[Arşiv] DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
-
@crazycells, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
@Mustafa-Sayılan, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
@thementor, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
Herkese tekrardan merhaba arkadaşlar. Bir durum güncellemesi yapalım. Dün evrak talep maili geldi. Bugün evrakları ayarlayıp göndereceğim.
Gözünüz aydın, Her adaydan evrak talebinde bulunmadıklarını bildiğim halde , benden evrak talebinde bulunmamış olmaları azcıcık canımı sıkıyor... Aslında evrak talebinde bulunmamaları sanki daha iyi gibi ama bilemiyorum işte :/
@crazycells siz ne diyorsunuz hocam bu hususta ?
@Masda Casedaşım senden talep ettiler mi acaba ?
Düzeltme : "her adaydan evrak talebinde bulunmadıklarını bildiğim halde" yazmıştım fakat geçen sene sanırım talihlilerin tamamından evrak talebinde bulunmuşlar, evrak talebi olmadan randevu verilmemiş.merak etmeyin, herkes alacak bu emaili...
cekilise basvuru sirasinda verdiginiz email adresini kullaniyorsunuz hala, degil mi?
Gmail davet ile eposta hesabı vermeye başladığı ilk günden beri aynı posta hesabımı kullanıyorum :))
-
@crazycells evet abddeyim. Belirttğim bölüm koşulları kabul ediyorum kısmının olduğu ilk sayfada ve değişmiyor. Yabancı forumlara baktığımda da aynı sorun olduğunu gördüm. Kcc’ye mail attım cevap bekliyorum sanırım onlar değiştirebiliyor.
-
@Melis-Avcılar, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
@crazycells evet abddeyim. Belirttğim bölüm koşulları kabul ediyorum kısmının olduğu ilk sayfada ve değişmiyor. Yabancı forumlara baktığımda da aynı sorun olduğunu gördüm. Kcc’ye mail attım cevap bekliyorum sanırım onlar değiştirebiliyor.
Tamamdir, bu durumda KCC kendi degistirebilir.
Sizin formunuz hala acik mi? Eger aciksa tekrar gonderin. Ilk sayfada degismiyor, ama imzalamadan hemen once yine ayni soruyu soruyor normalde o sayfada degisiklige izin veriyor forum video'sunu izlerseniz ornegini gorursunuz...
fakat formu bir kez gonderdikten sonra tekrar degistirmenize izin vermiyor da olabilir, o durumda KCC'ye email gonderip degistirmek gerekiyor.
-
@crazycells eyvah başvuruda yazdığım e mail yahoo. Ama DS 260 a gmail yazmıştım😂😂😂
-
@Masda, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
@crazycells eyvah başvuruda yazdığım e mail yahoo. Ama DS 260 a gmail yazmıştım😂😂😂
ikisini de kullanıyorsan sorun olmaz casedaşım :))
-
@Masda, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
ilk emaile gelecek. Eger emailleri gmail'den almak istiyorsaniz KCC'ye ayrica email atip bilgilendirmeniz gerekiyor.
-
@fiyakasiz-adam kcc evrak isteği için mail geldimi size25.06.2020 tarih atmışsınız ondan sordum
-
@Mustafa-Sayılan @crazycells Teşekkürler :)
-
@Mustafa-Sayılan Aslında sorduğum soru tarih ile ilgisinden ziyade şirket sahibi olmam ile alakalı :) Yani kendi şirketim, ltd. şti. olarak geçmekte. İş veren olarak kendimi mi yazayım? Tarihi ayarlarız o sorun değil gibi geliyor.
-
@JackFoxy, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
@Mustafa-Sayılan Aslında sorduğum soru tarih ile ilgisinden ziyade şirket sahibi olmam ile alakalı :) Yani kendi şirketim, ltd. şti. olarak geçmekte. İş veren olarak kendimi mi yazayım? Tarihi ayarlarız o sorun değil gibi geliyor.
Benim de 2 şirketim oldu, ikisine de yetkili kendimi yazdım. Biri LTD idi
-
@crazycells kapalı değilmi nasıl evrak istiyor kcc benmi yanlış biliyorum :(
-
@JackFoxy, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
Self-employed olarak da yazabilirsiniz.
-
Sayın @crazycells greencard için ilk başvurduğumuz bilgileri gorebilecegimiz bir yer var mi
-
@Mustafa-Sayılan Tamamdır. Teşekkür ederim.
-
@Sonay-Doğan-Şimşek, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
@crazycells kapalı değilmi nasıl evrak istiyor kcc benmi yanlış biliyorum :(
Hayir, KCC kapali degil, konsolosluklar kapali.
-
@dilara34, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
Sayın @crazycells greencard için ilk başvurduğumuz bilgileri gorebilecegimiz bir yer var mi
maalesef o bilgilere erisiminiz yok.
-
@Orhan-Cabarov, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
@crazycells Teşekkür ederim hocam. Yok strese girmiyorum, azerbaycan'ın yolu kapalı ve sürekli ertelenıyor. Hazıranın 15 i açılacaktı, sonra oldu 1 Temmuz, şimdi de 1 ağustos diyorlar. Sürekli öteliyorlar anlayacagınız. Bu gidişle ben bu sene azerbaycana gidemeyebılırım. O sebeple para verip oradan belgeyi getirtmeyi düşünüyorum. Sorun olmaz dediğine göre Temmuz ayı içinde belgeyi getiririm. Bakarsınız KCC de 1-2 ay sonra belge ister.
Atıyorum ben azerbaycana giderim sonra KCC belge ister bu kez de Turkıye de olmadıgım ıcın belgeler yarım kalmış olur. Sonra oradan dönemem yollar kapanır fılan hiç risk almayayım en ıyısı.
Belgeler yarim kalmaz, merak etmeyin... Birkac hafta gec gonderseniz de bir problem olmaz :)
Teşekkür ederim tekrardan hocam. Bazı arkadaşlara kcc den mail geldiğini gördüm. Bu sebeple ben 2 ay azerbaycanın yollarının açılmasını beklemek yerıne evrakları hazırlamaya başlayacagım. :D
-
@crazycells Teşekkür ederim hocam. Yok strese girmiyorum, azerbaycan'ın yolu kapalı ve sürekli ertelenıyor. Hazıranın 15 i açılacaktı, sonra oldu 1 Temmuz, şimdi de 1 ağustos diyorlar. Sürekli öteliyorlar anlayacagınız. Bu gidişle ben bu sene azerbaycana gidemeyebılırım. O sebeple para verip oradan belgeyi getirtmeyi düşünüyorum. Sorun olmaz dediğine göre Temmuz ayı içinde belgeyi getiririm. Bakarsınız KCC de 1-2 ay sonra belge ister.
Atıyorum ben azerbaycana giderim sonra KCC belge ister bu kez de Turkıye de olmadıgım ıcın belgeler yarım kalmış olur. Sonra oradan dönemem yollar kapanır fılan hiç risk almayayım en ıyısı.
Belgeler yarim kalmaz, merak etmeyin... Birkac hafta gec gonderseniz de bir problem olmaz :)
Teşekkür ederim tekrardan hocam. Bazı arkadaşlara kcc den mail geldiğini gördüm. Bu sebeple ben 2 ay azerbaycanın yollarının açılmasını beklemek yerıne evrakları hazırlamaya başlayacagım. :D
Tamamdir, acele etmenize gerek yok bence. Azerbaycan'daki arkadas veya akrabalarinizdan isteyebilirsiniz. Kendinize dikkat edin.
-
@crazycells Teşekkür ederim hocam iyi ki bu forumu kurmuşsunuz yoksa danışman şirketler zengin olurdu. :D
Azerbaycan da covid-19 patlamış diyorlar. İnanmayan akraba ve tanıdıklar bile artık inanmaya başladılar, cunku kendılerı ve bazı akrabaları, arkadaşları hastalanmış. O sebeple zaten yolları 1 ağustosa kadar kapattılar bu uzayabılır. Bir de 2 hafta sokağa çıkma yasağı getırmışler.
Bu yüzden kımse benım ıcın sokağa çıkmak istemez riskli diye. En iyisi kendı işimi kendım yapacağım. Para verip belgeyi getizdireceğim kimseye minnet etmeden. :)
-
Selam @crazycells Present Address kutucuğuna şuan yaşadığım yerin adresini mi yazmam lazımdı yoksa ikametgahımın bulunduğu adresi mi? yaşadığım yer ile ikametgah adresim farklı çünkü. (ikametgahımı hiç taşıtmadım.)
hatalı girdiğim bir yer daha farkettim. zaten 1-2 ay içersinde evleneceğim ve re-open talebi oluşturacağım. o aşamada hepsini düzeltsem sıkıntı olur mu? Yoksa şimdi
düzelttirmeli miyim? kaç kez re-open işlemi yapılabiliyor bilmiyorum çünkü..
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
38
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.3k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum