[Arşiv] DV2020 Mulakat Deneyimleri
-
@TURKEYANDUSA başka tarayıcı yada cihaz deneyin lütfen
-
@Muhtaradana şimdi biz current mı olduk sevgili muhtaradana :) bundan sonra oturup mülakat tarihi maili beklemek mi kaldı, yapacak bişeyimiz yok mu? :)
-
@Muhtaradana formu dolduruken içeriğinde ilgi vermek için websitesi de yazmıştım, kaldırınca form gönderildi
-
@lntcko Bend e soru formunu kullanarak sordum. Siz de dönüş alırsanız yazabilir misiniz?
-
@TURKEYANDUSA tabii ki
-
@heroinchains evet
-
Ben, öne çekilen vize görüşmesini dikkate alarak Unganlar randevusunu da öne çektim. Çelişkili tarihlerin cevabı gecikebilir, mutlaka virüs sorunundan dolayı öne çektiklerini düşünüyorum.
-
Arkadaşlar AIS kaydını daha önce yapmıştım, ancak malum vize görüşme randevu tarihi de değişmiş oldu. AIS hesabıma girdiğimde diğer bilgilerin güncellemesine izin verirken randevu tarihini de değiştiremiyorum. Değiştirelemez mi değiştirilmesi teklif dahi edilemez mi? :) YA DA NASIL DEĞİŞTİREBİLİRİZ?
-
Herkese sağlıklı günler. Bugün evrak onay maili geldi. Case numaram neredeyse 30000
-
@TURKEYANDUSA dediğiniz gibi ya virüs sorunundan çektiler yada bende ellerindeki forumları bir an önce bitirebilmek için ay sonu ve aybaşı ayda 2 vardiya usulu mülakat dosya eritmeye geçeceklerini düşünüyorum
-
@greennkml HAYIRLI OLSUN
-
@greennkml, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
Herkese sağlıklı günler. Bugün evrak onay maili geldi. Case numaram neredeyse 30000
Gözünüz aydın, Bol Şans :)
-
@greennkml tebrikler
-
@greennkml tebrik ederim, hayırlı olsun
-
Ey sevgili nerde kaldın, senin adına şiirler yazdım
Arkadaşlar evrak onayı aldım, çok şükür
Henüz almayan arkadaşlarımda enyakın zamanda evrak onay e-mailini alır inşallah

-
@Muhtaradana, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
Ey sevgili nerde kaldın, senin adına şiirler yazdım
Arkadaşlar evrak onayı aldım, çok şükür
Henüz almayan arkadaşlarıma da enyakın zamanda evrak onay e-mailini alır inşallah

Yaklaşıyor yaklaşmakta olan :)
Gözünüz aydın, Bol şans :) -
@Muhtaradana KCC de sana karşı boş değil kardeşim :) inşallah sorunsuz atlatacağız bu süreci
-
@omertug platonik zannettim bir ara 😊
-
@Muhtaradana hayırlı uğurlu olsun... Allah tamamına erdirsin... : )
-
@Muhtaradana Nihayet. Tebrikler. Bol şanslar. Her şey iyi olacak. Canı gönülden, samimi duygularımla çok sevindim.:drum: :drum: :drum:
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
39
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum