Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

ABD'de kaçak duruma düştükten sonra evlilik yapmak mümkün müdür?

Taşındı Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler
9 5 2.8k 4

Benzer Başlıklar

  • Amerikan vatandasi esin uzun suredir ABD’de bulunmamasi

    Taşındı Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler
    24
    0 Oy
    24 İleti
    2k Bakış
    Ekto OktanE
    @ofcepeci Merhabalar öncelikle şunu belirtmek isterim ben sürecin anlık olarak içindeyim sürecin ilk aşaması yani I-130 formunu doldurduğunuz aşamada eşinizin ABD içindeki ikameti ve bağları sorgulanmıyor bu aşamada sorgulanan tek şey evlilik bağınız ve evliliğinizin gerçekliği. Bu süreçte ortalama 12-17 ay arasında sürmekte yani ilk 1.5 yıllık süreçte bunu düşünmenize bile gerek yok formu doldurduktan sonra. Sonraki süreçte formunuz onaylandığında ve NVC'de vize başvurusu aşamasına girdiğinizde bu konu oluyor bu noktada Amerikan vatandaşı eşin ABD'ye geri dönmesi orada bir kira sözleşmesi,iş,banka hesabı,yeni bir eyalet kimliği,sizin soy isminizi eğer kadınsa belgeleri alıp değiştirmesi vs bağ için önemlidir ve bunu belgelerle sağlamalı. Biz bu son 1 senelik süreçte hep birlikteydik ve son geçtiğimiz 1 aydır eşim Amerikada tüm belgelerini benim soy ismim ile güncelledi vs ve orada şuanda çalışıyor yani domicile'ı oluşturduk bağ olarak NVC aşamasında bunu sunucağız sizde aynı şekilde süreç ilerlediğinde bizim gibi sonraki aşamada bunu ilerletebilrisinz.
  • Yaşlı bireylerin evlilikleri

    Taşındı Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler
    2
    0 Oy
    2 İleti
    338 Bakış
    R
    @oldtiger, içinde söyledi: Yaş konusu Merhaba, 72 yaşında olmam evlilik yoluyla göçmenlik için bir avantaj sağlar mı? Evliliğinizin gerçek olduğuna ikna olurlarsa, yaşınızın bir avantajı veya dezavantajı olmayacaktır.
  • Birden fazla kategoride Greencard basvuru yapmak

    Taşındı Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler
    4
    1 Oy
    4 İleti
    513 Bakış
    crazycellsC
    @nilüfer-cansel Birden fazla kategoride Greencard basvuru yapmak içinde söyledi: Aslında planladığımız ay Temmuz du. Sanırım biletleri Ocak ayı başına kadar erteleme durumumuz olabilecek. Ocak ayında giriş yapsak turist olduğumuz için 6 ay kalabiliyoruz maksimum. Yani 2020 Haziran ayına kadar zamanımız olacak Fakat, turist vizesini "gocmenlik basvurusu yapmak" amaciyla kullanmis olacaksiniz, dolayisiyla AOS basvurunuzu bu etkileyebilir, cunku numaraniz ne zaman aktif olacagini da bilmiyorsunuz. Numaraniz AOS icin buyuk bir numara, isterseniz AOS konusunu iyice okuyun. Bence yapmaniz gereken DV surecine CP yani Consular Processing ile devam edip mulakat tarihinize gore Turkiye'ye donmeniz. Diger turlu Green Card sansini kacirabilirsiniz. ABD'de basvurmaya calistiginiz Green Card kategorisini anlayamadim hala bu arada?
  • 6 Oy
    3k İleti
    407k Bakış
    zeojoeblackZ
    Merhaba. Abd vatandaşı eşim üzerinden GC başvurusu yapacağım.Uscis sitesinde form ücretleri yazıyor ama ayrı ayrı yazıyor. Tek seferde seyahat izni, çalışma izni ve 130 başvurusu yapacağım için chatgpt birlikte yaptığın için ayrıca ücret ödemene gerek yok diyor ama bu yıl başvuran olduy sa güncel ücret bilgilerini paylaşabilir mi? Teşekkürler
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

43

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum