-
@mkonca umarım trol değildir, bu ihtimali daha önce konuşmuştuk, bu şekilde mülakatlar mümkün ve iyi olur
En azından hazirandan sonraki yoğunluğu azaltmış olurlar -
@İrem-Güzel hayır Mülakat sırasında Ap ye kalanların genellikle pasaportları talihliye geri verilir(AP nin çok kısa sürmeyeceği düşündüklerinde, pasaport sahibinin bu süre zarfında pasaportu ile seyahat yada başka işlemler için ihtiyaç duyabileceğini düşündükleri için geri veriliyor)
Diğer tüm belgeler sağlık raporu, fotoğraflar, sabıka kaydı, vukuatlı nufus kaydı, banka hesap dökümleri vb.. tüm belgeler konsoloslukta kalıyor
Burda pasaportun geri verilmesi ile sizi bu dönemde pasaportsuz bırakmamak amaçlanıyor
-
@mkonca size standart otomatik cevap göndermişler, bundan ayrı bir mana çıkarmamak lazım,evrak onay işlemlerinin devam ettiğini beklememiz gerektiğini söylenmiş
Due to the novel COVID-19 outbreak all interviews for the DV program have been suspended, it is undetermined when scheduling will resume.
Burada bahsedilen askıya alınma, mülakatlar için söylenmiş bir ifade
-
@Semihmete yok Semih bey, orada mülakatların planlamasını kastediyor
-
@Muhtaradana ok👍🏾
-
@İrem-Güzel zaten 60 gun boyunca konsoloslugun pasaportu zapetmesi dogru olmazdi :) insanlar pasaportlarini baska amaclarla kullanmak isteyebilir :) vize basilacagi zaman gondermek daha dogru...
-
@crazycells bencede düşünemedim sanırım:) şuan tek amaç o vizeyi almak ya kafamda mesela benimkini alsa uçuş personeliyim uçuşa katılamam. Ama düşünemedim sanırım bir yerde öyle okudum gibi geldi.
-
@imgey, içinde söyledi: Trump’ın Göçmenliği Durdurma Kararı (Nisan 2020)
Peki asıl merak ettiğim şey 3. kez uzatma hakkı var mı? İstediği kadar uzatabilir mi bu şekilde?
Baskan oldugu surece uzatabilir... Baskanlik secimleri Kasim'da yapilacak... Yeni baskan Ocak sonu goreve basliyor, genelde gelen baskanin yaptigi ilk is, eski baskanin executive order'larinin buyuk bir kismini kaldirmak oluyor...
-
@mkonca cok yeni bir bilgi yok maalesef, ne zaman surecin devam edecegini su an bilmiyoruz.
-
@Muhtaradana bugün sonuçlanacak bir dava vardı sanki benmi yanlış hatırlıyorum?
-
@İrem-Güzel evet gece 1 den sonra sonucunu bekliyoruz, sabah güzel haberlerle uyanabiliriz
-
@Muhtaradana Doğru söylüyorsunuz. Süreç bir biçimde bizi bu tür sorgulamalara yöneltiyor maalesef. Umarım dediğiniz gibi her şey bir an önce normallesir.
-
@Muhtaradana, içinde söyledi: Trump’ın Göçmenliği Durdurma Kararı (Nisan 2020)
@İrem-Güzel evet gece 1 den sonra sonucunu bekliyoruz, sabah güzel haberlerle uyanabiliriz
Amin!
-
@Muhtaradana inşallah.
-
@mkonca ararsaniz daha saglikli bilgi alabilirsiniz. Evrak onaylarimiz geciktiginde attigimiz maillere bizde oitomatik cevap aldik. Aramak daha saglikli.
-
@Muhtaradana selamlar durdurma kararıyla ilgili olarak mahkemenin kararı açıklandı mı acaba? ya da bu gibi durumları nereden kontrol ediyorsun bilgilendirebilirsen güncel durumları takip edelim seni yormayalım çok saolasın
-
artık hayırlı haberler bekleniyor!...
-
@mkonca hadi inşallah.
-
böyle bir haber var tam içeriğini anlayamadım, 28 nisan yazılmış haber ama bügün saat 11:14'de güncelleme yapılmış.
ayrıca AILA'nın sitesinde paylaşılmış. https://www.aila.org/recent-postings -
@gezgin34 şu an bir gelişme yok, buradan takip edebilirsiniz ⬇️
https://www.aila.org/
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
25
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum