[Arşiv] DV2021 Mulakat Deneyimleri
-
Kcc'nin talep ettigi evraklardan birisi olan askerlik kaydı belgesi için henüz askerliğini yapmamış kişilerin tecil bilgisi içeren bir dosya göndermesi mi lazım yoksa hiçbir belge göndermesekte olur mu ?
-
@roninn, içinde söyledi: DV2021 Mulakat Deneyimleri
Kcc'nin talep ettigi evraklardan birisi olan askerlik kaydı belgesi için henüz askerliğini yapmamış kişilerin tecil bilgisi içeren bir dosya göndermesi mi lazım yoksa hiçbir belge göndermesekte olur mu ?
hicbir sey gondermenize gerek yok.
-
@Ebru-Sahin adliyeden aldiginiz belgeyi gene adliye icindeki apostil servisinden onaylatabilirsiniz. Konsolosluga verecegenizi belirtebilirsiniz.
-
@crazycells Değerli bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim. Edevletten aldığım eski eş listede olarak seçerek oluşan dökümanda boşanmam çıkmadı. Dediğiniz gibi yapacağım. Ancak nüfus kayıt örneğini KCC ye gönderirken edevlet sadece Türkçe verdiğinden, nüfus kaydını da ingilizce tercüme yapacağız bu durumda değil mi? Yardımlarınız için teşekkür ederim tekrar.
-
@cnpist Çok teşekkür ederim size de. Yine de tercüme yapmamda fayda olacak değil mi? KCC bakıp bu ne dememesi için ;)
-
@Ebru-Sahin, içinde söyledi: DV2021 Mulakat Deneyimleri
@crazycells Değerli bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim. Edevletten aldığım eski eş listede olarak seçerek oluşan dökümanda boşanmam çıkmadı. Dediğiniz gibi yapacağım. Ancak nüfus kayıt örneğini KCC ye gönderirken edevlet sadece Türkçe verdiğinden, nüfus kaydını da ingilizce tercüme yapacağız bu durumda değil mi? Yardımlarınız için teşekkür ederim tekrar.
hayir, vukuatli nufus kayit ornegi icin ceviriye gerek yok.
-
@Ebru-Sahin vukuatli nufusta detaylar gozukuyor. biz adliyeden bosanma evrakini aldiktan sonra apostil bolumune gititk ve İngilizce olarak belgenin imzali muhurlu kopyasini aldik. Asil talihli esim idi ve gorusmeye bu evraklar ile gittik ve apostilli evraka bakmadilar. Yasadiklarimi direk yazdim :)
-
@cnpist Çok teşekkür ederim. Ben de adliyeye giderek aynı şekilde evrak isteyeyim. Size yaşamınızda mutluluklar diliyorum.
-
Merhaba. Bu soruyu umarım yanlış yere sormuyorumdur. Mülakatta bizlere ne soracaklar ? Nasıl cevaplar vermeliyiz ki elenmeyelim ? Bu konuda bizi aydınlatır mısınız?
-
@Orhan-Cabarov, içinde söyledi: DV2021 Mulakat Deneyimleri
Merhaba. Bu soruyu umarım yanlış yere sormuyorumdur. Mülakatta bizlere ne soracaklar ? Nasıl cevaplar vermeliyiz ki elenmeyelim ? Bu konuda bizi aydınlatır mısınız?
onceki yillarin mulakat deneyimlerini inceleyebilirsiniz.
-
@crazycells Teşekkür ederim hocam. Bu konu gibi mi ? https://yesilkartforum.com/forum/topic/2163/dv2020-mulakat-deneyimleri/7262
-
@Orhan-Cabarov evet. DV2019 ve DV2020 ile ilgili konulari okuyabilirsiniz... Ayrica su baslikta da sayin @bolatmali sadece mulakat gunu yasananlari derledi:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2888/çeşitlilik-vizesi-mülakat-deneyimleri
-
@crazycells Teşekkür ederim.
-
Selamlar, vukuatlı nufüs kayıt örneği için bekar olanlar sadece kendisinin bulunduğu kaydı iletmek durumunda, doğru mu düşünüyorum? Teşekkürler🙏
-
@mehmetkocwa aynen zaten yeni sistemde en fazla anneniz babanız gözüküyor kardeşler bile gözükmüyor. Mecbur tek siz olacaksınız.
-
iyi akşamlar arkadaşlar. Evraklar yollandıktan sonra KCC ye ulaştığı ile ilgili confirmation maili geliyor mu ? Yoksa illa telefon açıp sormamız mı lazım ?
-
@Masda, içinde söyledi: DV2021 Mulakat Deneyimleri
iyi akşamlar arkadaşlar. Evraklar yollandıktan sonra KCC ye ulaştığı ile ilgili confirmation maili geliyor mu ? Yoksa illa telefon açıp sormamız mı lazım ?
Sormaniza gerek yok, sadece onay emaili beklemelisiniz. Eger sizin sira numaraniza yakin kisiler almaya baslarsa ve siz uzun bir sure almazsaniz arayip sorabilirsiniz... ama su an bu isler icin cok erken bir asamadayiz :)
-
@crazycells Teşekkürler Reyiz :)
-
@gkhanfeez teşekkürler hocam, sadece kendi ismim bulunan kaydı yolladım.
-
An itibariyle ds-260 formunu doldurup excel ve imza mı güncelledim, buradan yerimizi almanın zamanı geldi. Umarım herşey yolunda gider herkes için.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
13
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum