[Arşiv] DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
-
@Dscrt Ben 3 bankaya da verdim valla, ama hesabimda para olan bankadan basvurmamistim belki ondandir. capital one/discover/wells fargo... boyle bir sey oldugunu bilmiyordum, bundan sonra ki arkadaslari bilgilendirecegim. Cok tesekkurler bilgilendirmeniz icin.
-
@İrem-Güzel konustugum hanimefendi “emin olun ben de bilmiyorum” dedi. Departmanlar farkli olunca pek bilgi sahibi olmuyor olabilirler. Acikcasi ben de rahatsiz etmemek icin fazla zorlamadim. Aldigim mesaj: Zirt pirt aramayin, zaten size eposta ile donecekler.
-
Arkadaşlar bir sorum var ama forumda bulamadım yada beceremedim bankada green cart görüşmesine gitmeden bir hesap açıp finansal durumu göstermek için hangi banka tercih edilir hangisi kabul edilir hesap dökümü göstermek yeterli mi?, selam ve saygılarımla
-
@Mustafa34, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
Arkadaşlar bir sorum var ama forumda bulamadım yada beceremedim bankada green cart görüşmesine gitmeden bir hesap açıp finansal durumu göstermek için hangi banka tercih edilir hangisi kabul edilir hesap dökümü göstermek yeterli mi?, selam ve saygılarımla
yeni hesap acmaniza gerek yok, var olan hesabinizi gostermeniz yeterli. Bankasi onemli degil...
-
Bu ileti silindi! -
Hem soru sorup hem de trip yapan kullanıcılar beni çok eğlendiriyor:)
-
Yine aradım kccyi. Kadın çıktı hep mi aynı cevap verilir. Atarlandım bu sefer. Dedim hiç bilgi yok anladım embassy kapalı. Case numaramı soruyorsunuz söylüyorum. Evraklarımı istediniz onay neden gelmiyor eksik birşey varsa bilelim. Süreç biraz yavaş işliyor olabilir diyor bana. Gerçekten çok tatmin oldum bu cevapla:) cancel olmadı merak etmeyin diyor. E dedim 4 ay kaldı cancela yakın oldu. Neyse bir haber yok beklicez yani dedim yes dedi. Kapattım.
-
@İrem-Özbey sorduğunuz sorunun cevabı, bu başlığın ilk sayfa postunda video şeklinde ayrıntılı anlatılmış, lütfen soru sormadan forum genelinde konu hakkinda detaylı ara yapalım.
-
@İrem-Güzel Yeni mülakat tarihleri verilmeye başlamadan evrak onay emailleri göndereceklerini düşünmüyorum.Konsolosluklar kapalıyken zaten mülakat tarihleride planlayamazlar.EO kararı zaten tek başına bir sorun.Can sıkıcı bir dönemdeyiz.Sonu iyi olur inşallah
-
Bu ileti silindi! -
@İrem-Güzel, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
Yine aradım kccyi. Kadın çıktı hep mi aynı cevap verilir. Atarlandım bu sefer. Dedim hiç bilgi yok anladım embassy kapalı. Case numaramı soruyorsunuz söylüyorum. Evraklarımı istediniz onay neden gelmiyor eksik birşey varsa bilelim. Süreç biraz yavaş işliyor olabilir diyor bana. Gerçekten çok tatmin oldum bu cevapla:) cancel olmadı merak etmeyin diyor. E dedim 4 ay kaldı cancela yakın oldu. Neyse bir haber yok beklicez yani dedim yes dedi. Kapattım.
daha öncede söyledim KCC yi aradığınızda geçiştirilirsiniz. adamların huyu bu. bir defasında son bülten açıklanacağı sıralardaydı yanlış hatırlamıyorsam, aradık; önce current oldu dediler sonra aa yanlış oldu current değil dediler(aynı telefon konuşmasında) sonradan anladık ki avrupa dışında her yer current olmuş. bu bilgiye sahipken bile paylaşmıyorlar.
-
KCC yi aradiginizda, telefona cevap verenlerin gercekten ABD de olduklarindan eminmisiniz? Aksanlari var mi?
Biz Comcast veya Verizon customer service arayinca, Hindistan'daki gurular cikiyor genelde telefona... 😎😀😁
-

Ben video'nun aynı bölümünü zaten sürekli tekrar tekrar izledim ama benim soruma cevap yok, ben posta adresi derken Amerika'da Green Card'ın gideceği adres mi yoksa Türkiye'de vizenin ve pasaportun gideceği adres mi onu soruyorum -
-
Arkadaş merhaba,
Evrakonay alipta dosyası nvc de bekleyen hickimse nvc ye ulastimi randevular ne zaman verilecek diye?? Kcc den bahsetmiyorum. -
@merilon nvc mail ve arama kabul etmiyor.tamamen dış dünyaya kapalı bu süreçte.
-
@İrem-Özbey, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari

Ben video'nun aynı bölümünü zaten sürekli tekrar tekrar izledim ama benim soruma cevap yok, ben posta adresi derken Amerika'da Green Card'ın gideceği adres mi yoksa Türkiye'de vizenin ve pasaportun gideceği adres mi onu soruyorumyukaridaki soru ikisi de degil, posta adresiniz. Postalarinizi hangi adresten aliyorsaniz bu ilk soruyu o sekilde cevaplayabilirsiniz.
-
@crazycells, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari

Ben video'nun aynı bölümünü zaten sürekli tekrar tekrar izledim ama benim soruma cevap yok, ben posta adresi derken Amerika'da Green Card'ın gideceği adres mi yoksa Türkiye'de vizenin ve pasaportun gideceği adres mi onu soruyorumyukaridaki soru ikisi de degil, posta adresiniz. Postalarinizi hangi adresten aliyorsaniz bu ilk soruyu o sekilde cevaplayabilirsiniz.
Tamam Türkiye'deki adresi mi istiyor, Amerika'da Greencard'ın gideceği adres mi?
-
@crazycells, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari

Tamam Türkiye'deki adresi mi istiyor, Amerika'da Greencard'ın gideceği adres mi?
ikisi de degil :) posta adresinizi istiyor. Posta adresiniz ne ise, hangi ulkede oldugu farketmeden o adresi yazmalisiniz. Bu soruda ne ABD'deki Green Card adresiniz soruluyor ne de Turkiye'de yasadiginiz adres... Posta adresiniz soruluyor.
-
@dogodogo selam,
Bu linkte public inquiry form var.aslinda nvc ye sormak daha mantıklı diye düşünüyorum.Sonucta mülakat tarihi nvc yönlendirmesi ile gelecek.https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/visa-information-resources/ask-nvc.html
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum