Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Trump’ın Göçmenliği Durdurma Kararı (Nisan 2020)

Taşındı Gündem
752 122 45.9k 122

Benzer Başlıklar

• Green Card'ın Tasarımı Değişiyor!

Gündem
    19
    1
    11 Oy
    19 İleti
    950 Bakış
    J
    @cgokhan o zaman bize de bundan hayırlı olsun diyelim :beaming_face_with_smiling_eyes:
  • Trump: Amerika 3 yıl icinde yok olacak

Gündem
    7
    -1 Oy
    7 İleti
    390 Bakış
    P
    Amerikanın batması bi çok şeyin batması anlamına gelir acaba neye dayanarak bunu söylemiş batırırsa çinin ticarette uluslararası ilerlemesi batırır onun dışında zor gibi
  • Trump'ın Göçmenlik ve Çalışma Vizelerini 31 Mart 2021'e Kadar Durdurma Kararı (1 Ocak 2021)

Gündem
    235
    2 Oy
    235 İleti
    14k Bakış
    crazycellsC
    @Doncarleone, içinde söyledi: Trump'ın Göçmenlik ve Çalışma Vizelerini 31 Mart 2021'e Kadar Durdurma Kararı (1 Ocak 2021) @crazycells Yani demek istediğim şu gibi, Ben Ab ülkesinde işe başlayacağım kontrat yapıldı ya da eğitim alacağım orada. nvcye yazıp babama refund yapın ya da bana en kısa zamanda mülakat ayarlayın gcardımı alıp o şekilde ab ülkesine gideyim deme şansımı merak ettim. Isterseniz deneyin ama sayin @MySea 'nin dedigi gibi odediginiz ucretlerin nerdeyse tamami non-refundable.
  • Trump'ın yeşil kartı kaldırması (Mayıs ayı yasa tasarısı)

Kilitli Taşındı Gündem
    22
    0 Oy
    22 İleti
    1k Bakış
    crazycellsC
    evet, diger konudan devam edelim arkadaslar. Ben daha sonra iki basligi birlestirecegim. https://yesilkartforum.com/forum/topic/2264/greencard-çekilişi-kalkıyor-mayıs-ayı-yasa-tasarısı
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

21

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k