DV2019 Kaybedenler Kulubu (Dedikodu Grubu)
-
@heleniki DV2019 Dedikodu Grubu içinde söyledi:
arkadaşlar @vecihi nerde? daha birkaç arkadaş daha vardı? moralleri bozuk girmiyorlar mı? yarın akşam tv8 de @vecihi var :) istiyorummmm veriyor musun? peki öyle olsun Trump :) ama valla sonunda verdi kızı :) bu trump'da sonunda bize verecek vizeyi göreceksiniz :) kara vicdanlı trump :)
hahahah
-
@tanti burdayım bi yere gitmiyorum.ben yarın için dedim :) kardeşim ve eşi geliyor yarın ağır toplar :)
-
sevgili umut yoldaşı arkadaşlarım ben yarın tüm gün giremeyebilirim.kardeşim falan gelecek.konaklamalı :) malum istanbul olunca, birimiz bir uçta birimiz bir uçta :) pazar günüde doğum günüm.kazansaydım hayatımın en farklı doğum günü hediyesi olacaktı.pazar günü gelicem ama.şimdiden yarın olmayacağımı haber vereyim dedim.belki heleniki'yi merak edersiniz sizi merakta bırakmayayım :)
mutlu yıllar Helsinki :)
-
@gözde DV2019 Dedikodu Grubu içinde söyledi:
@heleniki neyse ki @crazycells te alıştı bize artık ;)
aynen o bizim 7th street muhtar adayımız
-
@tanti hahahaha
-
@tanti helsinki mi :))))))) orası da olur valla dermişim :) ama alırım bi dal Florida :) boca ratton falan olur yani :)
-
@tanti burdayım bi yere gitmiyorum.ben yarın için dedim :) kardeşim ve eşi geliyor yarın ağır toplar :)
@gözde için dedim :)
-
@tanti hahahaha :) @crazycells reis adaylığını koy oyumu vereyimmmmm :) ayyy mala bağladım yani :) zaten önümüzde seçim,gidişat fena.aslında bakmayın çok moralim bozuk ve kaygılıyım :(
-
@tanti hahahaha :) @crazycells reis adaylığını koy oyumu vereyimmmmm :) ayyy mala bağladım yani :) zaten önümüzde seçim,gidişat fena.aslında bakmayın çok moralim bozuk ve kaygılıyım :(
siyaset yasak :) forum kurallarına uyalım
-
@heleniki hepimizde aynı kaygılar var ne yazık ki bir sonraki günümüzün bugünden daha iyi olacağını düşünememek beni endişelendiriyor.
-
@tanti ayyy üstüme alındım pardon :)) tabii canım bizi bırakmaz gözdecan :) yaaa 1 gün girmeyecek kendini boşlukta hissedecek :)
-
@tanti ayyy üstüme alındım pardon :)) tabii canım bizi bırakmaz gözdecan :) yaaa 1 gün girmeyecek kendini boşlukta hissedecek :)
valla daha cok maıl gelır gormem dıye gırıyor buradan haberdar olacak :))) ama daha coook var
-
@heleniki @tanti bundan sonra sabah 8 gece 4 buradayım dermişim :)
-
@tanti pardon örtmenim :(
-
@gözde DV2019 Dedikodu Grubu içinde söyledi:
@heleniki @tanti bundan sonra sabah 8 gece 4 buradayım dermişim :)
oo o zaman kesın @crazycells senı yuzbası yapar
-
@tanti hahahaha bence @crazycells bizim için dua ediyordu gc çıksada kurtulsam diye :)
-
@gözde bu mesai çok uzun değil mi yaaa :)
-
-
@heleniki :)
-
@tanti haykırdım :) çocuk uyanacak allah seni :)))))))
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
28
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum