[Arşiv] Sayılar ile DV 2018
-
Elden hicbir sey gelmiyorki beklemekten baska
-
@metert hahaha olurda amerikaya gidersem şu kelimeyi hayatımdan cıkarcam yemin ederim brit kardeş sagolsun deli etti beni :)))
-
Ben bu konularda tecrübesizim ama son bir bültende tüm sayıların current olacağını düşünüyorum. Gideceksiniz arkadaşlar inşallah:))
-
Son ana kadar ümitvar olmak lazım.
Geçen sene son haftada hatta son günde AP durumunu düzeltip vize alan arkadaşımız var.
Bknz. @orhanvegs 👍Vizeyi almayı başarınca forum olarak çok sevinmiştik.
-
Arkadaslar yasal bir siteden, bu yil eu bolgesine kotanin dusurulecegi af ve asia bolgelerine daha fazla verilecegi ile ilgili bir yazi varmi? cok fazla bu sekilde yazilar yorumlar oluyor. bu bilgileri nereden temin ediliyor? sadece duyum mu?
-
merhaba arkadaşlar ben de bir süredir forumu takip ediyorum ancak çok fazla yazma imkanım olmadı ne yazık ki kotanın büyük bir kısmını kullananlar şöyle;
ozbekistan: 1166 case (16000 de sondu)
rusya: 873 case (20300 e kadar )
ukrayna:1087 case (18050 e kadar( neyse ki artık yoklar...)
arnavutluk:1099 case(20300 e kadar(bunların da sondu diye düşünüyorum)
turkiye: 671 case (20300) e kadarne yazık ki ozbekistan arnavutluk ukrayna ve rusya nın ilk 20k ya yığılmaları nedeni ile böyle saçma bir yıl yaşadık benim case no 24k eylül gibi geleceğini düşünüyorum
bu bahsettiğim ülkelerden ortalama 800 kişi issued olmuş olsa 4 ülkeden 2.5 aile oranı eklersek 800 x 4 x 2,5=8000 kişi eder yani greencard ın kime gittiği kabaca bi hesapla belli oluyor :)
herkese bol şans
cn:24xxx -
@yekta Sanirim 18300 vize icin 16800 civarinda gercek dosya gerekecek. Bu da dosya numaralarini 26500 civarina getirir herhalde.
-
@mkv Sayılar ile DV 2018 içinde söyledi:
@yekta Sanirim 18300 vize icin 16800 civarinda gercek dosya gerekecek. Bu da dosya numaralarini 26500 civarina getirir herhalde.
Büyük bıçak sırtındayım şansa bak :)
-
@yekta Sana sira gelecegine gonulden inaniyorum. Icini ferah tut. Amerika'ya nereye gelmeyi dusunuyorsun?
-
@mkv new jersey sen ?
-
@yekta Ben Miami'deyim.
-
@mkv vay süper . Memnun musun miamiden :)
-
@crazycells Eklentiyi nereden koyacagimi bulamadim ki. Belki tarayicim eski o secenegi gostermiyordur.
-
Bende ucundan kaciracam herhalde tuh
-
@yekta Memnunum ama Istanbul'da da memnundum. Cocuklar ingilizce ogrensin diye geldik.
-
@metert Onu demek istemedim tabi ki. Tahmin18300 kehanetine gore. Gecen sene 20500 civari vize vermisler. Bu sene niye vermesinler diye dusunuyorum.
-
@mkv en en kötü
Senaryo 25 bin . Ondan sonrası kader kısmet . Anladım ben sanki -
@mkv Sayılar ile DV 2018 içinde söyledi:
@crazycells Eklentiyi nereden koyacagimi bulamadim ki. Belki tarayicim eski o secenegi gostermiyordur.
Konunun altindaki "cevap" tusuna tikladiktan sonra ekranda cikan kutucugun ustunde duran, sagdan 3. dosya yukle butonuna tiklayip dosyayi yuklemeyi deneyebilirsiniz.
-
@crazycells Cok tesekkur ederim.
-
@crazycells Bu islemi yapmak icin yeterli yetkiniz yok uyarisi cikti.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
33
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum