Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @İrem-Güzel hangi tel numarasını aradınız


  • Amerikaya giriş yaparken yanımızda götürmemiz gereken ekstra bir belge var mı? Pasaport ve sağlık belgesi dışında.


  • @nfs741 +1 606-526-7500 geçende benimkimize gördüklerine dair bilgi vermemişlerdi bu sefer ok dediler.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐


  • arkadaşlar merhaba

    bizim numaramız 36xxx, en son ekim sonu istenilen dökümanları göndermiştik sonrasında aşağıdaki gibi bir mail geldi, normal mi ? Birşey mi atladık acaba?
    Bundan sonraki süreç konusunda bilgi verebilirmisiniz? Ne yapmamız gerekiyor. Teşekkürler

    (The Kentucky Consular Center (KCC) has received your email and is currently processing your documents. This email address, [email protected], is only used for applicants to provide the Kentucky Consular Center (KCC) with documents required to continue processing Diversity Visa applications. [email protected] does not respond to inquiries. If you have any Diversity Visa related questions, please email [email protected] with your case number, complete name, and date of birth, as entered on your original entry.

    You should expect an email from KCC in the next 3-6 weeks. If you do not hear from KCC after 6 weeks, please contact [email protected] to confirm all of your documents have been received, and you are ready to be scheduled for an interview.)


  • @joe bu otomatik evraklarınız alındı maili.eger size gelen evraklarınızı talep eden maildeki yönlendirmeleri tamamen dogru yaparak maili yolladığınızdan eminseniz şuan beklemekten başka yapabileceğiniz tek birşey var kcc yi arayıp evraklarım sorunsuz şekilde ulaşmışmı diye sormanız en azindan bir hata yapmamiş olduğunuzdan emin olmanız ki bir hata varsa vakit kaybi yaşamayın diye.


  • @dogodogo teşekkürler



  • @takvimcas Birilerinin dava açması güzel. Ama şuan için en büyük sorun konsoloslukların kapalı olması.Konsolosluklar kapalı olduğu sürece herşey kilitlenmiş oluyor.İnşallah kısa süre sonra açılırda herşey düzelir.


  • @takvimcas baştan sona dinledim bunu ben ücretli dinlediyseniz biliyorsunuzdur. Önce 1000 dolar veriyorsunuz dava kazanılırsa 1000 dolar artı her bir vize alan için 500 dolar daha. Garantisi yok ama eğer dava uzarsa tek çare. Dava uzamazsada açacakmış davayı. Eğer kazanılırsa davada bulunan dosyalar kazanıcakmış, diğer dv2020 kazananların dosyalarına yönelik açmıyormuş. Ama yararıda olabilirmiş tabiki. Trumpa karşı davaymış. Hükümetin dv2020 kazananlara karşı sorumluluğu olduğunu savunucakmış. Eğer ban uzarsada 30 eylülden sonra vize basılmadı için hak talep edecekmiş. Mantıklı yanları var ama garanti değil. Ama yasak uzarsa 23 hazirandan sonra karşılayabilen şansını deneyebilir çünkü başka şansımız kalmıyacak gibi gözüküyor. 1 temmuza kadar katılma hakkı varmış. 13 Haziranda Trump uzatıp uzatmıcağını belirticekmiş. 50. Gününde karar verir diye yazıyor. Kendi fikrim eğer yasak uzarsa düşünülebilir.


  • @İrem-Güzel davayi kazanirsa 30 eylulden sonrasi icin davada bulunan dosyalarin kazanmasi diger talihlilerin haklarinin yanmasi da sacmalik böyle bir sey olur mu ya. bu süreç beni cok şaşırtıyor, tamamen adaletsiz ve sanki adaletsizlik bilinçli yapılıyor. Amerika hukuku ve hukuk insanlarınin adaletini göreceğiz bakalim.


  • @mkonca kazanılırsa tüm dv2020 süreci kaybeder başvurmayanlar dışında diye birşey denilmiyor, kim başvurduysa beni o dosyalar ilgilendiriyor ben birleşme davası açıyorum diyor. Yani elindeki dosyalar beni ilgilendiriyor diyor. Ama yasak uzarsa tabiki dv2020 sürecindeki dava açanlara hak doğar diyor. 30 eylülden sonra dosyası davada olmayanlara birşey yapamaz heralde. Herşey riskli. Para kazanmak için oda yanına çekmeye çalışıcak tabiki.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @İrem-Güzel biz türkler amerika hukuku yada işleyişi hakkında hiçbi bilgimiz yok bence bu konuyu muslu hukuk bürosuna ayrı bir soru olarak mı sorulsun yoksa buradan cevap verir mi @crazycells cevabını bekleyelim.


  • @ayvalik10 @İrem-Güzel yasak uzarsa o halde forumdan tanidik avukat olarak musluhukuktan dava açtıralim bizde?@crazycells @Muhtaradana


  • arkadaşlar green kart sonuçlarını ögrenmek için baya bekliyecez herhalde sonuç nedir/bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirirse iyi olur.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    bu kişiyi yeni buldum çok net ve doyurucu bilgiler veriyor

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @fredyjones 6 haziranda açıklanacak şimdilik kesin bilgi bu senin bundan haberin yok mu

    DV-2021 Katılımcılar, onay bilgilerini 6 Haziran 2020'de öğleden sonra (EDT) başlayarak aşağıdaki bağlantıdan girebilirler. DV-2021 kayıt süresi 2 Ekim 2019'da açıldı ve 5 Kasım 2019'da kapandı. DV-2021 Katılımcılar onay numaralarını en az 30 Eylül 2021 tarihine kadar saklamalıdır.


  • @mkonca mandamus davası görevliyi çalışmaya zorlamak olarak bilinir (genellikle dosyası uzun süre Ap de kalanlar başvurur burda amaç vize sonucunun karara bağlanmasını sağlamaktır) ,yani burada bir karar yada yasa iptalinden çok devlet kurumlarına görevini hatırlatan, işlemleri yapmasını teşvik eden bir karar çıkar,britsimonsays in videosunu izlemedim ama

    Mandamus davasını bu süreçte kime açılacak,avukatların aktardığına göre Dv Lottery talihlisi olmanın bir hak olmadığı bir imtiyaz olduğu başka mahkeme sonuçlarıyla belli olmuşken mandamus kararı sonucunda kimin çalışması hedefleniyor

    Covid 19 salgını sebebiyle rutin vize işlemlerine ara vermek zorunda kalan konsolosluklar mı?
    Yoksa evrak onaylarını göndermeyen Kcc mı?

    Şu anda kcc nin işlemlere başlaması teşvik edilebilir fakat bunun için uzun sürecek ve iyi miktarda para vereceğim bir davaya girmek istermiydim, ben girmezdim


  • Konsolosluk açılmadan yapılabilecek hiçbirşey olmadığını düşünüyorum.Bizim sürecin geleceği Allah’a kalmış.


  • @Muhtaradana eğer yasak uzarsa başka bir şans yok. Dv2017 de birileri dava açmış ve hakim 30 eylülden sonra vize basma talimatı vermiş. 2019 da buna benzer birşry olmuş. Bu davaların hazırlanması çok zor sanırım. 3 haftadır bu dosya için hazırlanıyormuş evet garanti değil ama yasak uzarsa başka şansımız kalmıyor ve ben kendi fikrim olarak söylüyorum 1000 doları gözden çıkarırım kaybedersem de en azından denemedim demem çünkü Başka şansımız kalmıyor. Herkesin kendi fikri oluşacak tabiki tartışılır. Garanti değil ama avukatın sunduğu deliller de var. Herkesin fikri önemli ama bu yasak uzarsa denemek ye fayda olabileceğini düşümüyorum. Avukat gerekli bilgileri burda vermiş. https://curtismorrisonlaw.com/dv


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

32
Çevrimiçi

40.7k
Kullanıcı

4.4k
Konu

424.2k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum