@akhilleus, içinde söyledi: Green Card Yenileme ya da Degistirme (I-90 Kaybolma/Calinma veya I-751/I-829 Kosul Kaldirma)
Durum guncellemesi yapayim; aylar once ead kartimla ilgili ileti yazmistim. Tracking number’a gore 23 mayis’ta mailbox’a birakildigini bildirmislerdi ama malesef orada yoktu. Biz de yeni basvuru yapmak yerine biraz beklemeyi tercih ettik ve iyi ki beklemisiz. Bugun kartim elime gecti. Nasil oldu, neler yapildi bilmiyorum ama kart elimde 
Olur da basiniza gelirse diye bunu buraya not birakmis olayim.
bilgilendirme icin tesekkurler, iyi ki oyle olmus 
Ben de gectigimiz haftalarda bir posta bekliyordum, USPS sitesinde gecen hafta ulastirdigini yazmis ama benim elime gecmedi. Yine de bekleyip haftasonuna dogru USPS ofise gitmeyi planliyordum; fakat pazartesi gunu 3 bina otede oturan bir kisi benim paketi bana getirdi, megerse USPS bina numaralarini karistirip yanlislikla baska binaya birakmis postayi. Sagolsun kendisi de USPS'e geri gondermek yerine, birkac dakika yurume mesafesinde oldugumdan direkt bana getirmis.
Sizinkinde de boyle bir problem olmus olabilir. Normalde baskasina ait bir postayi acmak federal bir suc, o nedenle bu gibi durumlarda USPS'e geri vermek gerekiyor postayi. Sanirim sizde de boyle bir sey olmus, kisi USPS'e geri gondermis, USPS de dogru adrese ulastirmis...