I-130 formu ile ilgili sorular
-
@Mehmet858, içinde söyledi: I-130 formu ile ilgili sorular
@crazycells Tüm dökümanlar şuan online olarak yüklü. Tek tek I-130 online formununu doldurduk ve I-130A dökümanını yükledik. Submit yaptıktan sonra şuan "ın process""Your benefit request has been accepted and is under review" olarak yer almaktadır. sistem hiçbir şekilde bunları gönderin veya mail atın demediği için arada kaldım.
I-130 online başvuruda ödemeyi de online kredi kartı ile yapabildiniz mi?
-
@elma, içinde söyledi: I-130 formu ile ilgili sorular
@Mehmet858, içinde söyledi: I-130 formu ile ilgili sorular
@crazycells Tüm dökümanlar şuan online olarak yüklü. Tek tek I-130 online formununu doldurduk ve I-130A dökümanını yükledik. Submit yaptıktan sonra şuan "ın process""Your benefit request has been accepted and is under review" olarak yer almaktadır. sistem hiçbir şekilde bunları gönderin veya mail atın demediği için arada kaldım.
I-130 online başvuruda ödemeyi de online kredi kartı ile yapabildiniz mi?
online olarak degil de, form doldurarak yapabiliyorsunuz ancak...
-
I-130 onaylarında F2A için Receipt date for a case inquiry CA için 1 ay geriye gitti, diğer service center lar 2016 ya geriledi...gün gün zorlaşacak sanırım :( bir bilginiz var mı veya nasıl yorumlarsınız durumu @crazycells
-
@hulyaek, içinde söyledi: I-130 formu ile ilgili sorular
I-130 onaylarında F2A için Receipt date for a case inquiry CA için 1 ay geriye gitti, diğer service center lar 2016 ya geriledi...gün gün zorlaşacak sanırım :( bir bilginiz var mı veya nasıl yorumlarsınız durumu @crazycells
Evet, telaslanacak bir durum oldugunu sanmiyorum. Mali yilin sonuna dogru bu sekilde bir duraklama veya gerileme olmasi normal, her yil belirlenen vize kotasina yaklasinca veya USCIS/NVC halihazirda islem goren dosyalarla vize kotasini asacagini dusununce bu sekilde bir mudahele oluyor bultene... 1 Ekim'den sonra yeni mali yilin vize kotalariyla surec eski hizina donecektir...
-
@crazycells I130 onayını bekliyoruz artık 12.ayda CSC da. Her bir yenilikte geriliyoruz. Çok teşekkürler her zaman sorularımıza kaygılarımıza yardımcı olduğunuz için.
-
merhaba ben kiz kardesim icin i130 a basvurmayi dusunuyorum evli ve iki cocugu var. Sorum su her aile bireyi icin mi ayri ayri basvurmak gerekiyo yoksa bir tane i130 formu tum bir aile icin yeterli mi? Eger oyle ise $535 olan ucret de butun aile icin o kadar odeniyor degil mi yani ayri ayri her aile bireyi icin $535 odenmiyor degil mi?
-
@Hamza-Kalender, içinde söyledi: I-130 formu ile ilgili sorular
merhaba ben kiz kardesim icin i130 a basvurmayi dusunuyorum evli ve iki cocugu var. Sorum su her aile bireyi icin mi ayri ayri basvurmak gerekiyo yoksa bir tane i130 formu tum bir aile icin yeterli mi? Eger oyle ise $535 olan ucret de butun aile icin o kadar odeniyor degil mi yani ayri ayri her aile bireyi icin $535 odenmiyor degil mi?
Evet, tek bir I-130 doldurmaniz gerekiyor ve tek bir ucret odemeniz gerekiyor.
Fakat ailenin (kiz kardesinizin) diger uyelerini (es ve 21 yas alti evlenmemis cocuklar)
beneficiariesolarak formda listelemeyi unutmayin, boylece hepsi beraber vize alabilirler. -
@Mehmet858 acaba hangi kategoriden basvurdunuz eşim Green cardli orada çalışıyor tr de evlendik 2019 aralıkta l-130 formunu doldurduk hala ses yok :(
-
Merhaba,
Bu yeni uygulanacak kısıtlamalardan IR1-CR1 vize başvuruları da etkileniyor mu? -
@cafer-mokar, içinde söyledi: I-130 formu ile ilgili sorular
Merhaba,
Bu yeni uygulanacak kısıtlamalardan IR1-CR1 vize başvuruları da etkileniyor mu?hayir, etkilemiyor.
-
@bologna, içinde söyledi: I-130 formu ile ilgili sorular
@Mehmet858 acaba hangi kategoriden basvurdunuz eşim Green cardli orada çalışıyor tr de evlendik 2019 aralıkta l-130 formunu doldurduk hala ses yok :(
cok zaman gecmemis, bence telaslanacak bir durum yok, suradan bekleme suresini takip edebilirsiniz:
-
@crazycells umarım süreç ilerler ve executive Order 2021 yılında da uzatilmaz, bu yıl l-130 formumuz onaylanirsa ve konsolosluk sürecine başlarsak dua Ediyorum
-
@crazycells, içinde söyledi: I-130 formu ile ilgili sorular
Merhaba,
Bu yeni uygulanacak kısıtlamalardan IR1-CR1 vize başvuruları da etkileniyor mu?hayir, etkilemiyor.
Teşekkürler.
USCIS'dan onay geldikten sonra konsolosluk süreci başlayacak o dönemde konsolosluğun açılmasını mı bekleyeceğiz yoksa bu IR1-CR1 için konsolosluğun çalışmayı sürdürdüğü ayrı bir bölümü varmı?
-
Merhaba,
Teşekkürler.
USCIS'dan onay geldikten sonra konsolosluk süreci başlayacak o dönemde konsolosluğun açılmasını mı bekleyeceğiz yoksa bu IR1-CR1 için konsolosluğun çalışmayı sürdürdüğü ayrı bir bölümü varmı?
NVC calismaya devam edecek. Dolayisiyla 'mulakat tarihi almak' haricinde onceki hicbir asamada sorun yasamamaniz lazim.
-
@crazycells cok tesekkurler yeterince aciklayici bir cevap olmus
-
Fakat ailenin (kiz kardesinizin) diger uyelerini (es ve 21 yas alti evlenmemis cocuklar)
beneficiariesolarak formda listelemeyi unutmayin, boylece hepsi beraber vize alabilirler.Tekrardan tesekkurler, diger bir sorum su an I-130 basvuru asamasinda bu aile bireylerinin ilk etapta pasaport cikarmalarina gerek var mi?
-
beneficiariesolarak formda listelemeyi unutmayin, boylece hepsi beraber vize alabilirler.Tekrardan tesekkurler, diger bir sorum su an I-130 basvuru asamasinda bu aile bireylerinin ilk etapta pasaport cikarmalarina gerek var mi?
hayir, su an icin gerek yok. NVC asamasinda bu islemleri yapmaniz yeterli olur.
-
Merhaba arkadaşlar benim bir sorum olucakdi . Ben grencard talihlisiyim 8 aydır amerikadaydım yeni döndüm .şimdi nişanlımla nikahı yapdık. İ-130 formunu doldurup göndermelimiyim? Bunu burdanmı doldurmalıyım yoksa amerikaya gidip ordan yapmalıyım ?Yoksa 2021-i mi beklemeliyim? Şimdiden teşekkürler
-
@ilkin001, içinde söyledi: I-130 formu ile ilgili sorular
Merhaba arkadaşlar benim bir sorum olucakdi . Ben grencard talihlisiyim 8 aydır amerikadaydım yeni döndüm .şimdi nişanlımla nikahı yapdık. İ-130 formunu doldurup göndermelimiyim? Bunu burdanmı doldurmalıyım yoksa amerikaya gidip ordan yapmalıyım ?Yoksa 2021-i mi beklemeliyim? Şimdiden teşekkürler
Su anki resmi statunuz nedir? Bilgilerinizi imzaniza yazmayi unutmayin:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin
-
@crazycells şu an grencartim elimde amerikada 8 ay kaldim buraya yemi geldim evlenmek için .
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
38
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum