K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
-
@sobe2018 hosgeldiniz. Beklememiz gerekiyor yapabileceginiz birsey yok. Siz sadece iptal edildiginedair mail vs birsey varsa ciktisini alin ola ki vize valid suresi bitene kadar hala durum bu sekilde olursa en azindan gosterirsiniz gereklii mercilere. Emin olun herkes bu konuya uygun sekilde kendine ceki duzen verecektir ve dikkate alacaklardir. Cunku tum kurumlar etkilendi ve gecikmeler vs’ler oldukca dogal karsilanacaktir.
-
@akhilleus cok teşekkürler umarım en kısa zaman da hersey normale döner . Dediğiniz gibi randevu iptali çıktısını alacağım.
-
Arkadaslar meraba k1 vize basvurum adli sicil kaydindan dolayi red edildi 601 vaiwer basvurusu yaptim nisanlimin psikolok raporu ve anne ve babasinin saglik raporlari vs hepsini gonderdik yaklasik bir bucuk ay once bu arada benim saglik raporumun suresi bitti. Uscisten haber gelince ne gibi bi islem yapmam gerekiyor birde 601 waiver konulu baslik acsak cok iyi olur
-
@Hasan33, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
Arkadaslar meraba k1 vize basvurum adli sicil kaydindan dolayi red edildi 601 vaiwer basvurusu yaptim nisanlimin psikolok raporu ve anne ve babasinin saglik raporlari vs hepsini gonderdik yaklasik bir bucuk ay once bu arada benim saglik raporumun suresi bitti. Uscisten haber gelince ne gibi bi islem yapmam gerekiyor birde 601 waiver konulu baslik acsak cok iyi olur
Su an onu dert etmenize gerek yok, zaten I-601 sureci kisa surmuyor. Bu surec bitince sizi konsolosluk bilgilendirecek ve yeniden saglik raporu alacaksiniz.
Su basligi inceleyebilirsiniz:
-
Merhaba arkadaşlar 13 Mart ta nişanlılık vizem onaylandı henüz pasaportum elime ulaşmadı. Ceac. Sitesinden hangi vize türüne bakabilirim göçmen vize kısmından mı yoksa göçmen olmayan vize kısmından mı bakabilirim teşekkür ederim
-
@dygusuz1 gocmen kismindan
-
Reddedildi diyor önce onay verdi sonra red neden acaba ?
-
@dygusuz1 çok garip. Size görüşme sonrası verdikleri kağıtta onaylandığına ya da red olduğuna dair bir şey yazıyor mu?
Soru formunu doldurarak sorun konsolosluğa bence. -
@merveyağmur onaylandı dedi konsolosluk pasaportum hala orada ?
-
@dygusuz1, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
@merveyağmur onaylandı dedi konsolosluk pasaportum hala orada ?
konsolos ne dediyse odur. Site gec guncellenmis olabilir, eger dosyada bir problem varsa zaten konsolos sizi bilgilendirir bu konuda.
Pasaportla ilgili konsolosluga siteleri uzerinden yazin isterseniz. Gerci yurtdisi ucuslari kapali ama pasaportunuzu size gondermeleri daha uygun olur.
-
@crazycells Konsolosluk onaylandı dedi ve onay kağıdını verdi. Acaba korona illeti yüzünden mi göndermiyorlar 13 Mart’ta vizem onaylandı dendi 25 martta güncellenmiş ve reddedildi yazıyor.
-
@crazycells belge istemişlerdi seyahat ettiğim yerler diye onları da göndermiştim KKTC 2015 Te gidip yasal gidip gelmiştim.
-
@crazycells belge istemişlerdi seyahat ettiğim yerler diye onları da göndermiştim KKTC 2015 Te gidip yasal gidip gelmiştim.
Eger belge istedilerse "gecici" olarak red ediliyor zaten dosya, dolayisiyla o sekilde gorunmesinde bir problem yok.
Eger pasaportunuz acil lazimsa konsolosluga yazin, size geri gondermeleri lazim pasaportu bu durumda.
-
@crazycells geçici red mi oluyor belge istedilerse peki neden geçici red filan yazmıyor ? Konsolos dosyayı karara bağladı ve reddetti diyor bu durum normal mi ?
Çok teşekkür ederim sağolun cevaplarınız için herşey için . -
@crazycells geçici red mi oluyor belge istedilerse peki neden geçici red filan yazmıyor ? Konsolos dosyayı karara bağladı ve reddetti diyor bu durum normal mi ?
Çok teşekkür ederim sağolun cevaplarınız için herşey için .bilemiyorum neden oyle yazmadigini... belgeleri gondermezseniz dosyaniz red olacak, belgeleri yolladiysaniz ve konsolos dosyadaki tum belgelerin tamamlandigini dusunuyorsa dosyanizi onaylayacak. Dosyanizda eksik belge veya bilgi varsa o durumda dosyanin "onaylandiginin" yazmamasi normal.
-
@dygusuz1 @crazycells Kendiminkinden örnek vermem gerekirse; bir belgeyi beklediğimiz için halen benimki için de red yazıyor. Ama bu bana görüşme sırasında verdikleri kağıtta da yazıyor. O yüzden süpriz olmamıştı reddi görmek belgeler tamamlanana kadar.
-
@crazycells @merveyağmur Mail attım konsolosluğa bakalım ne denilecek ve birde virüs illeti yüzünden haberleşemiyoruz bence bakalım hayırlısı ne ise o olsun.
-
Arkadaslar merhaba. Ben k1 visa icin randevu aldim sistemden ve en erken 1 hazirana randevu alabildim sistemden. Benim sorum sudur ki; benim noa2 dosyam haziranda bitiyor yani expire oluyor. Ben dosyami nasil uzatabilirim. Konsolosluga mail attim daha cevap gelmedi? Yardimci olurmusnuz.
-
@lordgaladriel İçinde olduğumuz durumlardan ötürü yakın zamana randevu alamadığınız için bir yolunu bulurlar bence. Cevap verirler elbet size ve bizimle paylaşırsanız buradakiler için de iyi olur..
-
@lordgaladriel konsolosluk süreyi kendileri uzatıyor. Ben mulakata gittiğimde benim sürem dolmuştu. Olağan-üstü bir durum var onlar gerekli yardımı yapar. Siz yine de mail atın bildirin durumu
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
36
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum