burs ve kredi olanakları

Taşındı Önlisans ve Lisans Eğitimi egitim burs kredi
    54
    4 Oy
    54 İleti
    9k Bakış
    C
    @erco zannetmiyorum. benim oglum universitede okuyor ve fafsa dan yararlaniyor. GC sahibi olarak sizde ABD vatandaslarinin haklarindan her sekilde yararlanabiliyorsunuz, bu devletin verdigi bir hak.
  • Amerika'daki Eğitim Sistemi - Genel Bakış

Sabitlendi Eğitim egitim okul
    40
    12 Oy
    40 İleti
    12k Bakış
    S
    Merhaba, birçok makale ve konu okudum, ancak ABD'de tıp eğitimi hakkında aşağıdakilere ulaştım. 4 yıllık lisanstan sonra MCAT sınavını 4 yıl alın ve sonunda okuyun. MD başlığı tam olarak nedir? Sadece uzmanlık okumazsam MD başlığıyla çalışabilir miyim? (Türkiye'de bu pratisyen hekimlik midir?) (Makalelerinizi çoğu başlıkta gördüm. @crazycells yardımcı olursanız çok mutlu edersiniz.)
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

23

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k