Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari

• ⭐⭐⭐

@abdllhmlty, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari

Evet 4 yıldır hayalini kurduğum olay gerçekleşti. 4 Yıldır bu forumda okumadığım sayfa kalmadı ve hep acaba kazandım diye yazacak mıyım diye düşünüyordum ve gerçekleşti çok şükür.Nasip olursa önümüzdeki Temmuz Ağustosa kadar bekleyeceğiz sıranın gelmesini muhtemelen. Baya uzun bir bekleme olacak :)

. Sevincinizi hayal edebiliyorum. 2021 yılı için Telegram grubu oluşturuldu Hem formdan bende gruptan takip edebilirsiniz

• @ayhanpolat tebrikler yeni yaşamınız hayırlı olur inşallah:)

• Bize sıra gelir mi soruları gelmeye başlamış :))) tatlı bir telaş sarmaya başlamış yeniş başlığı.

Kazanan arkadaşlara hayırlı olsun umarım su gibi akıp giden bir yıl olur inşallah. kazanamayan arkadaşlarda hayırlısı olsun diyelim pes etmek yok çıkasıya kadar devam...

• @abdllhmlty tebrik ederim hayırlı olsun ,ilk önce eu kotasındaki en yüksek case numarasını görmemiz,daha sonrada temmuz ayında açıklanacak ağustos bülteninde toplam dv 2021 talihli sayısını öğrenmemiz lazım,daha detaylı yorumlar yapabilmemiz için ise ocak 2021 de yayınlanacak ceac verilerine ihtiyacımız olacak

siz hiç sıkmayın canınızı, case numaram büyük mü diye endişenmeyin ,şu an önemli olan talihli olmak gerisi yavaş yavaş hallolur,süreçte bol sabırlar dilerim
    şu anda hiç bir işlem yapmanıza gerek yok ,Ds 260 formunu doldurmanız için baya vaktiniz var

İlk işlem olarak sürecinize katkı vermesi ve sorularınıza daha net ve doğru cevap alabilmek için lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın,aşağıda bunu nasıl yapabileceğiniz anlatılıyor,lütfen aşağıdaki konu başlığının ilk iletisini dikkatlice okuyun
    :backhand_index_pointing_down_light_skin_tone:

https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1591463245075

• @Muhtaradana , teşekkür ederim.İmzamı güncelledim. Alışmıştım has not been selected yazısını görmeye :) Şimdiden destekleriniz için teşekkür ederim.

• Çıkan herkese şimdiden Mülakat sürecinde başarılar :)) Darısı Okul bittikten sonra Bizlerin başına :))

• Arkadaşlar kazanan benim fakat bu ds 260 formunu ben, eşim ve 2 yaşındaki kızım için ayrı ayrı mı dolduracagiz. Yoksa benim doldurduğum form yeterli mi tam anlamadım. Yardımcı olabilir misiniz.

• @abdllhmlty, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari

Arkadaşlar merhaba, en son msjımı geçen yıl yazmıştım.Bu sene sadece yazılanları takip ettim. Biraz önce sonuçlara baktım ve ne yazikki bana çıkmadı ama ardından eşimin sonucuna baktım ve ona çıktığını öğrendim :) Ama case number 34 bin küsürlerde .Buruk bir sevinç oldu tabi.
    Sayın @crazycells bize sıra gelme ihtimali var mıdır sizce?

tebrikler :) evet, tabii ki herkese sira gelme ihtimali var :)

henuz secilen sayisi hakkinda bilgileri bilmiyoruz, 2-3 ay daha bilmeyecegiz...

• @ÜZEYİR-KOŞULAN, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari

Arkadaşlar kazanan benim fakat bu ds 260 formunu ben, eşim ve 2 yaşındaki kızım için ayrı ayrı mı dolduracagiz. Yoksa benim doldurduğum form yeterli mi tam anlamadım. Yardımcı olabilir misiniz.

Green Card alacak herkes icin ayri ayri doldurulmasi gerekiyor.

• @crazycells teşekkür ederim. İnşallah o ihtimal gerçek olur :) beklemekten başka çare yok şu an için.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

DV2021 Talihlisi arkadaslar bilgilerini forum cizelgesine girmeyi unutmasinlar!

https://bit.ly/3csLtWZ

• @crazycells çok teşekkür ederim. Çok saolasin

• ⭐⭐⭐⭐⭐

Gecen yil bu konuda farkli bilgiler gelmisti... Bu yil talihlilere gonderilen mektupta acik bir sekilde belirtmisler...

KCC ile olan yazismalariniz icin KCC basvuru yaparken verdiginiz yani lotoya basvururken forma yazdiginiz email adresini kullanacak, DS-260 formuna yazdiginizi degil. Eger bu email adresiniz degistiyse ya da KCC'nin sizinle baska bir email adresi ile iletisim kurmasini istiyorsaniz bu isteginizi [email protected] adresine email gondererek KCC'ye belirtmelisiniz...

• @crazycells sayın @crazycells bu forma lütfen evrak onay tarihi sütunu ekleyebilirmiyiz,mülakat tarihi-evrak onay ve evrak onay-bülten cut-off arasındaki bağlantıyı kurmamız için önemli olduğunu düşünüyorum

• merhaba , ben giriş yapıyorum ama tüm bilgileri doğru girmeme rağmen hatalı giriş yaptın uyarısı alıyorum nedendir?

• merhaba birşey soracağım ama ama lütfen kızmayın.kazandım fakat ben başvuru yaparken yazdığım e-mail adresimi unuttum. adım ve soyadımla olan e-mail adresiyle başvuru yaptım fakat birinin sonunda iki harf var hatırlamıyorum hangisi ds-260 formunda başvuru yaparken sıkıntı çıkarmı acaba

• Ben ve eşimde GC kervanına katıldık hayırlısı olsun artık :) case number 22xxx

• Şurdan herkese talihi dönmüş lotoyu kazanmış ve bizim 1 yili geçerce bir zaman önce yaşadığımız o inanılmaz iç gıcıklayıcı heycanı şuan yaşayan gözü sabaha kadar uyku tutmayan sevinçten duramayan arkadaşlara bu günden başlayan yeni hayatlarında sonsuź başarılar diliyorum.HAS NOT BEEN SELECTED görenlerede merak etmeyin bu hayatta hala hayattaysak bizim için hayırlısı neyse o olmuş demektir bundan sonrada öyle olacak ki siz bu yaziyi bu sene gördünüz.Pes etmeyip başvurmaya devam edin bir gün hayırlısı ise kazanacaksınız arkadaşlar.Hepinize mutlu günler dilerim ve süreç ile ilgili merak etdiğiniz herhangi birşey olur ise seve seve yardımcı olmaya çalışırım benden çok çok daha bu programın bürokrasisi hakkinda bilgili ve tecrübeli üstadlarimız var (foruma yeni geldi iseniz onlari zamanla tanıyacaksınız😊.) onlar kadar olmasada bende bilgimce yardımcı olmaya çalışırım ki biz çok çok fazla yardımlarını gördük.

• @gulsah01 merhaba ayni bende asagidaki hatayi aliyorum
    "Your request cannot be processed at this time."
    sebebini bilen veya baska ayni sorunu yasayan varmi acaba?

bu arada 5. yilimizda 19binlerde cikti hala soktayim

• Merhabalar herkese,

Geçen sene eşime bu senede bana 😂 sıra yeterse bu sene yetmezse inşallah 25xxx seneye. Kazanan herkesi tebrik eder kazanamayanlarada inşallah seneye çıkmasını temenni ederim. 😉

Benzer Başlıklar

• DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Sabitlendi Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    16k
    14 Oy
    16k İleti
    513k Bakış
    B
    Merhaba, Amerika'da green card teslimi için adres bulmakta zorlanıyorum (birkaç kişiye mail attım uzaktan tanıdık birisiyle görüştüm), sanırım sorumluluk almaktan aşırı çekiniyorlar. Araştırdığım kadarıyla digital posta adresi (kutusu) kiralayan firmalar varmış (anytime mailbox, ipostal1, postscan mail). Bunlardan abonelik alsam olur mu, daha önce bu hizmetlerden faydalanan oldu mu? Adres konusunda başka nasıl bir çözüm bulabilirim?
  • DACA statusunde biri ile evlenip Green Card almak

Taşındı Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler gocmen vize green card vize
    2
    0 Oy
    2 İleti
    463 Bakış
    crazycellsC
    @numan011, içinde söyledi: DACA statusunde biri ile evlenip Green Card almak Merhabalar,Amerikada yaşayan kızarkadaşımın DACA vizesi mevcut(bu sene vizesini sorunsuz yeniledi tekrardan)eğer kızarkadaşımla evlenirsem aile dayanaklı green card veya benzeri bir oturum izni alabilir miyim ve ne tür bir statüye sahip olurum? Bu konuda bana cevap verip bilgilendirirseniz çok mutlu olurum. Maalesef DACA statusundeki kisiler ne ABD vatandasi, ne de Green Card sahibi olarak sayilmiyor. O nedenle tahminimce DACA statusune sahip biriyle evlenmek size gocmenlik icin hicbir fayda saglamayacak. Ama emin olmak adina, sorunuzu bir de Muslu Hukuk Burosu'na sormanizi tavsiye ederim: https://yesilkartforum.com/forum/category/120/muslu-hukuk-bürosu-sorularınızı-cevaplıyor
  • Sayılarla Green Card Lotosu (Diversity Visa) Sürecine Bakış

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    73
    33 Oy
    73 İleti
    25k Bakış
    misha90M
    Teşekkür ederim cevabınız için.
  • 34 Oy
    251 İleti
    26k Bakış
    crazycellsC
    Değerli arkadaşlar, Başvuru süreci ile ilgili tüm bilgi, yöntem ve kullandığımız taktikleri forumda herkese açık bir şekilde paylaşmış olmamız, ve her ne kadar başvuru yapanlardan belirlenmiş kâr amacı gütmeyen kuruluşlara cüzi bir miktar bağış yapmalarını istesek de, Türkiye'deki kötüleşen ekonomik şartlar nedeniyle bu süreçten kaçınmayı tercih etmemiz sonucunda, Yeşilkart Forum başvuru servisini yavaş yavaş sonlandırma kararı aldık. Bu yıl başvuru yapacaklara tavsiyemiz, forumda geçen yıl yayınladığımız başvuru videosunu izleyerek formu nasıl dolduracaklarını iyice öğrenmeleri: https://www.youtube.com/watch?v=mR00DG-jua8 Videoda bahsedilen yöntemleri kullanarak başarılı bir şekilde başvurunuzu yapabilir, yine de aklınıza takılan soruları forumdaki uygun başlıklarda sormaya devam edebilirsiniz. Daha önce yalnızca forumun başvuru servisini kullanmış olan ve bu yıl da bizim aracılığımızla başvuru yapmayı planlayan kişiler için, onları yarı yolda bırakmamak adına bu sene de bağış karşılığında başvurularını yapacağız. Bu kişilere özel olarak detaylı bilgileri e-posta aracılığıyla ilettim. Bugüne kadar bu servisi kullanmış ve Türkiye'deki kâr amacı gütmeyen kuruluşlara bağışta bulunmuş herkese ayrıca teşekkür ederim. Başvuru yapacak herkese bol şanslar!
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

14

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k