Case 39 bine ekmek cıkmayacak degilmi
-
@xrainbow_ umut çok farklı birşey inanın insanlara duymak istediklerini söylediğinde herşeye inanıyorlar hatta leonardo dicaprio wall street bir filmi vardı güzel bir sahne vardı bunun en güzel örneği işim gereği bende finans işine bakıyorum sağdan soldan duydukları hisseleri duyup arayanlar oluyor o kadar inanmışlar ki adam birikimini basacak neye göre basacaksın diyorum çok saçma teknik veri olmayan bilgiler veriyor kazanacağına inanıyor ve kumar oynuyor sonuç %80 hüsranla %20 si sadece şansı iyi haber gidiyor
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2021 Bekleme Odası
-
Bu ileti silindi! -
@crazycells ayni o sekilde okudum ben de. Confirmation number unuttum deyip sistemden verilen numara da ayni mi acaba?
-
@keysnambır, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@crazycells ayni o sekilde okudum ben de. Confirmation number unuttum deyip sistemden verilen numara da ayni mi acaba?
O zaman da baska hatalar veriyormus:
@Burak-çırak, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@crazycells Forget Conf. Num ' dan ilerleyince de Soyadı hatası veriyor ! yani aynı sorun ordada devam ediyor. Aracı kurum çözeceğini söylüyor bu durumun bir çok kişide sorun olduğu bilgisini verdiler / Ekran görüntüm ve onlineimzam var başvuru olduğuna dair.
Ben de anlayamadim, acaba KCC gercekten de bir grup basvuranda hata mi yapti (bilgilerini karistirarak veya hic cekilise katmayarak), yoksa danisman sirket ust uste iki basvuru yaptigi icin mi boyle bir hata veriyor...
Fakat ekran goruntusunde bir hata gorunmuyor, bilgiler/yazilar DV2021'e ait...
-
@crazycells Bankacılık işlemleri yaparken 3 denemede hata yapılınca sistem kendini kilitlemesi ve yeni girişlere izin vermeme gibi bir olay burada da söz konusu olabilir mi acaba?
@Burak-çırak, aracıya bırakmadan durumu açıklar biçimde KCC ye de ilettiniz mi ? -
Bu ileti silindi! -
merhabalar;herkese iyi akşamlar bu hafta içinde avrupa'da bir volunteer projesi için mulakatım olacak, kabul edilirsem şubat ortasına kadar orada olacağım ds 260 formumu doldurdum fakat yollamadım ,formu doldurduktan sonra olan şeyleri eklemek için mi kcc 'ye mail atılıyor ben şunu anladım eğer formda bir hata varsa bu değişiklik için uygulanıyor öncelikle doğru mu anlamışım ?
ikincisi formumu bitirdim bu şekilde yollamalı mıyım?
herkese selamlar ,şimdiden teşekkürler. -
@Tolgahan, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Bana da 3. De çıktı bu sene çok istedim ama püf nokta fotoğraf bence arkadaşlar. ben fotoğrafçı ya gidip neredeyse bizzat ölçüleri kontrol ettim gönderdim.
Tebrik ederim yeni hayatınızda başarılar dilerim. Çok merak ettiğim konudur fotoğrafçı arka planı dijital olarak beyazlattı mı ?
-
@betlkbra Merhaba, biz formu doldurduktan sonra çocukların bilgilerini girerken anne kızlık soyadını hatalı girdiğimizi farkettik. KCC’ye durumu açıklayan bir mail yazdım. Öncesinde otomatik mail yanıtı geldi. Hangi konulara dikkat ederek mail atmam gerektiğine dair. Sonraki gün ise 2.mail geldi Formunuz düzeltmeye açılmıştır. Düzeltmeyi yapıp en kısa zamanda geri gönderin denilerek.
-
@betlkbra, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
merhabalar;herkese iyi akşamlar bu hafta içinde avrupa'da bir volunteer projesi için mulakatım olacak, kabul edilirsem şubat ortasına kadar orada olacağım ds 260 formumu doldurdum fakat yollamadım ,formu doldurduktan sonra olan şeyleri eklemek için mi kcc 'ye mail atılıyor ben şunu anladım eğer formda bir hata varsa bu değişiklik için uygulanıyor öncelikle doğru mu anlamışım ?
ikincisi formumu bitirdim bu şekilde yollamalı mıyım?
herkese selamlar ,şimdiden teşekkürler.Formu yollayabilirsiniz. Sadece evlilik, doğum gibi önemli değişiklikler olursa KCC’ye mail atıp formu açtırıyorsunuz. Eğitim, iş vs. için herhangi bir değişiklik yapmayacaksınız.
-
@crazycells verilen hatalari iletebilirler mi?
-
Bu ileti silindi! -
@Ryback Çok teşekkür ederim ,çok sağ olun

-
Öncelikle merhabalar 2 yıllık bir yüksek okuldan mezun oldum. Daha sonra bir sene beklendikten sonra Dikey geçiş yaparak 4 yıllık bir lisans programını kazandım ve lisans mezunu oldum DS260 formunu 2 okuluda yazmalımıyım yoksa mezun olduğum son okulumu yazmalıyım. Bir sorum daha olacak tüm bu süreç içerisinde bir 2 yıllık bölüm daha yazdım kayıt oldum ama harç ücretini yatırmadım ve hiç gitmedim 3 yıl oldu hala e devlette görünüyor ve öğrenci belgesi aldığımda pasif ögrenci olarak görünüyorum bu okulu da eklemeliyim. Kusura bakmayın biraz karışık oldu şimdiden teşekkürler.
-
Selamun aleykum arkadașlar bu Ds260 formunda eğitim kısmında lize mezunuyum o bilgileri girerken en altta
Course of study ve
Degree, diploma or certificate received
Derken tam olarak ne soruyor ne cevap istiyor bileniniz varmı?
Bide 3 aylık bi italyan mutfaği kursu aldım sertifikasi da var onu nasil ilave ederim? -
@Tolgahan, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Bana da 3. De çıktı bu sene çok istedim ama püf nokta fotoğraf bence arkadaşlar. ben fotoğrafçı ya gidip neredeyse bizzat ölçüleri kontrol ettim gönderdim.
sana tamamiyle katılıyorum aynısını bende yaptım ölçülerinden tut gözde gözlük kulakta küpe omuz arka plan vsvs bunlara aşırı dikkat ederek fotografcıda çektirdim ve sonuç kazandım
sıralamada 23 bin -
@mhmmdkvnci evde fotoğrafını çektirerek gerekli ölçülerle başvuru yapıp kazanan çok insan var fotoğraf boyutu ve arka plan ve yüzün taninabilecek olması bir sıkıntı oluşturmaz aslında tamamen bir şans
-
@go_to_usa, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@mhmmdkvnci evde fotoğrafını çektirerek gerekli ölçülerle başvuru yapıp kazanan çok insan var fotoğraf boyutu ve arka plan ve yüzün taninabilecek olması bir sıkıntı oluşturmaz aslında tamamen bir şans
belkide öyledir ama ben yinede işimi garantiye almak istedim ve bence iyide oldu
-
@kartalveat, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@crazycells Bankacılık işlemleri yaparken 3 denemede hata yapılınca sistem kendini kilitlemesi ve yeni girişlere izin vermeme gibi bir olay burada da söz konusu olabilir mi acaba?
@Burak-çırak, aracıya bırakmadan durumu açıklar biçimde KCC ye de ilettiniz mi ?yok, kilitlenme durumu yok, istediginiz kadar girebilirsiniz ayni hesaba. Ama dediginiz gibi ben de sayin @burak-çırak 'in KCC'ye kendisinin ulasmasini tavsiye ederim.
-
@Sono soyisimle kontrol ediliyor. ama elimdeki diger fotolarda da virgulden sonra boyle bir bosluk var, dolayisiyla bunun problem oldugunu dusunmuyorum.
-
@betlkbra tamamsa gonderebilirsiniz, sonradan bu dediginiz bilgileri guncellemenize gerek yok.
Benzer Başlıklar
142
Çevrimiçi
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k
İleti
Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum