Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @DustyBlue insanlara zarar vermediginiz surece, dusuncelerinizi sadece yazmakla kalmayin, hatta bagira bagira haykirin. ozur dilemeniz hereken hicbirsey yok.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @ermanusa sayin @Muhtaradana 'nin dedigi sekilde yazip dogum tarihinin (MMDDYYYY) formatinda oldugundan emin olun, bir kez daha gonderip cevap bekleyin.

    Ama bu surecte -hazir isleri yavaslamisken- KCC'yi aramak ve kibarca istekte bulunmak, email'den daha etkili olacaktir.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Muhtaradana, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari

    Konsolosluklar kapalı kalacak açılsada dv vizelerine yeterince zaman ayırmaz j1,b1-b2, f1 var burdan iyi para kazanıyor

    ABD konsoloslugunda soyle bir is bolumune tanik oluyoruz, gocmen vize birimi ile gocmen olmayan vize birimi farkli kisilerden olusuyor ve bunlar pek birbirlerinin islerine karismiyorlar...

    O nedenle gocmen vize mulakatlarinda surekli ayni konsoloslardan, gocmen olmayan vize mulakatlarinda da surekli bu kisilerden farkli ama yine ayni konsoloslardan bahsediliyor...

    Benim gordugum tek problem konsoloslugun kapali olmasi, acildiktan sonra konsoloslarin hickimseyi magdur etmemeye calisacaklarina eminim, kendilerine verilen tum mulakatlari gerceklestireceklerdir...


  • @crazycells üstad sana bir sorum olacak sanirim gürcistan ve kamboçyada mülakatlar devam ediyor ama oralarda galiba zaten surecin basindan beri test var ama vaka sayilari az benim merak etdigim çin gibi kore gibi visürden fazlaca etkilenmiş ama durumu hafifletmiş olup çalışmaya baslayan varmi yani bu ülkelerde de hala kapaliysa bu ülkeler 2 haftayı geçen bir süredir günde 1 2 vaka ile devam ediyorlar.yani biz hadi haziranda kontrol altina aldik diyelim günde 10 dan az vakalar buluyoruz yine konsolosluk hemen açmayacan benim anladığım kadari ile.çünkü internetden baktığım kadarı ile korede de şuan rutin vize servisine kapali misyonlar ve buralarda bildigimiz kadarı ile mülakat yapılmıyor yada ben öyle biliyorum.Bu durumda sizin söylediğiniz gibi gerçektende kısa bir zamanımız olacak gibi.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @dogodogo, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari

    @crazycells üstad sana bir sorum olacak sanirim gürcistan ve kamboçyada mülakatlar devam ediyor ama oralarda galiba zaten surecin basindan beri test var ama vaka sayilari az benim merak etdigim çin gibi kore gibi visürden fazlaca etkilenmiş ama durumu hafifletmiş olup çalışmaya baslayan varmi yani bu ülkelerde de hala kapaliysa bu ülkeler 2 haftayı geçen bir süredir günde 1 2 vaka ile devam ediyorlar.yani biz hadi haziranda kontrol altina aldik diyelim günde 10 dan az vakalar buluyoruz yine konsolosluk hemen açmayacan benim anladığım kadari ile.çünkü internetden baktığım kadarı ile korede de şuan rutin vize servisine kapali misyonlar ve buralarda bildigimiz kadarı ile mülakat yapılmıyor yada ben öyle biliyorum.Bu durumda sizin söylediğiniz gibi gerçektende kısa bir zamanımız olacak gibi.

    sayin @dogodogo maalesef ben de bilemiyorum konsolosluklarin neye gore ne zaman acilacagini. Disisleri Bakanligi'ndan emir bekliyor da olabilirler, belki oncelikleri ABD'deki durumun duzelmesidir... farkli ulkelerdeki buyukelcilikler o ulkedeki duruma gore kendileri de duruma karar verecek olabilirler (bence mantikli olani bu)... Ama ben Eylul'e kadar konsoloslugun kapali olacagini sanmiyorum, temennim Haziran basinda acilmasi tabii ki...


