Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

2021 icin ek çekiliş ihtimali

Benzer Başlıklar

• 6 Oy
    8 İleti
    497 Bakış
    U
    @ATS16 ne guzel haber umarim green card icin yapilan saglik muayenesinde de tamamen kaldirirlar Covid-19 asisi zorunlulugunu.
  • LGBTQ+ bireyler icin göçmen vize süreci

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    92
    3 Oy
    92 İleti
    9k Bakış
    M
    Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü. Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi. Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı? Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen...
  • Istanbul ici danismanlik

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    3
    0 Oy
    3 İleti
    607 Bakış
    crazycellsC
    @hzsmart Istanbul ici danismanlik içinde söyledi: Amerikali nisanlim ile evlenmeyi planliyoruz ancak bu surece dair ikimizinde hicbir bilgisi yok. Bu konuda bizlere verebileceginiz her turlu bilgi ve yardim icin simdiden tesekkur ederiz. Sivilde de bizle gorusup. yuzyuze danismanlik yapabilecek bir danisman arkadas varsa ozelden ulasabilir. Su konuya da bakmalisiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/78/abd-yolunda-evlilik
  • 1 Oy
    38 İleti
    17k Bakış
    yenihayaletadamY
    @ayvalik10 hoş buldum teşekkür ederim. evet o sıcaklığı hissettim herkes bir birine yardım için uğraşıyor ne güzel bir şey bu konu başlıklarına da dikkat ediyorum teşekkür ederim sağolun. burayı daha fazla meşgül etmeyelim :)
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

19

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k