[Arşiv] DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
-
@nevzi, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
Arkadaşlar enseyi karartmayın. 2020 birşey diyemem ama 2021 için prosedürler aynen devam eder. Sadece Şubat Mart biraz yığılma olur. Birçok şey covid bağlı diye düşünüyorum.
Bende 2021 için aynısını düşünüyor ve defalarca yazıyorum. Çok karamsar oluyor insanlar, enerjili olun, pozitif olun, herşeye rağmen Haziran 15'inden önce gidersem arkadaşımdan 1000USD alacam eğer 15'inden sonra gidersem ben ona 1000USD ödeyeceğim böyle bir iddiamız bile var :) Yani siz siz olur ümidinizi kesmeyin, ABD konsolosluk yetkililerine duyrulur , iddiayı kazanmama destek olun starbucks mudur nedir orada kahve ısmarlayayım :D
-
umudumu kesmek istemiyorum ama haberi aldığımdan beri moralim oldukça bozuldu, umarım karar yüksek ya da federal mahkeme tarafından reddedilir ve daha fazla uzamaz.
-
@cervantes rahat ol abisi. GC kimse vazgeçemez.
-
Merhaba merak ettiğim bir konuyu sormak istiyorum.
İşlerin yolunda olduğu, elçiliğin normal çalıştığı zamanlarda 1 aylık periyottta acaba kaç kiçiyi görüşmeye çağırıyorlardı?
Teşekkürler. -
@cckayra, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
Merhaba merak ettiğim bir konuyu sormak istiyorum.
İşlerin yolunda olduğu, elçiliğin normal çalıştığı zamanlarda 1 aylık periyottta acaba kaç kiçiyi görüşmeye çağırıyorlardı?
Teşekkürler.Araştırmalarımdan edindiğim bilgiye göre günlük 100 aylık 3K kişi yaklaşık olarak görüşmeye çağırılıyor imiş...
-
@cckayra sabit bir sayı yok. İş yoğunluklarına göre ayarlıyorlardı eskiden.
-
@sagan tesekkurler, umudunuz var mi ? Bu numaralara yakın çok umutlu degil gibi insanlar
-
@breezyguy case n hangi Aralıkta
-
@breezyguy, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
@sagan tesekkurler, umudunuz var mi ? Bu numaralara yakın çok umutlu degil gibi insanlar
Ben %100 gideceğimi düşünüyorum, case number imzamda var öyle çok küçük bir rakam da değil, ABD'ye gidecek ve projelerimi hayata geçireceğim :)
-
Dosya numarası gibi bilgileri nerden giriyoruz arkadaşlar bir türlü bulamadım.
-
@crazycells müsait iseniz arkadaşa bu hususta yardımcı olabilir misiniz ? Teşekkürler
-
şu linkten yapabilirsiniz
-
merhaba @crazycells , work education kısmını doldururken primary occupationa mart ayında işten çıktığım için not employed yazmıştım altta explain kısmı varmış ve boş görünüyor. formu doldururken açıklama beklemeden hangi alanda çalışmak istiyorsunuz sorusu çıkmıştı.ekran görüntüsü yükleyemedğim için şöyle yazabilirim görüntüyü: 1-primary occupation: not employed
2-explain:
3-in which occupation..:engineering
bu durumda explain kısmı bos kaldığı için formu açtırmam gerekir mi -
@crazycells Reyiz DS260da "Work Phone Number"ı boş bırakırsam sıkıntı olur mu ?
-
@AKSU, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
DS260 submit ettikten sonra eşimin okul mezuniyetinde ay yanlışlığı yaptığımızı farkettik .. yılı doğru ama ayı yanlış... formu açtırmalı mıyım yoksa görüşme öncesi bunu konsolosluğa mı bildirmeli miyim?
Bir de görüşmeye gitmeden önce yeşil pasaport alacağız formu doldururken başka bir pasaportumuz vardı bunu da konsolosluğa bildirmeli miyim mülakat öncesi ..Şimdiden teşekkür ederim
Problem olmaz, bu sekilde kalabilir.
Butun pasaportlarinizi goturun, zaten icinde ABD vizesi yoksa genelde ilgilenmiyorlar.
-
@breezyguy sizin numara hangi aralıkta? valla, sen işini kış tut; yaz çıkarsa bahtına moduna aldım kendimi.
-
@cyya, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
Merhabalar,
Green card ile ilgili yeni bir gelisme mi oldu?
mulakatlar ekimde baslamayacak mi simdi ,konusulanlardan anladigim kadariyla sanki bu yil sonuna kadar ertelendigi ve bir islem baslatilmayacak sanırım.Ilgili konu surada:
-
su sayfayi da inceleyebilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin
-
@cervantes, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
şu linkten yapabilirsiniz
Evet, sayin @cervantes 'in verdigi linki kullanarak "imza" kismini doldurmaniz yeterli. ( @nevzi )
-
@dilara34, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
merhaba @crazycells , work education kısmını doldururken primary occupationa mart ayında işten çıktığım için not employed yazmıştım altta explain kısmı varmış ve boş görünüyor. formu doldururken açıklama beklemeden hangi alanda çalışmak istiyorsunuz sorusu çıkmıştı.ekran görüntüsü yükleyemedğim için şöyle yazabilirim görüntüyü: 1-primary occupation: not employed
2-explain:
3-in which occupation..:engineering
bu durumda explain kısmı bos kaldığı için formu açtırmam gerekir migerek yok.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum