[Arşiv] DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
-
@MySea detaylara girince 2015 tarihli bir aciklama cikiyor.Hep vardi saniyorum bu aciklama
-
@repatita Olabilir, ben o kadar herseyini okumadim.
-
Konsolosluk açıldımı neyin ne olacağını nasıl olacağını öğrenmiş oluruz.
-
Bu görüşme iyimi kotumu
-
@mkonca, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
visa bulletin sayfasında boyle bir uyari var bunu nasil yorumlarsiniz?
https://travel.state.gov/content/travel/en/legal/visa-law0/visa-bulletin.html
ve visa bulletin for june ( yani tum numaralarin CURRENT oldugu ay) sayfası çalışmıyor
Bu yazi is sponsorlu ve aile sponsorlu vize basvurularinin AOS surecini ilgilendiriyor, DV ile ilgili bir bilgi yok maalesef...
-
arkadaşlar kcc de dökümanlarla işgili telefon numaraları hangisidir
-
@dogodogo cevabiniz icin cok tesekkur ederim... Current olsa bile 30 eylul e kadar hangi numaraya gelirse o kisiler mulakata gidiyor degil mi?
covid-19 nedeniyle kaybedilen sureler icin ek bir zaman ayirmayacaklar anladigim kadariyla... -
Dün kcc arkadaşa arattım şuan süreciniz devam ediyor onay maili bekleyin demişler şuan bir sıkıntı yokmuş evraklarla ilgili birşey söylememiş daha sonra tekrara arayın demisler.ben direk evrak bölümün tel numarasını nerden bulabiliriz
-
@mokalimokali onu kesin olarak bilmemekle beraber 30 eylül abd de finansal yılın sonu oluyor bundan dolayıda uzaması mümkün görünmüyor kisa sürede çok fazla vize basabildikleri söyleniyor ama sürenin esnetilmesine göçmen avukatları bile pek ihtimal vermiyor.Tabi kişisel dileğim olağan dışı sebeplerden dolayı mesela 1 ay esnetilmesi olur.Bakacağız neler olacağina.
-
@nfs741 https://yesilkartforum.com/forum/post/134800
Burada paylaşılan numara olabilir -
Bizde bugün aradık kccyi. Evraklarımı gördü bir sorun yokmuş. Hatta pasaportumu değiştirdim ve tekrar geçen ay evrakları komple yeni pasaportumla yolladım. Ds-260 formunu açtırmamı tavsiye etmedi ve tüm evraklarınızı görüyoruz yeni pasaportlu evraklarımıda ekrandan görüntülediğini söyledi. Mayısın son haftası evrak onaylarını göndermeyi umuyorlarmış. Her hafta arıyoruz resmen 2. Defa aynı çalışana denk geldik. Evrak onayları gelmeye başlayınca tekrar arayın isterseniz dedi. Başka bilgi onlardada yok bence. Yasağın uzamamasını umuyoruz beklentimiz bu yönde dedi. Çok olumlu konuşan bir kadın ama bence hiçbirinin net bir fikri yok. Tek sevindiren haber benim için evraklarımı görmesi oldu.
-
@İrem-Güzel hangi tel numarasını aradınız
-
Amerikaya giriş yaparken yanımızda götürmemiz gereken ekstra bir belge var mı? Pasaport ve sağlık belgesi dışında.
-
@nfs741 +1 606-526-7500 geçende benimkimize gördüklerine dair bilgi vermemişlerdi bu sefer ok dediler.
-
@Metin-Tekeli
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2840/amerikaya-ilk-giriş-hakkında?_=1589623544241burada arkadaşlar tecrübelerini yazdılar.
-
arkadaşlar merhaba
bizim numaramız 36xxx, en son ekim sonu istenilen dökümanları göndermiştik sonrasında aşağıdaki gibi bir mail geldi, normal mi ? Birşey mi atladık acaba?
Bundan sonraki süreç konusunda bilgi verebilirmisiniz? Ne yapmamız gerekiyor. Teşekkürler(The Kentucky Consular Center (KCC) has received your email and is currently processing your documents. This email address, [email protected], is only used for applicants to provide the Kentucky Consular Center (KCC) with documents required to continue processing Diversity Visa applications. [email protected] does not respond to inquiries. If you have any Diversity Visa related questions, please email [email protected] with your case number, complete name, and date of birth, as entered on your original entry.
You should expect an email from KCC in the next 3-6 weeks. If you do not hear from KCC after 6 weeks, please contact [email protected] to confirm all of your documents have been received, and you are ready to be scheduled for an interview.)
-
@joe bu otomatik evraklarınız alındı maili.eger size gelen evraklarınızı talep eden maildeki yönlendirmeleri tamamen dogru yaparak maili yolladığınızdan eminseniz şuan beklemekten başka yapabileceğiniz tek birşey var kcc yi arayıp evraklarım sorunsuz şekilde ulaşmışmı diye sormanız en azindan bir hata yapmamiş olduğunuzdan emin olmanız ki bir hata varsa vakit kaybi yaşamayın diye.
-
@dogodogo teşekkürler
-
-
@takvimcas Birilerinin dava açması güzel. Ama şuan için en büyük sorun konsoloslukların kapalı olması.Konsolosluklar kapalı olduğu sürece herşey kilitlenmiş oluyor.İnşallah kısa süre sonra açılırda herşey düzelir.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
43
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum