2021 icin ek çekiliş ihtimali
-
https://www.youtube.com/watch?v=NWis153aOD0 kanada göçmelik başvurularına talep azaldığı için puanları aşağı çekiliyor.göçmenlerin gelip gelmeyeceği trump ın umurunda olacağını düşünmüyorum.
-
-
Kaynak bulamadım ancak burada önemli olan şey o yıl neden bu yapıldı ve şartlar şuan olduğu gibi mi eğer şartlar uyuyorsa yapmamaları için bir neden yok zaten de gene o yıl gene aynı hükümet, Trump hükümetinin bunu yapmış olması gerekiyor
-
Ek çekiliş olacağını sanmıyorum, şahsi fikrim
Bu sene cov-19 dan dolayı alımlar daha fazla olur diye düşünüyorum ama çünkü baya kişi Amerika da öldü. -
re-selection olabilir belki ben biraz bunun için ümitlenmiştim. re-selection olması için koşullar tam olarak nedir birileri aydınlatabilir mi ?
-
@Mcan, içinde söyledi: 2021 icin ek çekiliş ihtimali
re-selection olabilir belki ben biraz bunun için ümitlenmiştim. re-selection olması için koşullar tam olarak nedir birileri aydınlatabilir mi ?
Örneğin 80 bin kişi seçildi ama Eylül ayına gelindiği halde sadece %50'si DS-260 formu doldurduysa katılımın az olacağını düşünüp ek liste yayınlayabilirler.
-
Ama bir şey söyleyeceğim DV2017'de de Eylül'de Ekim'de falan KCC email atmış kazandınız diye ve o zaman da 15 Temmuz olmuştu, sonra Amerikan Konsolosluğuna bomba falan atmışlar dedi galiba Kadir Zora geçenlerde ki yayınında ben o zamanı hatırlamıyorum ama yani o zaman çekilişten birkaç ay sonra almışlar insanları, şimdi de alamazlar mı yani?
-
Umutlandırmayın :D tam kabullenmişken...
-
Bu yıl sürprizlerle dolu bir yıl oldu. Hiç bir ihtimali göz ardı etmemek lazım. Her şey olabilir. Maillerinizi düzenli olarak kontrol edin bence. Ama buna bel bağlayıp kendinizi kaptırıp beklenti içerisine de girmeyin bence. Artçı bir hayal kırıklığı zaten ayakta durmakta zorlanan hayal binanızı yerlebir edebilir.
-
@sorroo inşallah
-
@Drywall Keşke keşke
-
Kazanıp da keyfi olarak gitmeyenler için saldırgan tavırlar sergileyen biri olarak :D bu hipotezi desteklemiyorum.
-
valla bilmiyorum bu 3. dü bu seferde çıkmadı bende arkadaş gibi düşünüyorum.ölen çok oldu,ek birşeyler olabilir ama özellikle çıkıp ta gitmeyenler çok kızıyorum.
-
Resmî siteden kontrol etmeye vakit bulamadım lakin forumda arama yapınca bulabildiğim bilgiler şöyle; 2017 de 85 bin kişi seçildiği ve bu 85 bin kişi icinde vize verilecek 50 bin kişi bulunamayinca (yeterince geri dönüş olmayınca) 6 Eylül’de ek bir çekiliş yapıldığı bilgisi var.
2018 yılında ise önceki yıla nazaran fazlaca kisi (116 bin kişi) seçilmiş, haliyle 116 bin kişi arasında 50bini bulmak daha kolay olmus. Çoğu kişiye sıra da gelmemiş.
Bu sene nacara programı bittigi icin nacara icin ayrılan 5000 kişilik kontenjan da 50binlik kontenjana dahil edilecek.
Yani eger ki seçilmiş kisi sayısı abartı bir sayıda olmazsa önceki mesajımda belirttiğim nedenlerden dolayı bu sene talep az olacak ve 55 bin kişiyi bulmak kolay olmayacak, tum bunlar bence ek çekiliş ihtimalini kuvvetlendiriyor. -
@sorroo inş. dediğin gibi olur. Hayalsız yaşanmıyor :)
-
@sorroo, içinde söyledi: 2021 icin ek çekiliş ihtimali
Resmî siteden kontrol etmeye vakit bulamadım lakin forumda arama yapınca bulabildiğim bilgiler şöyle; 2017 de 85 bin kişi seçildiği ve bu 85 bin kişi icinde vize verilecek 50 bin kişi bulunamayinca (yeterince geri dönüş olmayınca) 6 Eylül’de ek bir çekiliş yapıldığı bilgisi var.
2018 yılında ise önceki yıla nazaran fazlaca kisi (116 bin kişi) seçilmiş, haliyle 116 bin kişi arasında 50bini bulmak daha kolay olmus. Çoğu kişiye sıra da gelmemiş.
Bu sene nacara programı bittigi icin nacara icin ayrılan 5000 kişilik kontenjan da 50binlik kontenjana dahil edilecek.
Yani eger ki seçilmiş kisi sayısı abartı bir sayıda olmazsa önceki mesajımda belirttiğim nedenlerden dolayı bu sene talep az olacak ve 55 bin kişiyi bulmak kolay olmayacak, tum bunlar bence ek çekiliş ihtimalini kuvvetlendiriyor.Klavyenden bal damlıyor :)
Kazanamayanlar toplu duaya çıkalım.Belki olur
tanzanya başkanına göre oluyor.(yersen)
https://www.sozcu.com.tr/2020/dunya/devlet-baskani-duyurdu-dualarla-corona-virusunu-yendik-5863000/
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
37
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum