B1-B2 Turist Vizesi İle Amerikada Uzun Süre Kalabilmek
-
@sami-nur, içinde söyledi: B1-B2 Turist Vizesi İle Amerikada Uzun Süre Kalabilmek
@crazycells b1 extension yapicam
su konuyu okudunuz mu?
-
herkese merhaba,
mayıs ayında Amerikaya gideceğim. uçak biletimi gidiş geliş değilde Tek yön alsam ülkeye girerken sıkıntı olur mu ? amacım amaerikada turist vizemi okuma vizesine çevirmek olacak.
-
@snjper çift yön almalısınız. Hem Türkiye'de check-in yaparken, hem ucaga geciste hemde Amerika sınır kapısında pasaport kontrolünde dönüş uçak biletinizi soruyorlar.
-
@HockeyUmpire2 dönüş biletini rezerve şeklinde alsam olur mu ?
-
@snjper Gidiş dönüş bileti, yalnız gidiş biletiyle yaklasik ayni fiyata denk geliyor. Gidiş dönüş alın geri dönmeseniz de olur.
-
@snjper, içinde söyledi: B1-B2 Turist Vizesi İle Amerikada Uzun Süre Kalabilmek
herkese merhaba,
mayıs ayında Amerikaya gideceğim. uçak biletimi gidiş geliş değilde Tek yön alsam ülkeye girerken sıkıntı olur mu ? amacım amaerikada turist vizemi okuma vizesine çevirmek olacak.
gidis-donus bilet almak, cogunlukla tek yon almaktan daha uygun fiyata denk geliyor, bilginize. B1 vizesiyle giris yapip, donus biletinin olmamasi sorun olabilir, CBP gorevlisi bunu farkederse giris amacinizi sorgulayabilir...
-
dediğiniz gibi gidiş dönüş daha mantıklı. tek gidiş 5200 tl gidiş dönüş 7600 tl. sizce seyehat sağlık yaptırmalıyım ? bir de neden geldiğiniz dediklerinde ailemi uzun süredir görmüyorum florida, new york ve los angelesı ailemle gezeceğim ailemle birlikte vakit geçireceğim diyeceğim mantıklı mıdır ? eklenmesi gereken veya dikkat edilmesi gereken başka bir şey var mıdır ?
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler,
-
@snjper, içinde söyledi: B1-B2 Turist Vizesi İle Amerikada Uzun Süre Kalabilmek
dediğiniz gibi gidiş dönüş daha mantıklı. tek gidiş 5200 tl gidiş dönüş 7600 tl. sizce seyehat sağlık yaptırmalıyım ? bir de neden geldiğiniz dediklerinde ailemi uzun süredir görmüyorum florida, new york ve los angelesı ailemle gezeceğim ailemle birlikte vakit geçireceğim diyeceğim mantıklı mıdır ? eklenmesi gereken veya dikkat edilmesi gereken başka bir şey var mıdır ?
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler,
Seyahat nedeniniz vizeye uygun ve gayet anlasilir bir durum... o konuda sorun yasayacaginizi sanmiyorum.
Saglik sigortasi ise tamamen size kalmis, tabii ki bir sorunla karsilasma ihtimali % 0 degil, ama %100 de degil... Siz kendiniz ne kadar guvende hissetmek istiyorsaniz, ya da ne kadar risk almak istiyorsaniz ona gore secim yapin. Premium olan degil de, basic olanlari uygun fiyatli oluyor kanimca, ilgili konu surada:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2599/seyahat-sağlık-sigortası/
-
@snjper Sadece gezeceğim derseniz daha sade ve net olur bence. Sigortaya bakmıyorlar. Kalacağınız yerleri soruyorlar. Üzerinizdeki para miktarını soruyorlar. Başkada bir şey yok. Ama siz heyecanlı ve tereddütlü olursanız hiç olmadık soruları da sorabilirler. Bence gayet rahat ve sakin bir şekilde hareket ederseniz hiç bir sorun yaşamazsınız.
-
@HockeyUmpire2, içinde söyledi: B1-B2 Turist Vizesi İle Amerikada Uzun Süre Kalabilmek
@snjper çift yön almalısınız. Hem Türkiye'de check-in yaparken, hem ucaga geciste hemde Amerika sınır kapısında pasaport kontrolünde dönüş uçak biletinizi soruyorlar.
Bize kimse dönüş bileti sormadı. Ne Türkiye'de check-in yaparken ne de ABD'de.
-
@jure ben her seferinde çıktığımda sordular. Size öyle denk gelmiş, bana böyle.
-
Merhaba,
ABD’de postdoc yapmak için burs kazandım ve J1 vizesi ile 1 yıl kalış yapacağım. Eşim benimle gelemeyecek maalesef. 1.5 yaşında bir çocuğum olduğu için annemi de yanımda götürmek istiyorum. Ancak turist vizesi ile 6 ay kalabilecek biliyorsunuz. Oradayken süreyi uzatmak için başvurursam olumlu karşılarlar mı sizce? Ya da 6 ay sonra 2 haftalık çıkış-giriş yapsa sorun olur mu? Başka bir vize türü var mı bunun için başvuru yapabileceğimiz?
Çok teşekkür ediyorum şimdiden. -
@expectations, içinde söyledi: B1-B2 Turist Vizesi İle Amerikada Uzun Süre Kalabilmek
Merhaba,
ABD’de postdoc yapmak için burs kazandım ve J1 vizesi ile 1 yıl kalış yapacağım. Eşim benimle gelemeyecek maalesef. 1.5 yaşında bir çocuğum olduğu için annemi de yanımda götürmek istiyorum. Ancak turist vizesi ile 6 ay kalabilecek biliyorsunuz. Oradayken süreyi uzatmak için başvurursam olumlu karşılarlar mı sizce? Ya da 6 ay sonra 2 haftalık çıkış-giriş yapsa sorun olur mu? Başka bir vize türü var mı bunun için başvuru yapabileceğimiz?
Çok teşekkür ediyorum şimdiden.Eger ABD'de turist olmasi icin makul bir neden varsa ve daha sonra bu statuyu uzatmak icin makul bir neden varsa, o durumda uzatirlar... Ama "cocuga bakmak amacli" turist vizesi alabileceginizi sanmiyorum, bilginize. Su basligi incelemeyi unutmayin:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/95/b1-b2-ziyaretçi-vizeleri-i̇ş-turi̇zm-tibbi̇-tedavi̇
-
@crazycells, içinde söyledi: B1-B2 Turist Vizesi İle Amerikada Uzun Süre Kalabilmek
@expectations, içinde söyledi: B1-B2 Turist Vizesi İle Amerikada Uzun Süre Kalabilmek
Merhaba,
Çok teşekkür ediyorum şimdiden.Eger ABD'de turist olmasi icin makul bir neden varsa ve daha sonra bu statuyu uzatmak icin makul bir neden varsa, o durumda uzatirlar... Ama "cocuga bakmak amacli" turist vizesi alabileceginizi sanmiyorum, bilginize. Su basligi incelemeyi unutmayin:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/95/b1-b2-ziyaretçi-vizeleri-i̇ş-turi̇zm-tibbi̇-tedavi̇
Cevabınız için teşekkür ederim. Annemin zaten turist vizesi var. Sadece kalma süresini uzatmak istiyordum ben, ondan sordum. Süreyi de uzatmazlar mı sizce oradayken? Bu konuda anlayışlı olsalar keşke :(
-
@crazycells, içinde söyledi: B1-B2 Turist Vizesi İle Amerikada Uzun Süre Kalabilmek
Merhaba,
Cevabınız için teşekkür ederim. Annemin zaten turist vizesi var. Sadece kalma süresini uzatmak istiyordum ben, ondan sordum. Süreyi de uzatmazlar mı sizce oradayken? Bu konuda anlayışlı olsalar keşke :(
Eger makul bir nedeniniz varsa neden olmasin :) Sadece ikna edici olmaniz lazim... deneyiminizi bekliyoruz :) bol sanslar simdiden...
-
@crazycells nisan ayinda b1 b2 vizemi uzatmak icin basvuru yapacagim korona virusten dolayi ret edebilirlermi ? virus dunyayi sariyor malesef
-
@mistikky, içinde söyledi: B1-B2 Turist Vizesi İle Amerikada Uzun Süre Kalabilmek
@crazycells nisan ayinda b1 b2 vizemi uzatmak icin basvuru yapacagim korona virusten dolayi ret edebilirlermi ? virus dunyayi sariyor malesef
bu nedenden dolayi red alacaginizi sanmiyorum. Ne amacla reddedeceklerini dusunuyorsunuz?
-
@crazycells forumda aradım ama bulamadım. Turist vizesiyle çıkış yapıp yakın zamanda tekrar girenlerin tecrübeleri gibi bir konu var mı ?
-
@egeus, ne kadar sure once abd ye turist vizesi ile girdiniz, ne kadar kaldiniz ve simdi aradan ne kadar bir sure gecti ki tekrar gitmek istiyorsunuz acaba?
-
@mexido 2019 Ekim ayında girip 2020 Şubat ayının son günlerinde çıktım . Şimdi Haziran'da tekrar girmek istiyorum. 2. Girişim olacak
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum