Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari

• Şuan confirmation mailim geldi kcc'den gelecek mailleri mi beklemeliyim?

• Merhaba, forma yeni katıldım. Yukarıda pek çok ileti mevcut, belki soracağım sorunun cevabı yukarıda olabilir. Rica etsem beni şu konuda aydınlatır mısınız? 2011 yılında Abd vizesi aldım. Ama vize bilgilerini hatırlamıyorum, yaklaşık olarak orada bulunduğum tarihleri yazabilirim sadece. Bu ciddi bir sorun teşkil eder mi? Ya da vize numarasına nasıl ulaşabilirim, bilginiz var mı? Teşekkür ederim şimdiden.

• @thebeagle vizenin basılı olduğu pasaportta bilgiler olması lazım. Oradan görebilirsiniz.

• @thebeagle, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari

Merhaba, forma yeni katıldım. Yukarıda pek çok ileti mevcut, belki soracağım sorunun cevabı yukarıda olabilir. Rica etsem beni şu konuda aydınlatır mısınız? 2011 yılında Abd vizesi aldım. Ama vize bilgilerini hatırlamıyorum, yaklaşık olarak orada bulunduğum tarihleri yazabilirim sadece. Bu ciddi bir sorun teşkil eder mi? Ya da vize numarasına nasıl ulaşabilirim, bilginiz var mı? Teşekkür ederim şimdiden.

eger bilgilere erismek mumkun degilse hatirladiginiz kadariyla yazabilirsiniz.

• @erenaksoyyy, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari

Şuan confirmation mailim geldi kcc'den gelecek mailleri mi beklemeliyim?

evet. asamalar icin ilk iletiyi okumalisiniz.

• @ZoZO Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.

• Merhaba, pasaportumu 1 ay sonra güncelleyeceğim (Son kullanım tarihi geçmek üzere). KCC'de dvlottery için giriş yaptığım pas. numarasını mı yazmalıyım yeni ve güncel olanı mı? Yoksa ikisini de gönderip not mu eklemeliyim?

Teşekkürler

• @crazycells Teşekkür ederim.

• Merhabalar youtube da can çolpanın kanalındaki danışmanın 39 binli numaralar için olumsuz söylemleri, yine youtube da Kadir zoranın 30bin ve üzeri için belirsizlik içeren söylemleri moralimi bozdu, kazandım çekilişi fakat tam olarak sevinemiyorum, gerçekten de amerikaya gitmek ve kalan ömrümü orada yaşayarak ve çalışarak geçirmek istiyorum, umarım hayırlısı ile isteklerimiz kabul olur...

• Aranızda ingilizcesi iyi birileri varsa çevirmeme yardım edebilir mi ? Ev hizmetlerinde çalışıyorum olarak gözüküyorum çalışma iznimde. Ev hizmetlerinin ingilizce karşılığı nedir bilen birisi çevirebilir mi ? Google çeviriye yazınca home services diye çeviriyor ama bence tam karşılığı değil sizce ?

• @Orhan-Cabarov kastettiginiz yasli bakimi ise eldercare

• @Orhan-Cabarov, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari

home services

Genel olarak butun ev hizmetlerini kastediyorsaniz "Household services" de diyebilirsiniz.

• @ZoZO
    @hardrock

Öncelikle teşekkür ederim. Sosyal güvenlik kurumunda şöyle geçiyor.

Ev içerisinde yaşayanlar tarafından yapılabilecek temizlik, ütü, yemek yapma, çamaşır, bulaşık yıkama, alışveriş ve bahçe işleri ile çocuk, yaşlı veya özel bakıma ihtiyacı olan kişilerin bakım işlerinin ev halkı dışındaki bireyler tarafından yapılması işleri ev hizmeti sayılacaktır.

Çocuk, yaşlı veya özel bakım işinin ev hizmetinde çalışanın evinde ya da hastane, bakımevi vb yerlerde yapılması da ev hizmeti sayılacaktır.

Bu durumda Home services eldercare mi yazayım yoksa Household eldercare mi yazmam doğru olur. Tekrar teşekkür ederim, sanırım household services eldercare daha doğru dimi ?

• @Greylist

Bahsettiğiniz isimleri bilmiyorum ama Amerika'daki göçmenlik avukatlarının bile bilmediği, yorum yapmaktan kaçındığı bir durumda bu tarz iyimser veya kötümser söylemlerin bir geçerliliği yok. En kötü "hiç kazanmamaktan iyidir" diye düşünebilirsiniz.

• @Orhan-Cabarov

Home services de olur household services de olur. Home service sanki ev bakim anlami veriyor--tamirat vs. O yuzden ben olsam household services yazardim.

Hic kafayi takmayin bu ayrintilara, tercumeden dolayi ufak hatalar da olsa buyukelcilik calisanlarinin cogu Turkce biliyor, ne demek istediginizi anlayacaklardir.

• @ZoZO teşekkür ederim.

• @hardrock Teşekkür ederim. Household services eldercare diye yazdım. Yaşlı birisinin bakımını yapıyorum, ilaçlarını fılan alıyorum. O sebeple yanına eldercare ekledım ne yaptıgım bellı olsun dıye.

• Merhaba izninizle bir sorum daha var arkadaşlar. Have you belonged to, contributed to, or worked for any professional, social, or charitable organization?

Ben yılda bir kere löseve fitre yardımı yapıyorum, buraya yes dememe gerek yok değil mi ? No deyip geçiyorum. Bu soru sanırım yardım kuruluşuna üye olmak ve onlar için çalışanları ilgilendiriyor.

• @Orhan-Cabarov

Uye olmadiniza gore bence de NO diyebilirsiniz.

• @hardrock Teşekkür ederim. No dedim.

Benzer Başlıklar

• DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    19k
    1
    25 Oy
    19k İleti
    887k Bakış
    oktay3847O
    @Serapp müteşekkirim size, içimi rahatlattınız.. çok sağolun 🙏
  • 33 Oy
    11k İleti
    789k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız.
  • [Arşiv] Sayılarla DV2021

Kilitli Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    482
    9 Oy
    482 İleti
    34k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. Bu konudaki soru ve yorumlarınıza şu başlıkta devam edebilirsiniz: Sayılarla Green Card Lotosu (Diversity Visa) Sürecine Bakış
  • 17 Oy
    8k İleti
    920k Bakış
    gucarslanG
    diğer dava başlığında temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim. dün gece itibariyle bu itiraz da sonuçlandı ve dediğim gibi yine reddedildi. https://x.com/curtismorrison/status/1831075587966083557?t=A0Z7e9KSjFBwv3lAQrNEJg&s=19 https://x.com/ckuck/status/1831088793719386528?t=mofilSQi4woVMCb9mIaGkg&s=19 https://x.com/NicoletteGlazer/status/1831036452630925367?t=bkTNiustKzXM8rRQ-3zy7w&s=19 bu, DV2020 ve DV2021 sürecinin artık tamamen sonlandığı anlamına geliyor ve avukatlar da artık bu konu için hiçbir adım atmayacaklarını resmi olarak bildidiler. her ne kadar da umut güzel bir şey olsa da, sonuçlarının kestirilebildiği noktalarda artık çok fazla zorlamanın gerekmediği de ortada. davaya katılan, katılmayan herkese verdiği emek ve gösterdiği sabır için tekrar teşekkür ediyorum. inanınıyorum ki bizleri, daha güzel ve mutlu edecek farklı şeyler bekliyor. sevgiyle kalın.. *iş bu başlık, sürecin tamamen sonlanması sebebiyle artık ileti yazmaya kapatılmıştır.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

26

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k