Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Istanbul ici danismanlik

Benzer Başlıklar

• 2021 icin ek çekiliş ihtimali

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    24
    1 Oy
    24 İleti
    921 Bakış
    kartalveatK
    @sorroo, içinde söyledi: 2021 icin ek çekiliş ihtimali Resmî siteden kontrol etmeye vakit bulamadım lakin forumda arama yapınca bulabildiğim bilgiler şöyle; 2017 de 85 bin kişi seçildiği ve bu 85 bin kişi icinde vize verilecek 50 bin kişi bulunamayinca (yeterince geri dönüş olmayınca) 6 Eylül’de ek bir çekiliş yapıldığı bilgisi var. 2018 yılında ise önceki yıla nazaran fazlaca kisi (116 bin kişi) seçilmiş, haliyle 116 bin kişi arasında 50bini bulmak daha kolay olmus. Çoğu kişiye sıra da gelmemiş. Bu sene nacara programı bittigi icin nacara icin ayrılan 5000 kişilik kontenjan da 50binlik kontenjana dahil edilecek. Yani eger ki seçilmiş kisi sayısı abartı bir sayıda olmazsa önceki mesajımda belirttiğim nedenlerden dolayı bu sene talep az olacak ve 55 bin kişiyi bulmak kolay olmayacak, tum bunlar bence ek çekiliş ihtimalini kuvvetlendiriyor. Klavyenden bal damlıyor :) Kazanamayanlar toplu duaya çıkalım.Belki olur tanzanya başkanına göre oluyor.(yersen) https://www.sozcu.com.tr/2020/dunya/devlet-baskani-duyurdu-dualarla-corona-virusunu-yendik-5863000/
  • 0 Oy
    2 İleti
    260 Bakış
    crazycellsC
    @ukbr Eger gelir miktari siniri geciyorsa, ABD'ye borclu demektir, bilginize. Bu arada size sponsor olmak icin ABD'de "domicile" olmasi da gerekiyor. Ayrintili bilgi icin su konuyu okumalisiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/255/sponsorluk-islemleri-ve-yapilmasi-gerekenler-i-134-ve-i-864 Eger sartlari saglamiyorsa, vize almaniz icin bir sponsor bulmalisiniz. Hayirli olsun, evet eger Almanya'daysaniz orada mulakata girebilirsiniz, bu durumda NVC'yi mulakat yeri hakkinda bilgilendirmelisiniz. Bu dediginizi kabul etmiyorlar genelde maalesef, isterseniz sorabilirsiniz mulakatinizi yapacaginiz konsolosluga ama cok umitli olmayin. Her konsolosluk sadece anlasmali oldugu yerden kabul ediyor bu raporu. NVC'yi dogumdan sonra bilgilendirirseniz kendisini de surece ekleyebilirsiniz.
  • DV2020 icin "Forgot Confirmation Number" ozelligi calismiyor

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    21
    -4 Oy
    21 İleti
    2k Bakış
    crazycellsC
    @serotonin, içinde söyledi: DV2020 icin "Forgot Confirmation Number" ozelligi calismiyor Yakın bir arkadaşım dv2020 ye başvurmuş ama confirmation number'ı kaydetmemiş bilmiyor ,Forget confirmation number butonuna bastığında bir sonuç alamıyor mail adreslerini sanırım kabul etmiyor kısaca kazanıp kazanmadığını da göremedi, yapılabilecek bir şey var mı bu konu hakkında ? isim soyisim ya da dogum tarihi ve dogum ayini ters yazip denesin, basvuru sirasinda karistirmis olabilir. Genelde dediginiz hatayi alanlar basvuru sirasinda bilgileri ters giren arkadaslar...
  • 0 Oy
    2 İleti
    692 Bakış
    crazycellsC
    @sinanpasa4 extreme hardship waiver(10 yil vize yasaklilar icin es durumundan vize alabilme) içinde söyledi: Merhaba ben abd de 13 yıl yaşadıktan sonra Türkiye ye döndüm ben yaklaşık 5 sene oldu. Abd de ye öğrenci vizesi ile gittikten sonra vize sürem dolduğu için kaçak duruma düştüm. Geçen aylarda turist vizesi için ankara ya gittim ve red aldım bana 10 yıl gidiş yasağım olduğu söylendi. Şimdi abd deki kız arkadaşım ile nişanlanıp k1 fiance (nişanlı) vizesi için başvuru yapsam bana tekrar red verirlermi? Eğer red olursa nişanlı vizesi için extreme hardship waiver a başvuru yapabilirmiyim? Sayin @sinanpasa4 su konuda cevap verdim: https://yesilkartforum.com/forum/topic/634/10-yıl-vize-yasağı-ile-abd-vizesi-almak-waiver Nisanlilik vizesine cok emin olamadim, ama gocmen vize basvurulari icin kesin gerekecek. O durumda esinizle Turkiye'de evlenmek durumunda kalabilirsiniz. Lutfen yukaridaki konudaki cevabi okuyun, ben sizi daha sonra konu hakkinda bilgilendirecegim. Su an yanlis yonlendirmemek icin ayrintili yazamiyorum.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

18

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k