Dogman Encounters
Thanks for visiting the Dogman Encounters Radio YouTube Channel! I’m Vic Cundiff; creator and host of Dogman Encounters. Tune in every Friday, to hear me talk with real eyewitnesses, about their terrifying, real encounters with Dogmen. If you think Bigfoot encounters are scary, you haven’t...
Bryan's Mysteries & Adventures on Trai
Welcome! I'm Bryan out of Virginia (USA). My channel Covers Mysteries, Missing Hikers, Campers & Many Missing Persons Cases. The more people that are aware of these people & their stories, the more possibility they may be solved🙏 Each year I donate what I can to various SAR Teams. Normally I go...
Paranormal Nightmare TV Series
Please SUBSCRIBE Three Brothers from Ohio travel the country helping families trapped in a Evil Haunting. Filming and Documenting some of the most shocking Paranormal Footage. Helping to free each family from their real life nightmare. For Collaborations Email Us livingdeadparanormal3@yahoo...
Bay Area Transparency
Investigative journalism interactions that showcase police misconduct issues/ reform, prison system/rehabilitation issues, and peaceful public employee conduct checks, for News purposes. Founder of the BayFam baby! Together we are continuously working to create the changes needed in community...
Best Cheap VPS Hosting - Updated March 2026

Arkadaslar Ibrahim bey soylediklerinde hakli sayilir. Ben koyde dogdum buyudum, Hatta buraya gelene kadar da koy'un bir ust versiyonu olan (artik kumeslerin, agil ve ahirlarin olmadigi, buyukler oldukce bahcelerin bir bir satilip yerine toplu konutlarin dikildigi) kasaba da otuyordum diyebilirim. Disaridan anlatilanlar hos geliyor, merak uyandiriyor ama bu is ayni buraya gelmek gibi. Herkes gelene kadar ah bir gidebilsek bir gidebilsek diyor. gelince de donsek mi acaba, burada yasamak zormus vs vs.. diyor.
Çünkü doğa muhteşem sakin sessiz 10 dakika da ister denize ister ormana ulaşırsınız. Ve artık İstanbul da yaşamak istemediğimze iyice kanaat getirdik. Bizim artılarımız var tabi buraya gelmeden önce 2 yıl da Bolu da yaşamıştık haftada bir istanbula gidip gelsek te (Bolu buraya göre 10 yıl önde) buraya alışma sürecimizde katkısı çok büyük oldu. Ve çocuklarımızın küçük değil lise çağında olması da bizim için artı. Biz kimseyi ve olumsuzlukları takmamaya çalışarak görece daha merkezi bir yerde oturarak alışma sürecini atlattık. Şimdi çekiliş sonucuna göre ufak ufak köy yaşamına geçmeyi düşünüyoruz. Bahçeli bir ev bir kaç tavukla başlayalım diyoruz. Velhasıl büyük şehirden direk köy yaşamına bodoslama dalmak hiç mantıklı değil. Önce gidip hem yazını hem kışını görün derim. Ama bir şeyleri yaparken çok düşünürseniz de olmuyor bazı şeyler de bir gayretle bir anlık cesaretle oluveriyor. En azından böyle bir şey yaparken de önce gideceğiniz yerin merkezinde yaşayın. Eğer alışabilir ve geri dönmeyi düşünmezseniz o zaman köy yaşamına geçin derim.

Iki yil oncede onlari ektik. Arka tarafa Chicago inciri ve blackberry ektik.