[Arşiv] Sayılar ile DV 2018
-
@mkv new jersey sen ?
-
@yekta Ben Miami'deyim.
-
@mkv vay süper . Memnun musun miamiden :)
-
@crazycells Eklentiyi nereden koyacagimi bulamadim ki. Belki tarayicim eski o secenegi gostermiyordur.
-
Bende ucundan kaciracam herhalde tuh
-
@yekta Memnunum ama Istanbul'da da memnundum. Cocuklar ingilizce ogrensin diye geldik.
-
@metert Onu demek istemedim tabi ki. Tahmin18300 kehanetine gore. Gecen sene 20500 civari vize vermisler. Bu sene niye vermesinler diye dusunuyorum.
-
@mkv en en kötü
Senaryo 25 bin . Ondan sonrası kader kısmet . Anladım ben sanki -
@mkv Sayılar ile DV 2018 içinde söyledi:
@crazycells Eklentiyi nereden koyacagimi bulamadim ki. Belki tarayicim eski o secenegi gostermiyordur.
Konunun altindaki "cevap" tusuna tikladiktan sonra ekranda cikan kutucugun ustunde duran, sagdan 3. dosya yukle butonuna tiklayip dosyayi yuklemeyi deneyebilirsiniz.
-
@crazycells Cok tesekkur ederim.
-
@crazycells Bu islemi yapmak icin yeterli yetkiniz yok uyarisi cikti.
-
@yekta Sayılar ile DV 2018 içinde söyledi:
@mkv en en kötü
Senaryo 25 bin . Ondan sonrası kader kısmet . Anladım ben sanki24500 de de kapanabilir.
-
@periscope abow :((((((
-
Arkadaşlar ne yaptınız ya o kadar da olmaz rakamlar, olursa da inanın gidemeyenler için özel bir plaket hazırlar gönderir kentucky :D
-
@pacaveli bizim gibi genç dinamik çalışkan adamları almayarak onlar kaybeder :)))
-
@yekta valla öyle ben şu an giyim firmasında köle gibi çalışıyorum kendileri kaybederler :D
-
@mkv Sayılar ile DV 2018 içinde söyledi:
@crazycells Bu islemi yapmak icin yeterli yetkiniz yok uyarisi cikti.
isterseniz gorsel olarak paylasin. Ekran fotosunu cekip koyabilir misiniz? Ben oyle yapiyorum.
-
Şimdi kafayı yemiş şekilde düşünüyorum herkesin fikri önemli ama böyle sayılarla yüzde filan anlamıyorum çok fazla :) onu söyleyeyim yani bir yüzde verilecekse olma olasılığı şu kadar olmama olasılığı bu kadar şeklinde olursa süper olur daha 2 ay var henüz Simon anladığım kadarıyla umutsuz hesaplamaları kesinlikle 30 üstünü görmez diyor gerçi onada gelmez diyor insanlarsa artık umutlarını kaybetmiş kimsede çok fazla birşey sormuyor gerçi. Sorum şu 32 binlerin başındayım %10 Dan bile az mı gelme ihtimali sizce. Yani artık yüzde 10 Dan bile az ise şayet hiç düşünmemek daha sağlıklı olacak gibime geliyor çünkü umut iyi değil kötü birşey bu durumda insan umut ediyorsa hayalde kuruyor ister istemez ve yıkılıyor hayalleri. Sonuç olarak ne düşünüyorsunuz merakla cevaplarınızı bekliyorum. :)
-
@Ozan-Aydemir selam hocam şimdi ben kendi adıma söyleyeyim.. bu çekili kazanma oranı söylenene göre %1.5. benim 35k ya gelme ihtimali ise bana göre artık %2.5. yani bu sebeplerden kendimi şanslı görüyorum :D bence sizin şansınızda en az %30..
-
Bu ileti silindi!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
31
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum