-
@Muhtaradana Dava kazanılırsa genel olarak değişecek konular var mı? Bu 60 gün sınırından başka yani etkileyecek durumlar vs
-
@Muhtaradana Gönderdim şimdi 👍🏾
-
Bende göndereceğim birazdan. Sayin @crazycells bu metni daha görünür bir yere taşıyıp sabitlerse bizi mutlu eder...
@Muhtaradana hocam, acilan dava tum taraflara mi? Yani bizi de kapsayacak mi?
-
@Muhtaradana ben dün yabancı bir platformdada gördüm bunu. İklemde kaldım. Gönderirsek ve olumsuz sonuçlanırsa ne olur. Kızım Amerikan vatandaşı en azından vizemle bugün olmasa ilerki zamanda okumasında yanına gidebilrim. Bunuda kaybetmek istemem. Bir avukata danışabilseydik keşke.
-
-
@Muhtaradana bir sorun olmaz mı dersiniz? Sorabileceğimiz kimse varmı danışabilceğimiz?
-
@tuncayarat hayır sadece durum kararnameden önceki hale dönecek
Kısıtlamadan etkilenen-
Dv Lottery talihlileri
-
Greencardı olan kişilerin eşi ve çocukları
-
Amerikan vatandaşlarının anne, babaları ve kardeşleri
-
Amerika dışında vize alabilecek
Tabi konsolosluklar tekrar rutin vize işlemlerine başladıklarında
-
-
@mkonca açılan davanın metni
executive order Karsi dava metni.pdf -
@İrem-Güzel zaten kişisel bilgi paylaşmıyoryz, sadece davada mağdur tüm kesimleri ne kadar gösterebilirler o kadar elleri rahatlıyacak sanırım, onun için kendi hikayemizi göndermemizi istiyorlar
Biz aklımıza takılan tüm soruları ayrıca bir metin olarak düzenleyip AILA ya sorduk, gelen cevabı bekliyoruz
-
@ZaurO tavsiye için teşekkür ederim iletiye bu bilgiyi ekliyorum
-
@İrem-Güzel hayır neden sorun olsun, dediğim gibi case numarası gibi bir bilgi vermiyoruz
-
@mkonca, içinde söyledi: Trump’ın Göçmenliği Durdurma Kararı (Nisan 2020)
@Muhtaradana sayin @crazycells e soralim bilgisi var midir? Belki sordurma veya sordurtma sandı vardir.
Maalesef ben de net bilmiyorum, hukukculara sormak lazim... ama bana mantikli gelen tum kararnamenin bir butun olarak degerlendirilip, eger kanuna aykiri bir durum varsa tamaminin durdurulmasi...
-
@crazycells, içinde söyledi: Trump’ın Göçmenliği Durdurma Kararı (Nisan 2020)
@Muhtaradana sayin @crazycells e soralim bilgisi var midir? Belki sordurma veya sordurtma sandı vardir.
Maalesef ben de net bilmiyorum, hukukculara sormak lazim... ama bana mantikli gelen tum kararnamenin bir butun olarak degerlendirilip, eger kanuna aykiri bir durum varsa tamaminin durdurulmasi...
Merhabalar, DV2021 Açıklanma tarihi halen 5 Mayıs değil mi ?
-
@johncan, içinde söyledi: Trump’ın Göçmenliği Durdurma Kararı (Nisan 2020)
@crazycells, içinde söyledi: Trump’ın Göçmenliği Durdurma Kararı (Nisan 2020)
Merhabalar, DV2021 Açıklanma tarihi halen 5 Mayıs değil mi ?
Hayir, 6 Haziran'a ertelendi.
-
@senayw, içinde söyledi: Trump’ın Göçmenliği Durdurma Kararı (Nisan 2020)
Merhabalar,
Şuan dünya genelinde bütün konsolosluklar güncel olarak hangi tarihe kadar kapalıdır acaba?
Her ulkedeki konsolosluk, o ulkeye gore kendisi belirliyor diye dusunuyorum.
-
-
Delete..
-
Sir are their any legal challenges, lawsuits which includes also DV lottery winners ?
I heard regarding AILA , except them.Cevabina, Brit Simon "Yes" demis.
Açılan dava da biz yok muyuz?
-
@mkonca evet bize dair bir ifade yok 29 Nisandaki duruşmayı bekleyelim bakalım, inşallah bizim hayrımıza bir sonuçda çıkacak
Metnin pdf aşağıda⬇️
executive order Karsi dava metni.pdfAyrıca burada bir inceleme yazısı var
https://www.oregonlive.com/politics/2020/04/oregon-immigration-advocacy-group-others-seek-court-order-to-halt-part-of-trumps-temporary-freeze-on-green-cards.html -
⚠️⚠️⚠️ ÖNEMLİ ⚠️⚠️⚠️
Arkadaşlar dün ortak metin hazırlayıp AILA dava direktörü Jesse Bless in [email protected] e-mail hesabına gönderdiğimiz metnin, dikkate alınması ve cevap verilmesi ile ilgili problem olabilir
Şöyle ki eğer gönderdiğimiz e-mailin konu kısmına AILA Doc.No.20042690 yazmamışsak dikkate almıyor ve cevap veriyorlarmış sanırım
Şimdi size zahmet yarın görüşülecek dava için ortak metindeki bilgileri değiştirerek, yada eklemeler yaparak oluşturup [email protected] adresine gönderdiğiniz e-mailin konu kısmına AILA Doc.No.20042690 yazarak tekrar gönderebilirmisiniz?
Metni tekrar atıyorum
Hello Sir/Madam
I am a winner of dv 2020 my name is Muhammet. Unfortunately I’m not able to hold a visa interview due to the 60-day restriction in Executive order decisions signed on April 22, 2020As DV 2020 winners, we have to get our visa until 30 September 2020 before fiscal year end. After 30 September 2020, visa cannot be issued to the DV 2020 winners
My case number is 28XXX (case numaranızın son üç hanesini yazmayın) and it was activated in the April Visa Bulletin. Normally, we were expecting to interview in June, but we became the victims of the executive order signed by President Trump, and it will be extremely difficult for us to get a visa since the number of days to be given a visa will be reduced after 60 days
Considering this situation, I demand that the court stop the execution of executive order decisions
Tüm forumdaşlara ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
33
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum