Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

2021 icin ek çekiliş ihtimali

Benzer Başlıklar

• Greencard çekiliş başvurusunda pasaport zorunluluğu geliyor

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    512
    13 Oy
    512 İleti
    38k Bakış
    crazycellsC
    @EF_Y, içinde söyledi: Greencard çekiliş başvurusunda pasaport zorunluluğu geliyor Merhaba. Benim pasaportumun süresi 10 Ekim tarihinde doldu. Şu an süresi geçmiş bı pasaport ancak başvuru süreci olan 2 Ekim ve 10 Kasım arasında kalıyor tarih olarak. Şu an bu pasaport ile başvuru yapsam, daha sonra yenilesem sorun olur mu? Çıkmazsa boşuna pasaport ücreti vermek istemiyorum. 10 Ekim'den once basvuru yapabilirdiniz; ama maalesef su an basvuru icin yeni bir pasaport gerekiyor.
  • Istanbul ici danismanlik

3
    0 Oy
    3 İleti
    608 Bakış
    crazycellsC
    @hzsmart Istanbul ici danismanlik içinde söyledi: Amerikali nisanlim ile evlenmeyi planliyoruz ancak bu surece dair ikimizinde hicbir bilgisi yok. Bu konuda bizlere verebileceginiz her turlu bilgi ve yardim icin simdiden tesekkur ederiz. Sivilde de bizle gorusup. yuzyuze danismanlik yapabilecek bir danisman arkadas varsa ozelden ulasabilir. Su konuya da bakmalisiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/78/abd-yolunda-evlilik
  • Eylül de ek çekiliş olurumu arkaşlar..🙄

2
    0 Oy
    2 İleti
    539 Bakış
    crazycellsC
    Oyle bir beklenti icine girmeyin sayin @akf Suradaki bilgileri bir okuyun isterseniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/540/dv-2019-sonuclari-nasil-kontrol-edilir/11?page=1
  • Kaç defa GC Çekilişi başvurusu yaptınız? (ANKET)

11
    1 Oy
    11 İleti
    2k Bakış
    Eski Kullanıcı 005E
    sayısını unuttum :)
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

39

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k