Amerika'da orta seviye ingilizce ile lise okumak
-
Selamlar!
Benim Aklımda En Çok Takılan Soru Şudur Green Card Çıktı Diyelim ( İnşallah) Ailemle Başvurmayı Planlıyoruz.Şimdi Sorum Şudur Ben İngilizce Biliyorum Ama Sadece Anlıyorum Konuşamıyorum.Bu Nasıl Olur ? Zorluk Çekermiyim ? Neye Göre Yerleştirirler Beni ? Araştırdım Ben Herhalde İngilizce Sınavına Tâbi Tutuluyormuşuz Herhalde Tabi Dediğim Gibi Bilemiyorum Ayrıca Türkiyede Derslerim İyi Çok Şükür Oraya Nasıl Etkiler ?
-
@murat-türk Amerika'da Orta Seviye İle İngilizce İle Lise Okumak ? içinde söyledi:
Selamlar!
Benim Aklımda En Çok Takılan Soru Şudur Green Card Çıktı Diyelim ( İnşallah) Ailemle Başvurmayı Planlıyoruz.Şimdi Sorum Şudur Ben İngilizce Biliyorum Ama Sadece Anlıyorum Konuşamıyorum.Bu Nasıl Olur ? Zorluk Çekermiyim ? Neye Göre Yerleştirirler Beni ? Araştırdım Ben Herhalde İngilizce Sınavına Tâbi Tutuluyormuşuz Herhalde Tabi Dediğim Gibi Bilemiyorum Ayrıca Türkiyede Derslerim İyi Çok Şükür Oraya Nasıl Etkiler ?
ilk aylarda illaki zorluk cekersiniz ama sonra alisirsiniz merak etmeyin :slight_smile:
okul cagindaki bireylerin alismasi cok daha kolay olur her seye.sinavdan aldiginiz sonuca gore ek kurs almanizi isteyecekler buyuk ihtimal.
-
@crazycells Amerika'da Orta Seviye İle İngilizce İle Lise Okumak ? içinde söyledi:
@murat-türk Amerika'da Orta Seviye İle İngilizce İle Lise Okumak ? içinde söyledi:
Selamlar!
ilk aylarda illaki zorluk cekersiniz ama sonra alisirsiniz merak etmeyin :)
okul cagindaki bireylerin alismasi cok daha kolay olur her seye.sinavdan aldiginiz sonuca gore ek kurs almanizi isteyecekler buyuk ihtimal.
Çok teşekkür ederim.Aklımda en büyük soru buydu
-
Merhaba greencard çıktıktan sonra bir eğitim danışmanlığını arayarak lisedeki kardeşimle ilgili bilgi almak istedim.Şu an elimizde greencard olmadığından liseye göndermek için oturum izni almamız gerektiğini söylediler.Bilgisi olan var mı bu konuda?
-
@xpowerglide Amerika'da orta seviye ingilizce ile lise okumak içinde söyledi:
Merhaba greencard çıktıktan sonra bir eğitim danışmanlığını arayarak lisedeki kardeşimle ilgili bilgi almak istedim.Şu an elimizde greencard olmadığından liseye göndermek için oturum izni almamız gerektiğini söylediler.Bilgisi olan var mı bu konuda?
Green Card talihlisisiniz?
Kardesinizin bir ABD vizesi var mi?
-
Evet DV2020 talihlisiyim.
Evet 10 yıllık vizesi var -
Evet DV2020 talihlisiyim.
Evet 10 yıllık vizesi var10 yillik dediginize gore turist vizesi olarak dusunuyorum, maalesef turist vizesiyle okumasi mumkun degil. Su konudaki B vizesine dair bilgileri inceleyebilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/669/amerikan-vizeleri-ile-ilkokul-ortaokul-ve-lise-egitimi-almak-gocmen-olmayan-vizelerTalihli olmaniz sizin Green Card'li oldugunuz anlamina gelmiyor, sadece gocmen vize alabilmek icin mulakat sansiniz var. Ne siz ne de baska bir resmi gorevli sizi "Green Cardli" farzedip islem yapamaz. Ancak gocmen vize gorusmesi sonucu basvurunuz onaylanirsa Green Card sahibi olabilirsiniz. Dolayisiyla bu faraziye ile bir egitim kurumuna basvuru yapmamalisiniz.
-
@crazycells biz şu an başvuru yapmış değiliz yukarda bahsettiğim gibi danışmanlık bürosu bize B vizesiyle oturum izni alarak okuyacağımızı söyledi bunun doğruluğunu araştırıyorum.
-
@crazycells biz şu an başvuru yapmış değiliz yukarda bahsettiğim gibi danışmanlık bürosu bize B vizesiyle oturum izni alarak okuyacağımızı söyledi bunun doğruluğunu araştırıyorum.
Amerika'da "oturum izni" diye bir kavram yok, bu Avrupa ulkelerinde var olan bir kavram. O nedenle danismanin ne demek istedigini bilmiyorum, maalesef B vizesi size okuma sansi vermiyor, ayrintili bilgiyi linkledigim konuda bulabilirsiniz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
36
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.2k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum