[Arşiv] DV2020 Mulakat Deneyimleri
-
-
Bu son gelişme şaka olmalı 🤦♀️ Bu bi kabus 😅Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik olanlara bakınız... Sürecimiz belirsiz süreliğine iptal ...
-
Nasıl şanslı insanlarız ya
-
2020 talihlileri olarak her türlü zorlu koşula alistiriliyor gibiyiz şimdiden. Ümitsiz olmayalım dedikçe önümüze başka bir engel çıkıyor her defasında. Umarım green card hakkimiz saklı kalmak kosuluyla uygulanır bu karar. Söyleyecek başka söz bulamıyorum maalesef.
-
Belki 2021 talihlileriyle beraber alirlar mulakatlara bizi de? Yani sonbaharda falan?
Ayrica bir sey sormak istiyorum ben 2020 de kazanmis olsam da belki sira gelmez vs diye 2021 icin de basvurmustum. Bu bi problem olmaz degil mi? (Coronadan bagimsiz soruyorum)
-
merhaba, bu başlıkta son sayfalara baktım ancak göremedim. 20 Nisan yani dün normal şartlarda Ankara' da vize görüşmemiz vardı. Malum şartlardan gidemedik. Şimdi AIS den yeni randevu tarihi için başvuru mu yapmalıyım yoksa zaten elçilik kapalı olduğu için kendileri randevuyu yenileyecekler midir? (Trump' ın son twiti hiç yokmuş gibi düşünmek ve herşeyin ilerleyeceğine inanmak istiyorum :) )
-
@marvin, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
Belki 2021 talihlileriyle beraber alirlar mulakatlara bizi de? Yani sonbaharda falan?
Ayrica bir sey sormak istiyorum ben 2020 de kazanmis olsam da belki sira gelmez vs diye 2021 icin de basvurmustum. Bu bi problem olmaz degil mi? (Coronadan bagimsiz soruyorum)
Herhangi bir sorun olmaz
Dv-2020 talihleri için 30 Eylül 2020 son tarih vize basılabilmesi için -
sansa bakar misin... bu nedir ya. bu nedir!
-
ben artık saldım. belli ki hayırlısı değilmiş. size bol şans dilerim arkadaşlar!
-
@kelaynach evet yeni bir başvuru talep edin, sizin durumunuzda olan bir çok arkadaş bu şekilde yaptı
-
@Muhtaradana hocam bu göçmenlik islemlerinin durdurulmasini nasil değerlendiriyorsunuz
-
-
@Muhtaradana teşekkürler
-
@mkonca
Hayırlısı olsun, mutlaka göçmenlik taraftarları ve muhalifler gelecek bu emri mahkemeye taşıyacaklardır -
@Archie bu tür yazıların çokluğu ve kamuoyunun tepkisi bu kararı etkileyecektir, bizim umudumuz sadece bu tarz düşünüp gelecek karara karşı hareket edecek gruplar
Bakalım bu zamanda bizim yanımızda yeterli derecede olacaklarmı -
lanet olsun bu Trump'a. Baska bir sey demiyorum. Askıya alacaksan 30 Eylül'ü de uzat o zaman. Bu dramatik süreci neden kullaniyorsun? Talihli olup umutlanmis insanlardan ne istiyorsun?
-
-
Acaba Trump ın bu kararı mevcut kartı olanları ve vize alıp gidemeyenleri de kapsar mı?
-
Mevcut kartı olanlar Göçmen statüsünde olmuyor. Immigrant ve Permanent Resident farklı. Muhtemelen vize alanları da kapsamayacaktır bu yasak.
-
@Hosko merhaba yarin mulakata gireceksini z degil mi? Umarim durumunuzda bir degisiklik olmamistir. Forum ahalisini bilgilendirirseniz cok seviniriz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum