Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @crazycells DS-260 formunu doldurmadan 10 yillik pasaport alin demissiniz. Ilk loto basvurusunu onceki pasaportla yapip sonra yenileyip DS-260'i yeniyle gonderince problem olmuyor o zaman? Peki KCC'ye onceki pasaportu evraklar arasinda falan mi gonderiyoruz? Onceki pasaportu DS-260 formuna da bu durumda yazmamis olucaz ancak o pasaport bir onem tasimiyor mu?

    Ben de yesil pasaportluydum universiteden mezun oldum ise gircem. Dolayisiyla yesil hakkimi kaybediyorum. Pasaportu yenileyeyim DS-260'i oyle atayim diyorum, kafam rahat olsun diyorum. Sanirim siz de bu gorustesiniz?

    Cok tesekkurler.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Selim-Tunçyürek sorulariniz icin ilgili basliklari kullanmalisiniz. DV2021 talihlisi degilseniz sorularinizi bu baslikta sormamalisiniz.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Cengstro, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari

    @crazycells DS-260 formunu doldurmadan 10 yillik pasaport alin demissiniz. Ilk loto basvurusunu onceki pasaportla yapip sonra yenileyip DS-260'i yeniyle gonderince problem olmuyor o zaman? Peki KCC'ye onceki pasaportu evraklar arasinda falan mi gonderiyoruz? Onceki pasaportu DS-260 formuna da bu durumda yazmamis olucaz ancak o pasaport bir onem tasimiyor mu?

    Ben de yesil pasaportluydum universiteden mezun oldum ise gircem. Dolayisiyla yesil hakkimi kaybediyorum. Pasaportu yenileyeyim DS-260'i oyle atayim diyorum, kafam rahat olsun diyorum. Sanirim siz de bu gorustesiniz?

    Cok tesekkurler.

    Ikisini de gonderebilirsiniz evrak olarak. Mulakat deneyimleri konusunun ilk iletisini okumayi unutmayin...

    Bir sorun olmaz, sonucta herhangi bir yanlis bilgi yok... Ben de 10 yillik pasaport alip formu o sekilde doldurmanizi tavsiye ederim.


  • @BenTanerGÜNDOĞDU, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari

    azıyor. Ben şok derler aynen öyle :| Konunun d

    Allah rahmet eylesin, umarım Özdemir isimli arkadaş üçünüz adına ABD seyahatini sorunsuzca gerçekleştirir. Berkay'ın anısına güzel bir hayat kurar. Saygı ve Sevgilerimle


  • Selamlar, DV2021 ilk visa bülteni ne zaman açıklanıyor acaba ?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @ucakci, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari

    Selamlar, DV2021 ilk visa bülteni ne zaman açıklanıyor acaba ?

    1 hafta sonra aciklanacak bultende DV2021 bilgileri yer alacak.


  • @hasankarakaya şahsen ben 10 yıllık pasaportu alıp gideceğim. eski pasaportumda yanımda olacak. neden böyle yapacağım onuda açıklayayım. eğer eski pasaport ile gidersem eğer bu pasaportun 8 aydan daha az zamanı kalmış biz size vize basamayız diyip yeni pasaportla gelmemi isteyecek konsolosluk. tamda o anda yanımda yeni pasaport olursa tamam o zaman yanımda 10 yıllık pasaport var buyrun buna basın vize diyip onu vereceğim. yani vize almak için iki kural var birincisi ds 260 formunda kullandığımız pasaport ile konsolosluğa gidilmesi ikincisi 8 aylık süresi olması. benim senaryoda her iki şartta sağlanıyor


  • @crazycells İlk Öncelikle formda yeni kayıt oldum verdiğiniz bütün bilgiler için çok teşekkürler yeşil karta 2. başvurumda çıktı daha DS260 formunu göndermedim gidecek adresim belli değil ve 3 sorum var sizlere ,

    1. Yeşil karta başvurduğum pasaportun süresi 1 yıllıktı ve ekim ayında bitiyor o pasaportla ds260 formu doldurmalıyım yada 10 yıllık pasaportu alıp o işlemden sonra mı doldurmam gerekiyor yoksa şu anki pasaportumla bilgileri doldurup sonrasında değişiklik yapmalıyım.

    2.Şu anki pasaportumla doldurursam sonrasında mulakat tarihine yakın bir tarihte 10 yıllık pasaportu almayı düşündüğümde nasıl değişiklik yapabilirim ds260 formundan mı değiştirmem gerek yoksa konsolosluğa mı bilgi vermem gerekiyor .

    3.Şu an gideceğim adres belli değil sizin gösterdiğiniz gibi adres bilgisi oylesine yazıcam ilerleyen sürecte adres bulduğumda bu adres bilgisini ds260 formunda güncelleme mi gerek yoksa konsolosluğa mı bilgi vermem gerekiyor.

    Bu konularda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.


  • @crazycells İlk öncelikle verdiğiniz tüm bilgiler için teşekkür ederim forma yeni kayıt oldum yeşil karta 2. başvurumda cıktı mutluyum ancak su anda daha 260 formunu doldurmadım çünkü gidecek adresim belli degil o yüzden sizlere 3 sorum olucak.

    1.Yeşil karta başvurduğum pasaportum 1 yıllıktı ve ekim ayında süresi doluyor sizce şu an ki pasaportumla ds260 formunu doldurmalıyım yoksa 10 yılık pasaport cıkartıktan sonramı.

    2.Eğer şu anki pasaporumla doldurmamda bir sakınca yoksa sonrasında ne zaman 10 yıllık pasaport cıkarmalı ve bu pasaport bilgilerini nasıl güncellemeliyim yani ds260 formun damı yoksa konsolosluğa mı .

    3.Şu an adresim belli degil ve sizin videoda gösterdiğiniz gibi adresi yazmayı planlıyorum ilerleyen süreçte adresin belli oldugunda adres bilgilerini nasıl gübcellemem gerekiyor.

    Yardımcı olursanız cok sevinirim .

    Cok Teşekkürler.


  • Bu ileti silindi!

  • Göçmenlik başvurularındaki ücretlerin arttırıldığına dair bir söylem duydum. @crazycells bilginiz var mı ? Teşekkürler

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Mustafa-Sayılan, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari

    Göçmenlik başvurularındaki ücretlerin arttırıldığına dair bir söylem duydum. @crazycells bilginiz var mı ? Teşekkürler

    Evet, 2 Ekim'den sonra fiyatlar guncellenecek... Su basligi inceleyebilirsiniz:

    https://yesilkartforum.com/forum/topic/3549/coronavirus-un-uscis-e-etkileri/25

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @sakaryalı93, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari

    @crazycells İlk öncelikle verdiğiniz tüm bilgiler için teşekkür ederim forma yeni kayıt oldum yeşil karta 2. başvurumda cıktı mutluyum ancak su anda daha 260 formunu doldurmadım çünkü gidecek adresim belli degil o yüzden sizlere 3 sorum olucak.

    1.Yeşil karta başvurduğum pasaportum 1 yıllıktı ve ekim ayında süresi doluyor sizce şu an ki pasaportumla ds260 formunu doldurmalıyım yoksa 10 yılık pasaport cıkartıktan sonramı.

    2.Eğer şu anki pasaporumla doldurmamda bir sakınca yoksa sonrasında ne zaman 10 yıllık pasaport cıkarmalı ve bu pasaport bilgilerini nasıl güncellemeliyim yani ds260 formun damı yoksa konsolosluğa mı .

    3.Şu an adresim belli degil ve sizin videoda gösterdiğiniz gibi adresi yazmayı planlıyorum ilerleyen süreçte adresin belli oldugunda adres bilgilerini nasıl gübcellemem gerekiyor.

    Yardımcı olursanız cok sevinirim .

    Cok Teşekkürler.

    imzaniza dosya numaranizi yanlis yazmissiniz sanirim, eger DV2021 icin secildiyseniz numaraniz 2021 ile basliyordur...

    1.10 yillik pasaport cikartip doldurun...

    3.Adres kesinlestiginde KCC'ye ulasip formu actirip adres bilgilerini guncelleyebilirsiniz...


  • @crazycells Kesinlikle sevinirdi 😊 Hatta bugün (Berkay) ın mezarını Kazanan arkadaş (Özdemir) ile ziyaret ettik ona da anlattık ve DS260 formunu doldurup gönderdik.. Tekrar ve tekrar emeklerinize sağlık Videolu anlatım ve Türkçe çevirinizden çok yararlandık 😊🙏🏻


  • @Mustafa-Sayılan Yorumunuz için teşekkür ederim ve benim de Özdemir e direkt söylediğim "Berkay ın hayalini sen gerçekleştirecek ve gideceksin kardeşim" diyerek, Bugün Berkay ı ziyaret ettikten sonra DS260 formunu doldurup gönderdik 🙏🏻


  • Merhaba Arkadaşlar. Öncelikle yesilkartforum.com gibi bir velinimet'i biz takiçilerin hizmetine sunan ve bilgi paylaşımlarında bulunan herkese çok teşekkür ederim.
    DV2021 Kazananlarındanım. Allahım Gerçekten İsteyene ve ihtiyacı olana nasip etsin.
    Sizlere bir sorum olacak. cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

    DS-260 Formunu kendi imkanlarımla doldurup gönderdim fakat İmzala ve gönder bölümünde CASE numaramı yazdıktan sonra pasaport numaramın hatalı olduğu uyarısı ile karşılaştım. Bende seyahat belgeleri bölümüne geri dönerek seyahat belgesini PASAPORT seçeneğini değiştirerek DİĞER SEYAHAT BELGESİ olarak düzenledim ve imza bölümünü pasaport numarası yerine (PASAPORTU SEÇMİŞ OLSAYDIM BU NUMARAYI İSTEYECEKTİ) doğum tarihimle teyit ettim bu şekilde gönderdim. Ayrıca seyahat belgesi kısmında PASAPORT seçeneğini işaretlediğimde sadece pasaportun başvuru tarihi ve son geçerlilik tarihini istiyor, pasaport numarasını istemiyordu. Yapmış olduğum bu düzeltme benim için sıkıntı yaratırmı?

  • ⭐⭐

    @DORUK
    Eğer son sayfadaki pasaport no'yu formun ilk sayfalarındaki pasaport no ile aynı girdiğinize eminseniz, son sayfada aldığınız hatanın diğer bir çok arkadaşımızın da karşılaştığı CN hatası olduğunu düşünüyorum. Bu hatayı da aradaki 0lar olmadan girerek aşıyoruz. Örn 2021EU12345

    Eğer 0ları silmeden girdiyseniz, bence formu açtırıp pasaport olarak eski haline dönüp bir de bu şekilde deneyin.


  • @goblis Cevapladığınız için teşekkür ederim. sorun şuki formun ilk sayfasında pasaport numarası istemedi, sadece pasaportun ilk ve son kullanım tarihini istedi yani DS-260 formunun hiçbir bölümünde bana pasaport numarası sormadı. İmzala ve gönder bölümünde CASE numarasının 0 larını silerek düzelttim fakar pasaport numarasını yazarken kabul etmedi, bende seyehat belgelerie dönerek DİĞER SEYEHAT BELGELERİ seçeneğini işaretlerim, bu sefer İmzala ve gönder bölümünde doğum tarihimle teyit etmemi istedi ve bu şekilde gönderdim. Formu Açtırmam gerekirmi? (Bu arada pasaportumun tarihi 30.10.2020 de doluyor)


  • @goblis (EK Bilgi) pasaport numaramda hiç 0 yok.

  • ⭐⭐

    @DORUK
    Konunun ilk sayfasında form doldurma videosu mevcut. Videonun 5.30dk'sına bakar mısınız. Orada pasaport seçtiğinizde, documentid ile kastedilen pasaport no.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

75
Çevrimiçi

41.0k
Kullanıcı

4.4k
Konu

426.4k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum