Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐⭐

    @crazycells ayni o sekilde okudum ben de. Confirmation number unuttum deyip sistemden verilen numara da ayni mi acaba?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @keysnambır, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    @crazycells ayni o sekilde okudum ben de. Confirmation number unuttum deyip sistemden verilen numara da ayni mi acaba?

    O zaman da baska hatalar veriyormus:

    @Burak-çırak, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    @crazycells Forget Conf. Num ' dan ilerleyince de Soyadı hatası veriyor ! yani aynı sorun ordada devam ediyor. Aracı kurum çözeceğini söylüyor bu durumun bir çok kişide sorun olduğu bilgisini verdiler / Ekran görüntüm ve onlineimzam var başvuru olduğuna dair.

    Ben de anlayamadim, acaba KCC gercekten de bir grup basvuranda hata mi yapti (bilgilerini karistirarak veya hic cekilise katmayarak), yoksa danisman sirket ust uste iki basvuru yaptigi icin mi boyle bir hata veriyor...

    Fakat ekran goruntusunde bir hata gorunmuyor, bilgiler/yazilar DV2021'e ait...


  • @crazycells Bankacılık işlemleri yaparken 3 denemede hata yapılınca sistem kendini kilitlemesi ve yeni girişlere izin vermeme gibi bir olay burada da söz konusu olabilir mi acaba?
    @Burak-çırak, aracıya bırakmadan durumu açıklar biçimde KCC ye de ilettiniz mi ?

  • ⭐⭐⭐

    Bu ileti silindi!

  • merhabalar;herkese iyi akşamlar bu hafta içinde avrupa'da bir volunteer projesi için mulakatım olacak, kabul edilirsem şubat ortasına kadar orada olacağım ds 260 formumu doldurdum fakat yollamadım ,formu doldurduktan sonra olan şeyleri eklemek için mi kcc 'ye mail atılıyor ben şunu anladım eğer formda bir hata varsa bu değişiklik için uygulanıyor öncelikle doğru mu anlamışım ?
    ikincisi formumu bitirdim bu şekilde yollamalı mıyım?
    herkese selamlar ,şimdiden teşekkürler.


  • @Tolgahan, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    Bana da 3. De çıktı bu sene çok istedim ama püf nokta fotoğraf bence arkadaşlar. ben fotoğrafçı ya gidip neredeyse bizzat ölçüleri kontrol ettim gönderdim.

    Tebrik ederim yeni hayatınızda başarılar dilerim. Çok merak ettiğim konudur fotoğrafçı arka planı dijital olarak beyazlattı mı ?


  • @betlkbra Merhaba, biz formu doldurduktan sonra çocukların bilgilerini girerken anne kızlık soyadını hatalı girdiğimizi farkettik. KCC’ye durumu açıklayan bir mail yazdım. Öncesinde otomatik mail yanıtı geldi. Hangi konulara dikkat ederek mail atmam gerektiğine dair. Sonraki gün ise 2.mail geldi Formunuz düzeltmeye açılmıştır. Düzeltmeyi yapıp en kısa zamanda geri gönderin denilerek.


  • @betlkbra, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    merhabalar;herkese iyi akşamlar bu hafta içinde avrupa'da bir volunteer projesi için mulakatım olacak, kabul edilirsem şubat ortasına kadar orada olacağım ds 260 formumu doldurdum fakat yollamadım ,formu doldurduktan sonra olan şeyleri eklemek için mi kcc 'ye mail atılıyor ben şunu anladım eğer formda bir hata varsa bu değişiklik için uygulanıyor öncelikle doğru mu anlamışım ?
    ikincisi formumu bitirdim bu şekilde yollamalı mıyım?
    herkese selamlar ,şimdiden teşekkürler.

    Formu yollayabilirsiniz. Sadece evlilik, doğum gibi önemli değişiklikler olursa KCC’ye mail atıp formu açtırıyorsunuz. Eğitim, iş vs. için herhangi bir değişiklik yapmayacaksınız.

  • ⭐⭐⭐

    @crazycells verilen hatalari iletebilirler mi?


  • Bu ileti silindi!

  • @Ryback Çok teşekkür ederim ,çok sağ olun 🙂


  • Öncelikle merhabalar 2 yıllık bir yüksek okuldan mezun oldum. Daha sonra bir sene beklendikten sonra Dikey geçiş yaparak 4 yıllık bir lisans programını kazandım ve lisans mezunu oldum DS260 formunu 2 okuluda yazmalımıyım yoksa mezun olduğum son okulumu yazmalıyım. Bir sorum daha olacak tüm bu süreç içerisinde bir 2 yıllık bölüm daha yazdım kayıt oldum ama harç ücretini yatırmadım ve hiç gitmedim 3 yıl oldu hala e devlette görünüyor ve öğrenci belgesi aldığımda pasif ögrenci olarak görünüyorum bu okulu da eklemeliyim. Kusura bakmayın biraz karışık oldu şimdiden teşekkürler.


  • Selamun aleykum arkadașlar bu Ds260 formunda eğitim kısmında lize mezunuyum o bilgileri girerken en altta
    Course of study ve
    Degree, diploma or certificate received
    Derken tam olarak ne soruyor ne cevap istiyor bileniniz varmı?
    Bide 3 aylık bi italyan mutfaği kursu aldım sertifikasi da var onu nasil ilave ederim?


  • @Tolgahan, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    Bana da 3. De çıktı bu sene çok istedim ama püf nokta fotoğraf bence arkadaşlar. ben fotoğrafçı ya gidip neredeyse bizzat ölçüleri kontrol ettim gönderdim.

    sana tamamiyle katılıyorum aynısını bende yaptım ölçülerinden tut gözde gözlük kulakta küpe omuz arka plan vsvs bunlara aşırı dikkat ederek fotografcıda çektirdim ve sonuç kazandım 🙂 sıralamada 23 bin


  • @mhmmdkvnci evde fotoğrafını çektirerek gerekli ölçülerle başvuru yapıp kazanan çok insan var fotoğraf boyutu ve arka plan ve yüzün taninabilecek olması bir sıkıntı oluşturmaz aslında tamamen bir şans


  • @go_to_usa, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    @mhmmdkvnci evde fotoğrafını çektirerek gerekli ölçülerle başvuru yapıp kazanan çok insan var fotoğraf boyutu ve arka plan ve yüzün taninabilecek olması bir sıkıntı oluşturmaz aslında tamamen bir şans

    belkide öyledir ama ben yinede işimi garantiye almak istedim ve bence iyide oldu

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @kartalveat, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    @crazycells Bankacılık işlemleri yaparken 3 denemede hata yapılınca sistem kendini kilitlemesi ve yeni girişlere izin vermeme gibi bir olay burada da söz konusu olabilir mi acaba?
    @Burak-çırak, aracıya bırakmadan durumu açıklar biçimde KCC ye de ilettiniz mi ?

    yok, kilitlenme durumu yok, istediginiz kadar girebilirsiniz ayni hesaba. Ama dediginiz gibi ben de sayin @burak-çırak 'in KCC'ye kendisinin ulasmasini tavsiye ederim.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Sono soyisimle kontrol ediliyor. ama elimdeki diger fotolarda da virgulden sonra boyle bir bosluk var, dolayisiyla bunun problem oldugunu dusunmuyorum.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @betlkbra tamamsa gonderebilirsiniz, sonradan bu dediginiz bilgileri guncellemenize gerek yok.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

49
Çevrimiçi

40.9k
Kullanıcı

4.4k
Konu

425.6k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum