@menectra cekilise basvuruda bir yas kriteri yok. Eger liseyi bu yil bitiriyorsaniz, gelecek yil diplomaniz olacagi icin dilerseniz kendi adiniza da basvuru yapabilirsiniz.
-
-
Merhabalar,
Su anda Amerika’dayiz. Ben F2, esim de F1 statusunde. Esimin pasaportu suresi bitecegi icin degisti. Yeni pasaportta soyismi degisikligi oldu. Bu durumu okula bildirdik ve yeni soyisimle birlikte I-20’yi guncelleyip gonderdiler imzalamamiz icin.
Bu asamada biz kendimiz USCIS’e bu durumu bildirmeli miyiz? Yoksa zaten onu okul mu yapacak? -
@exclusive yeniden cektirin, fotografla oynamadan, arka zemini degistirmeden ham fotograf versin size.
-
-
@crazycells hocam aylardır bu sorunun cevabını arıyorum lütfen, lise sondayım mülakat tarihine kadar mezun olup diplomamı alırım, başvuruda lise mezunu seçmem doğru olur mu yoksa ds260’ta mı seçmeliyim (19)
-
-
Girne doğumluyum, e-devletten alacagim doğum belgem de girne kktc olarak yazıyor ama mülakatta benden ekstra bir belge talep ederler mi ? KKTC konsolosluğuna sordum, vatandaş olmadığınız için buradan belge alamazsınız minvalinde bir cevap aldım. Yine de hastaneden doğum raporu gibi bir şey almalı mıyım ?
-
Teşekkür ederim bunu dikkate alıp deneyeceğim 🙏
-
Arkadaşlar Mersin, Adana, ve Osmaniye şehirlerinde green card için fotoğraf çekilip kazanan arkadaşlar var mı? Varsa hangi fotoğrafçılarda çekildiniz Green Card için?
-
@deebee Anladım. Açıklamanız için çok teşekkür ederim. Yüreğime su serptiniz. Hem de sayenizde yeni bir bilgi edinmiş oldum.
-
@gucarslan evet kanıtlayabiliyorum işyeri yazısı sgk dökümü maaş bordrosu vs. Cok tesekkur ederim cvbınız için
-
@Kağan-Alp kolye sizinse sorun olmaz.
-
@Selim-Aksoy Maalesef
-
Değerli arkadaşlar,
Başvuru süreci ile ilgili tüm bilgi, yöntem ve kullandığımız taktikleri forumda herkese açık bir şekilde paylaşmış olmamız, ve her ne kadar başvuru yapanlardan belirlenmiş kâr amacı gütmeyen kuruluşlara cüzi bir miktar bağış yapmalarını istesek de, Türkiye'deki kötüleşen ekonomik şartlar nedeniyle bu süreçten kaçınmayı tercih etmemiz sonucunda, Yeşilkart Forum başvuru servisini yavaş yavaş sonlandırma kararı aldık.
Bu yıl başvuru yapacaklara tavsiyemiz, forumda geçen yıl yayınladığımız başvuru videosunu izleyerek formu nasıl dolduracaklarını iyice öğrenmeleri:
Videoda bahsedilen yöntemleri kullanarak başarılı bir şekilde başvurunuzu yapabilir, yine de aklınıza takılan soruları forumdaki uygun başlıklarda sormaya devam edebilirsiniz.
Daha önce yalnızca forumun başvuru servisini kullanmış olan ve bu yıl da bizim aracılığımızla başvuru yapmayı planlayan kişiler için, onları yarı yolda bırakmamak adına bu sene de bağış karşılığında başvurularını yapacağız. Bu kişilere özel olarak detaylı bilgileri e-posta aracılığıyla ilettim.
Bugüne kadar bu servisi kullanmış ve Türkiye'deki kâr amacı gütmeyen kuruluşlara bağışta bulunmuş herkese ayrıca teşekkür ederim.
Başvuru yapacak herkese bol şanslar!
-
@crazycells tamamdır bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim
-
@Özlem-Toraman, içinde söyledi: Greencard başvurusu yaş ve lise diploması
Merhabalar 2025 kazananıyım fakat lise diplomam sorumlu dersim olduğundan suan yok ama haziranda mezun olacagım hazirandan öncede mülakat maili gelcek mulakata diplomasz gitmek durumundaym bu sorun yaratır mı
Mulakat tarihi alin ama mulakata katilmayin, daha once diplomanizi alacaginiz tarihe gore konsolosluktan yeni bir mulakat tarihi isteyin. Surec 30 Eylul'de bitecegi icin vize almaya firsatiniz olacak.
-
Çok teşekkürler hocam..
-
Mezun Ve Yaş Sorunu
-
selamlar,
2020 Eylül 16'da Reşit Oluyorum Ardından Hemen Pasaport Çıkarttıracağım.
2020 Başvurularında 1 Yıla Yakındır Araştırdığım GreenCard'a Başvuracağım.
Ancak Ben Hazırlık+4 Yıl Lise Okuyor Olduğum İçin Şuan 12.Sınıfa Geçiyorum Mezuniyet 2021 Haziran. Başvuru Ekranında Öğrenim Seviyesi: Lise-Mezun Değil Seçeneği Var 2021de Sonuçlar Açıklanır da Kazanırsam Mülakata Gittiğim Zamanda Mezun Olmuş Olmam mı Gereklidir Yoksa Başvururken mi Gereklidir Oradaki öğrenim seviyesi seçenekleri kafamı karıştırdı cevaplarınızı bekliyorum.
saygılar. -
@Batuhan-X, içinde söyledi: Mezun Ve Yaş Sorunu
selamlar,
2020 Eylül 16'da Reşit Oluyorum Ardından Hemen Pasaport Çıkarttıracağım.
2020 Başvurularında 1 Yıla Yakındır Araştırdığım GreenCard'a Başvuracağım.
Ancak Ben Hazırlık+4 Yıl Lise Okuyor Olduğum İçin Şuan 12.Sınıfa Geçiyorum Mezuniyet 2021 Haziran. Başvuru Ekranında Öğrenim Seviyesi: Lise-Mezun Değil Seçeneği Var 2021de Sonuçlar Açıklanır da Kazanırsam Mülakata Gittiğim Zamanda Mezun Olmuş Olmam mı Gereklidir Yoksa Başvururken mi Gereklidir Oradaki öğrenim seviyesi seçenekleri kafamı karıştırdı cevaplarınızı bekliyorum.
saygılar.forum kurallarını okuyup konuyu ilgili başlık altında (yeni başlık oluşturmadan) sormanız daha doğru olur.
-
-
@Batuhan-X sayin @Rhonster 'in da dedigi gibi formla ilgili sorularinizi su baslikta sormalisiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/222/ücretsiz-green-card-çekiliş-başvurusu-nasıl-yapılır
Bu formlari doldururken, o andaki bilgiler neyse ona gore doldurmalisiniz. Vizeyi alirken mezun olmaniz yeterli olur, oncesinde "lise - mezun degil" secenegi isaretleyebilirsiniz.
Not: Vizeyi almak icin yasinizin bir onemi olmayacak, lise mezunu olmaniz vize almak icin yeterli.
-
@crazycells, içinde söyledi: Mezun Ve Yaş Sorunu
@Batuhan-X sayin @Rhonster 'in da dedigi gibi formla ilgili sorularinizi su baslikta sormalisiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/222/ücretsiz-green-card-çekiliş-başvurusu-nasıl-yapılır
Bu formlari doldururken, o andaki bilgiler neyse ona gore doldurmalisiniz. Vizeyi alirken mezun olmaniz yeterli olur, oncesinde "lise - mezun degil" secenegi isaretleyebilirsiniz.
Not: Vizeyi almak icin yasinizin bir onemi olmayacak, lise mezunu olmaniz vize almak icin yeterli.
Teşekkürler.
Peki diyelim seneye yine Mayıs'ta açıklandı ve kazandık ds260 formu mezun olduktan sonra yani 1.5 ay bekleyiip Haziran gibi mi doldurmak iyi olur yoksa mezun olmadan direk ilk ne zaman doldurup gonderebilirsek o zaman mi göndermek iyi olur -
@Batuhan-X, içinde söyledi: Mezun Ve Yaş Sorunu
Teşekkürler.
Peki diyelim seneye yine Mayıs'ta açıklandı ve kazandık ds260 formu mezun olduktan sonra yani 1.5 ay bekleyiip Haziran gibi mi doldurmak iyi olur yoksa mezun olmadan direk ilk ne zaman doldurup gonderebilirsek o zaman mi göndermek iyi olurMezun olmadan gonderebilirsiniz sorun degil. Onemli olan mulakat gunu mezun olmus olmaniz ve diplomanizi gostermeniz.
-
Arkadaşlar 18 yaşındayım bu sene lise son sınıfa geçtim başvuru formunda lise mezunu değilimi işaretlesem başvurum iptal olurmu?
-
@Kerem-Zişan-Aydın, içinde söyledi: Mezun Ve Yaş Sorunu
Arkadaşlar 18 yaşındayım bu sene lise son sınıfa geçtim başvuru formunda lise mezunu değilimi işaretlesem başvurum iptal olurmu?
iptal olmaz. Cekilisten secilirseniz mezun olacaginiz icin vize alabilirsiniz.
-
@crazycells Çok teşekkür ederim efendim, benim orda tanıdık arkadaşım var kendi evi var. Hadi diyelim kazandım bankamda 3 bin yada 4 bin dolar olsa yetermi arkadaşımda kalacağım? Cevaplarsan çok memnun olurum. Saygılar..
-
@Kerem-Zişan-Aydın arkadaşının sana sponsor olması lazım yoksa red yersin o miktar parayla.
-
@Rhonster Sponsorluk yani bana para mı vermesi lazım açıklarsan sevinirim teşekkürler
-
@Kerem-Zişan-Aydın Bu forum ne hayal kiriliklari yaşadı anlatamam. Arkadaşına güvenip plan yapma derim

-
@Rhonster Sponsorluk yani bana para mı vermesi lazım açıklarsan sevinirim teşekkürler
forumda konuları mevcut uzun uzun incelersen yeterli olacaktır.
-
@crazycells Çok teşekkür ederim efendim, benim orda tanıdık arkadaşım var kendi evi var. Hadi diyelim kazandım bankamda 3 bin yada 4 bin dolar olsa yetermi arkadaşımda kalacağım? Cevaplarsan çok memnun olurum. Saygılar..
Yeterli olacagini sanmiyorum. Baskalarina guvenerek plan yapmamanizi tavsiye ederim. Arkadaslarin da dedigi gibi sizin yazdiklariniz "Arkadasimi cok yanlis tanimisim..." ana fikrindeki hikayelerin girisine benziyor

Bu konuda forum tavsiyemiz herkesin Banker Bilo'yu izlemesi yonundedir

Eger arkadasinizin geliri yeterliyse ve size resmi olarak sponsor olmak istiyorsa o durumda su konuyu incelemeniz gerekiyor:
-
Yeterli olacagini sanmiyorum. Baskalarina guvenerek plan yapmamanizi tavsiye ederim. Arkadaslarin da dedigi gibi sizin yazdiklariniz "Arkadasimi cok yanlis tanimisim..." ana fikrindeki hikayelerin girisine benziyor

Bu konuda forum tavsiyemiz herkesin Banker Bilo'yu izlemesi yonundedir

Eger arkadasinizin geliri yeterliyse ve size resmi olarak sponsor olmak istiyorsa o durumda su konuyu incelemeniz gerekiyor:
amerikaya gitmeden yapılacaklar listesinin başında "Banker Bilo" muz var

-
@crazycells Hocam arkadaşımla konuştum 3000 dolar maaş alıyormuş kendine ait evi ve motoru varmış yinede alamazmıyım 4 bin dolar civarıyla?
-
@crazycells Hocam arkadaşımla konuştum 3000 dolar maaş alıyormuş kendine ait evi ve motoru varmış yinede alamazmıyım 4 bin dolar civarıyla?
Dostum soruyu bana sormamışsın ama cevap verme gereği hissettim gene de.
Kimse sana %100 alırsın veya alamazsın diye garanti veremez. Görevlilerin asıl istediği şey, oraya gittiğin zaman ayakların üzerinde durabileceğini kanıtlaman. Iş teklifin vardır, sponsorun vardır, orada seni direkt evine alacak aile üyelerin vardır vs. 4000 dolara da verebilirler, olmaz diye bir şey yok ama kesin olur da diyemez kimse. Risk almamak açısından ne kadar arttırırsan o kadar iyi.
-
@Arthur-Morgan Çok teşekkür ederim
-
@Kerem-Zişan-Aydın Estağfurullah
Ben ilk başvurumu üniversite son sınıfta yapmıştım. Hoş, çıkmadıktan sonra kaç kez başvurulduğunun önemi yok ama erken kalkar yol demişler
Bol şans dilerim. -
@Kerem-Zişan-Aydın alamazsın ayrıca aldığı 3000 dolar nerede ? california da ise aylık ev kirası

Benzer Başlıklar
Çevrimiçi Kullanıcılar
114
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k