ABD'de İşsizlik Maaşı
-
@drakens, içinde söyledi: ABD'de İşsizlik Maaşı
merhaba ben bu hafta işe geri döndüm geçen hafta çalışmadıgım için onun claimini dun yaptım geçen hafta para almadıgımı falan belirttim fakat son soruda işe geri döndünüz mü sorusuna dün doldurduğum için evet dedim geçen hafta için para yatmamış sanırım o soruda geçen hafta içinmiş bunu düzeltme şansım var mı ne yapabilirim?Eyalet:NY.
Sanirim online duzeltmeniz mumkun degil, cunku formlari iki kere dolduramamaniz lazim... DOL sitesinin call center'ini aramanizi tavsiye ederim, buyuk ihtimal onlarin cevabi degistirmesi gerekiyor...
-
İşsizlik maasıyla ilgili bi an önce karar alsalar cok iyi olucak
-
Temmuz ayi rakamlari - ABD issizlik orani 10.2%'e geriledi:
-
Bu ileti silindi! -
Merhaba, Pandemi surecinden once fulltime olarak calisiyordum.Turkiye'ye gelecegim icin 1 ay'lik icin herhangi bir yardima basvuru yapmadim. Turkiye de oldugumdan dolayi isyerim cikisimi yapmis. agustos sonunda Newyork'a geri donecegim. bu surecte pandemiden dolayi issiz kaldigim icin issizlik yardimina basvuru yapabilir miyim? boyle bir haktan faydalanabiliyor muyum? alacagim yardim vatandaslik surecimde sorun yaratir mi?
-
pandemiye bağlı bu maaş kaldırılmadan abd de işsizlik azalmaz hayatta normale dönmez. çalışlırken 5 kazanıp çalışmadığın halde 4 alıyorsan kim neden çalışmak istesin?
-
@DustyBlue azalmis ama.
-
@kakuli, içinde söyledi: ABD'de İşsizlik Maaşı
Merhaba, Pandemi surecinden once fulltime olarak calisiyordum.Turkiye'ye gelecegim icin 1 ay'lik icin herhangi bir yardima basvuru yapmadim. Turkiye de oldugumdan dolayi isyerim cikisimi yapmis. agustos sonunda Newyork'a geri donecegim. bu surecte pandemiden dolayi issiz kaldigim icin issizlik yardimina basvuru yapabilir miyim? boyle bir haktan faydalanabiliyor muyum? alacagim yardim vatandaslik surecimde sorun yaratir mi?
Pandemiden dolayi isinizi kaybettiyseniz basvuru yapabilirsiniz.
Vatandaslik surecinizde sorun yaratmaz.
-
@crazycells evet pandemiden dolayi halen Turkiye'de oldugum icin is basi yapamadigimdan cikarildim. isten cikarildiktan ne kadar sure sonra basvurmak gerekiyor. bir suresi var mi?
-
@kakuli, içinde söyledi: ABD'de İşsizlik Maaşı
@crazycells evet pandemiden dolayi halen Turkiye'de oldugum icin is basi yapamadigimdan cikarildim. isten cikarildiktan ne kadar sure sonra basvurmak gerekiyor. bir suresi var mi?
ABD'ye gidince tekrar ayni ise girmeyi deneyecek misiniz?
Sanirim direkt olarak degil de dolayli olarak pandemiden etkilenmis oluyorsunuz bu dediginiz durumda... Eyaletin basvuru sartlarini inceleyin, eger pandemiden dolayi is bulamazsaniz basvuru yapma sansiniz olacak diye dusunuyorum...
-
@crazycells evet deneyecegim. ise alim yapilmazsa issizlige basvuracagim. basvuru sartlarini hangi siteden inceleyebilirim. bilgiler icin tesekkurler.
-
@DustyBlue bu sadece ABD nin fakir kesimi için geçerli genelde biz yeni göçmen kişilerinde dahil olduğu :D Belirli işi olanlar zaten yardımı alamıyorum geliri olanlarda aynı sekilde. Bence yardım ekonomimnin diri kalması için gerekli.
-
Trump 400 dolar olarak onayladı, bekleyen arkadaşlara hayırlı olsun, ikinci çek konusundada iyi haberler gelir umarım
-
@ONROZR, içinde söyledi: ABD'de İşsizlik Maaşı
Trump 400 dolar olarak onayladı, bekleyen arkadaşlara hayırlı olsun, ikinci çek konusundada iyi haberler gelir umarım
Daha makul bir seviyeye çekmişler.
Çalışanlar için pek birşey ifade etmiyor tabii ki, çek lazım bize. 😅 -
$400 iyi bence 600 çok oluyordu. $1200 check bu sefer bence $1500 e cıkartılmalı :D
-
@ONROZR, içinde söyledi: ABD'de İşsizlik Maaşı
Trump 400 dolar olarak onayladı
Onayladi demeyelim de, executive order olarak cikartmis :) Yani Kongre'nin bir yasasi degil bu...
Oysaki isteksiz davranan kendi partisi olan Cumhuriyetcilerdi :) ilginc olmus... Bu tur seylerin yasa olarak gecmesi gerekiyor diye dusunuyordum, gerci Trump'in su an derdi halka sempatik gorunmek sanirim...
Demokratlar da Trump'in yaptiginin dogru olmadigini belirtmis...
Afterward, Mnuchin announced that he and Meadows would recommend that Trump move forward with the executive orders, even though Democrats said the president lacks the legal authority to take unilateral action and that he doesn’t have enough money in the federal budget to accomplish his goals.
-
@crazycells attığı tweette kendi yolumuza bakıcaz demişti. bunu kastetmiş anlaşılan. ben tarih göremedim ne zamana kadar uzattı acaba?
-
@kundekari, içinde söyledi: ABD'de İşsizlik Maaşı
@crazycells attığı tweette kendi yolumuza bakıcaz demişti. bunu kastetmiş anlaşılan. ben tarih göremedim ne zamana kadar uzattı acaba?
ben de forumda yazilanlari gorunce baktim... cok ayrintili bilgi sahibi degilim, fakat yukaridaki haberden ozetleyip suraya aktariyorum:
-
@ONROZR bence gayet güzel bir rakam olmus.. Bilgilendirme için teşekkürler
-
Merhaba arkadaşlar işsizlik maaşı alırken Türkiye’ye 1 ay gidince ne yapmamız gerekiyor maaşın kesilmemesi için veya ülke dışındayken maaşı almamız sorun olur mu net bir cevap bulamadım edd sitesinde ?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
11
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum