Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2020 Mulakat Deneyimleri

• @Muhtaradana Muhammet bey hiç 31000 rakamı geçildi mi? En son yakaladığınız rakam eu da kaçlarda acaba?

• @takvimcas 32k civarı hatırlıyorum biri yazmıştı sanki.

• @takvimcas 33.500 Arnavutluk diye biliyorum

• @Semihmete ok çook teşekkürler bir arkadaşım sormuştuda selamlar

• @takvimcas slmlar 😊

• Trump Teksas ve Florida'da OHAL ilan etmiş.Bu iş Temmuz ayı sonunu bulabilir demiş.Bence kendinizi herşeye hazırlayın derim.Keşke böyle olmasa.

• @heleniki, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

Trump Teksas ve Florida'da OHAL ilan etmiş.Bu iş Temmuz ayı sonunu bulabilir demiş.Bence kendinizi herşeye hazırlayın derim.Keşke böyle olmasa.

Bundan onceki aciklama da kasim ayini ongormuslerdi en azindan temmuz olmasi birkac ay geriye gitti diyebiliriz. Umariz daha da erken kurtuluruz bu illetten.

• @ergun, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

Arkadaşlar malesef dünyadaki gelişmelere bakılacak olursa bir tedavi veya bir sürpriz olmazsa konsolosluklar temmuz ağustos ayında anca açılır. Şahsen umarım haziran da açılır ama benim için çok büyük sürpriz olur. Planlarımızı beklentilerimizi buna göre yapmalıyız. Yapacak bir şey yok

Bu yazdığınız düşüncenizi; bir çok kişi hemen hemen sizin söylemlerinizi kullanarak, bir çok defa yazdılar. Burada tutunacak bir dal, bir umut için insanlar bekliyor, belkide aynı sayfaları sabahtan akşama bir çok defa okuyorlar ki, bir çıkış yolu bulabililermi diye. Bizleri pozitif'e götürecek bir tek cümleniz varsa bekleriz paylaşın lütfen, aksi durumları zaten gayet net biliyoruz yenilemenize gerek bence.

• Merhabalar,
    USCIS'dan gelen bir haberi sizlerle paylaşmak istedim. Bizi olumlu açısında etkilecek mi bilmiyorum, fikri olan varsa paylaşabilir mi?

In response to the Coronavirus (COVID-19) pandemic, U.S. Citizenship and Immigration Services announced today that it is adopting measures to minimize the immigration consequences associated with responding to requests for evidence (RFEs) and notices of intent to deny (NOIDs) dated between March 1 and May 1, 2020.

Requests for Evidence and Notices of Intent to Deny

For applicants and petitioners who receive an RFE or NOID dated between March 1 and May 1, 2020, any responses submitted within 60 calendar days after the response deadline set forth in the RFE or NOID will be considered by USCIS before any action is taken.

For More Information

Education and precautions are the strongest tools against infection. Continue to practice good health habits, refrain from handshakes or hugs as greetings, and wash hands and clean surfaces appropriately.

USCIS will provide further updates as the situation develops and will continue to follow the Centers for Disease Control and Prevention’s guidance. Please visit uscis.gov/coronavirus for the latest facts and other USCIS updates.

• Az önce Cumhurbaşkanı bütün yurtdışı uçuşların tamamen sona erdirildiğini açıkladı.
    Bu durumda DV2020 sürecinde vizesini almış arkadaşların, belirsiz süre olan bu yasakla birlikte, sağlık raporları süresinin aşılması durumunda nasıl bir yol izleyebileceğini KCC ya da Ankara ABD Büyükelçiliğine sormasında yarar vardır diye düşünüyorum.

• @turcouz mevcut durumdan dolayı Ankara konsolosluğunun kolaylık sağlayacağını ve şartları yerine getiren talihlilerin vizelerini yenileyeceklerini düşünüyoruz.

• @Muhtaradana Ben de aynı şekilde düşünüyorum, illaki bir kolaylık sağlarlar. Lakin eğer bir prosedürü varsa onu yapmakta geç kalmamak adına, çok da rahat olup salmamak daha iyi olur.

• @Adama-Coulibaly Bu, gocmenlik islemlerini ABD'de yapan kisiler icin gecerli... USCIS islemlerinde eksik belge gonderimi konusunda son gunleri 60 gun uzatmislar, ondan bahsediyorlar.

• @turcouz, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

@Muhtaradana Ben de aynı şekilde düşünüyorum, illaki bir kolaylık sağlarlar. Lakin eğer bir prosedürü varsa onu yapmakta geç kalmamak adına, çok da rahat olup salmamak daha iyi olur.

Bu aralar konsolosluktan saglikli bilgi alamiyoruz, onlar da ne zaman islemlere devam edeceklerini bilmediklerinden tarih bilgisi vermekten imtina ediyorlar. Islemler yeniden baslayinca tek yapilmasi gereken saglik raporunu yenilemek ve mulakata girmek olacak.

• @crazycells Merhaba,
    Bilgi icin cok tesekkur ederim 👍

• @Muhtaradana benim mulakat 18marttaydi ama 1hafta once mogolistandaki amerikan elçiligi aski maili atti bana. Bir kac gun once de yine mail geldi. 30nisana kadar bu surecin uzatıldığı yazıyordu. Ki burda vaka sayisi 12 ölüm yok. Bence daha sonra olacak vize mülakatları.

• ⭐⭐

Türkmenistan ve Tacikistanda konsolosluk durumu nasıl acaba? Verilere baktigimda bu ülkelerde vaka sayısı görünmüyor. Acaba buralardaki konsolosluk işlemeleri ne durumda? Bilgisi olan arkadaşlar var mi?

• @Hosko Mayıs ayına kadar covid 19 ın yayılımı baskı altına alınabilirse mülakatlar başlayabilir

• ⭐⭐⭐

@Muhtaradana, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

@Hosko Mayıs ayına kadar covid 19 ın yayılımı baskı altına alınabilirse mülakatlar başlayabilir

İnşallah hocam bu beladan bir an önce kurtulup rahat bir nefes olmak gerekli

• @Muhtaradana mayıs ayına kadar bir açıklamada gelir diye bekliyorum.Zaten sanırım 5 hafta sonra 5 Mayıs yeni çekiliş DV2021 günü.En azından şuan ki belirsizlik gri alanlar dağılır kanısındayım.

Benzer Başlıklar

• DV2025 Mülakat Deneyimleri

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    3k
    2
    15 Oy
    3k İleti
    203k Bakış
    Peyk74P
    @caner1245, içinde söyledi: DV2025 Mülakat Deneyimleri @EzgiLera Merhaba aslında yazılım linkli şekilde veriyor sayfa sayısı fazla olduğu için linksiz halini hazırlatmıştım. Linkli versiyon ile update edebiliriz Bu şekilde geri dönüşlerle daha işlesel hale getirebiliriz. Eline sağlık teşekkürler benim de aklıma mülakat yerine göre bir düzenleme olabilir mi diye gelmişti ama :)
  • Green card onay numara hatası

Kilitli Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik green card greencard form yesilkart forum
    3
    -2 Oy
    3 İleti
    8k Bakış
    sonarS
    @BEDİRHAN-FERMANOGLU Muhtemelen geçmiş yılın sonuçlarını kontrol ediyorsunuz. Bu sene başvurduysanız 2022 Mayıs ayını beklemek zorundasınız çekiliş o zaman açıklanacak.
  • Çeşitlilik Vizesi Mülakat Deneyimleri

Sabitlendi Kilitli Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    516
    7 Oy
    516 İleti
    55k Bakış
    bolatmaliB
    @waterfall, içinde söyledi: DV2022 Mülakat Deneyimleri Merhabalar,ben daha forumda yeniyim ama dv süreci ile ilgili mülakat deneyimi mi aktarmak isterim çünkü hiç bişey anlayamadık. Herkes gibi 10 martta 08:45 teki randevumuza gittik ,önce evrakları teslim ettik,ardından paramızı ödedik ve son olarak görüşmeye girdik. Asıl talihli benim eşim ve kızımda başvuruda varlardı. Yeminlerimizi ettik ve bana tek soru soruldu nereye gideceksiniz?cevap verdim san diego olarak. Eşim bir amerikan şirketinde çalışıyor onu söyledim fabrikaları orada die ve eşime dönüp mesleğini ve işini sordu eşim ingilizce anlattı ve ardından hiçbir soru sor sormadan,kızımın ve benim onaylandığımı söyledi. Eşimin pasapotunu vizesi iptal opmuş şekilde geri verdi ve beyaz bir A4 kağıt verdi. Eşim AP ye kalmıştı. Akşamına ds5535 formu geldi ve doldurup gönderdik. Hepsi bu kdr. Acaba nedeni ne olabilir. Normal bir process midir? Eşimin hiçbir problemi yok sigortası düzgün ödenir,tr de doğmuş büyümüş,hiçbir ülkede yaşamışlığı yok tr dışında. İşi nedeni ile seyehati çok fazladır. Bu tarz bir işlem gören var mı acaba?şimdiden teşekkür ediyorum. Bir kusurum varsa affola çok yeniyim bu platformda 🙈 onay aldığımıza sevinemedik bile kara kara düşünüyoruz napıcaz diye.
  • 34 Oy
    251 İleti
    26k Bakış
    crazycellsC
    Değerli arkadaşlar, Başvuru süreci ile ilgili tüm bilgi, yöntem ve kullandığımız taktikleri forumda herkese açık bir şekilde paylaşmış olmamız, ve her ne kadar başvuru yapanlardan belirlenmiş kâr amacı gütmeyen kuruluşlara cüzi bir miktar bağış yapmalarını istesek de, Türkiye'deki kötüleşen ekonomik şartlar nedeniyle bu süreçten kaçınmayı tercih etmemiz sonucunda, Yeşilkart Forum başvuru servisini yavaş yavaş sonlandırma kararı aldık. Bu yıl başvuru yapacaklara tavsiyemiz, forumda geçen yıl yayınladığımız başvuru videosunu izleyerek formu nasıl dolduracaklarını iyice öğrenmeleri: https://www.youtube.com/watch?v=mR00DG-jua8 Videoda bahsedilen yöntemleri kullanarak başarılı bir şekilde başvurunuzu yapabilir, yine de aklınıza takılan soruları forumdaki uygun başlıklarda sormaya devam edebilirsiniz. Daha önce yalnızca forumun başvuru servisini kullanmış olan ve bu yıl da bizim aracılığımızla başvuru yapmayı planlayan kişiler için, onları yarı yolda bırakmamak adına bu sene de bağış karşılığında başvurularını yapacağız. Bu kişilere özel olarak detaylı bilgileri e-posta aracılığıyla ilettim. Bugüne kadar bu servisi kullanmış ve Türkiye'deki kâr amacı gütmeyen kuruluşlara bağışta bulunmuş herkese ayrıca teşekkür ederim. Başvuru yapacak herkese bol şanslar!
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

28

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k