  • @crazycells hazirana şuan 21 gün var aslında temenniniz çokta imkansız değil ama bekleyip göreceğiz söylediğiniz konsolosluklarin kimseyi mağdur etmeyeceği yogun calisarak kisa zamanda olabildigince cok mulakat yapmaya calisacaklari temenninizede dua ederek katılıyoruz..


  • 22 haziran'a kadar hiçbir şekilde vize issue edemeyecekler o yüzden 4 haziran'da açılsalar bile vermeleri garanti olmayan vizelerin mülakatlarını yürütüler mi gerçekten? bana zayıf bir ihtimal gibi geliyor. eksiğim varsa tamamlayın.


  • @arnold-layne yeterki 22 hazirandan sonra hersey olagan seyrine dönsün.


  • @arnold-layne tifliste mülakatların devam etdiğine dair bilgiler geliyor sürekli.sanirim ap ye bırakarak ilerleyecekler diye tahmin ediliyor 23 hazirana kadar.


  • ap ye birakmak nedir


  • olay diversity visalerden çıkar umarım.


  • EO'nun 6. maddesinde 30 gun icerisinde ek onlemlerin alinabilecegi belirtiliyordu. Ve gocmen olmayan vizeler olacagi belirtiliyordu.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @arnold-layne, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari

    22 haziran'a kadar hiçbir şekilde vize issue edemeyecekler o yüzden 4 haziran'da açılsalar bile vermeleri garanti olmayan vizelerin mülakatlarını yürütüler mi gerçekten? bana zayıf bir ihtimal gibi geliyor. eksiğim varsa tamamlayın.

    IR1, IR5 gibi gocmen vize dosyalarini hala inceleyebilirler, ne kadar erken acilirsa o kadar iyi, Executive Order devam etse bile diger gocmen vize kategorilerindeki yogunlugu azaltabilirler. Bu, DV icin de avantaj saglar, malum konsoloslugun kapasitesi sinirli...


  • @mkonca
    FY2020 Administrative Process (AP durumu) (İdari İşlem) https://yesilkartforum.com/forum/post/98917


  • @Muhtaradana eylulden sonrasına AP ye kalamiyoruz degil mi? AP lerde 30 Eylüle kadar?


  • @mkonca 30 Eylül son Vize basım tarihidir. Dolayısıyla daha sonrasındaki tarihte DV2020 vizesi AP'ye kalsanız da kalmasanız da basılamıyor. AP sürecinin 30 Eylül'den önce sonuçlanması gerekiyor.


  • merhaba,
    bilgisi olan arkadaşların yardımına ihtiyacım var.F4 mektubum geldi.
    NVC case number ve Invoice ID Number belli oldu. Aile olarak ben,eşim ve 22 yaşında tıp fakültesinde okuyan kızım var(daha 2 sınıfta)..Kızımın durumundan dolayı yalnızca ben başvurayım diye düşünüyorum.böyle bir şey mümkün mü?bilgisi olan arkadaşlar görüşlerini paylaşırsa memnun olurum...SAĞLIKLI KALIN....


  • @dogodogo, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari

    @arnold-layne tifliste mülakatların devam etdiğine dair bilgiler geliyor sürekli.sanirim ap ye bırakarak ilerleyecekler diye tahmin ediliyor 23 hazirana kadar.

    Suan zaten islem yapmaya acik olan konsolosluklarda dv vize gorusmelri devam ediyor AP ye birakip surece devam ediyorlar. Gecen haftalarda yapilan mulakatlar bu sekilde oldu dosya numaralarini sorgulayinca bu sonuc cikiyor.


  • Sayın @air_technic tiflis dışında açık olan bildiğiniz başka ülke konsolosluğu var mı acaba ?


  • @takvimcas, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari

    Sayın @air_technic tiflis dışında açık olan bildiğiniz başka ülke konsolosluğu var mı acaba ?

    Kambocya konsoloslugu vize islemlerine halen devam ediyor.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

103
Çevrimiçi

40.6k
Kullanıcı

4.4k
Konu

423.9k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum