Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2020 Mulakat Deneyimleri

• @Cupzen, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

@Erkangeziyor Deneyiminizi paylaştığınız için teşekkürler, bundan sonraki süreç için bol şans ve mutluluklar diliyorum

iyi dilekleriniz için teşekkürler. Darısı sizin basınıza

• @stras, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

@Erkangeziyor Tebrik ederim. Yeni hayatınız hayırlı uğurlu olsun. Ayrıntılı anlatımınızda çok hoş olmuş.

Teşekkürler. Ayrıntıların önemli olduğunu düşündüm 🙂

• @Erkangeziyor Ehh ne yapalım, belki sevinçten biraz fazla heyecanlı gelmişim sizin yanınıza, bu çok normal😊
    Acaba görüşmeden sonra sizlerin tepkisi nasıldı merak ettim 😊 Sezgin beyde ilk başta çok heyecanlıydı, ama siz çok sakindiniz👏

• Sayın @Semihmete gözünüz aydın. Sizin bir sözünüz vardı da ne sözü olduğunu unuttum, siz hatırlıyorsunuz ama değil mi 😉😁

• @Ayvaz-Azizov, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

@Erkangeziyor Ehh ne yapalım, belki sevinçten biraz fazla heyecanlı gelmişim sizin yanınıza, bu çok normal😊
    Acaba görüşmeden sonra sizlerin tepkisi nasıldı merak ettim 😊 Sezgin beyde ilk başta çok heyecanlıydı, ama siz çok sakindiniz👏

O cok pozitif giris yapmak icin odaklamıs kendini 🙂 yuksek sesle konustu ve herkes duydu 🙂 bense sakindim evet

• @takvimcas hayırlı olsun, gözünüz aydın 🙂

• @Erkangeziyor Aynen tahmin edebiliyorum), Sezgin bey çok pozitif ve sıcakkanlı bir insan 😊😁

• 24 Şubat sağlık muayenesi
    Toplam ücret 380 $
    6 Mart mülakat sabah 8:30
    Hesapta 15800 $ ( Ocak Şubat ve Mart aylarında 5000 küsür her defasında)
    Mülakat İngilizce oldu.
    Ben : merhaba, nasılsınız ?
    Mülakatçı : iyiyim teşekkür ederim. Siz nasılsınız ?
    B : ben de iyiyim, teşekkürler.
    M : nereye gideceksin ?
    B : San Diego ya gideceğim. Üniversiteden arkadaşım orada yaşıyor. Bana ilk başlarda yardım olabileceğini söyledi. Ben de adaptasyon sürecimi daha rahat atlatabileceğimi düşündüğüm için San Diegonun iyi olacağını düşündüm.
    M : eğitimine devam ettin mi ?
    B : evet ettim. Ancak bitiremedim.
    M : gidince ne yapacaksın ?
    B : arkadaşım turizm agency de çalışıyor. ben de turizm de çalışmayı düşünüyorum. Daha önceden tecrübe sahibiyim. Kolayca iş bulabileceğimi düşündüm. ( üniversitede okurken, yazları otellerde çalışıyordum. )
    M : vizeniz onaylandı.
    B : teşekkür ederim. İyi günler.

Forumdan birçok bilgi edindim. Herkese teşekkür ediyorum.
    Kendim hakkında bilgi vermem gerekirse.
    2015 üniversiteden mezun
    2015 WAT Usa
    2017 Çek cumhuriyeti yüksek lisans ( okulu bıraktım )
    2019 Endonezya ya gönüllü olarak gittim. Küçük bir şehirde hem okulda çalışıyordum hem de çocuklara İngilizce için yardım ediyordum. 2019 Ağustos ayına kadar hem bu devam etti hem de sırt çantamla Asya’yı dolaştım. Eylülde geri döndüm. Şu sıralar çiftçiyim.

• ⭐⭐⭐

@Semihmete, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

Bende onay emaili aldım!!!! İstatistik tutanlar için Bilgi veriyim

Tebrik ediyorum gözünüz Aydın 👏🏻

• @Muhtaradana selamlar, documets recevied mailini an itibariyle aldım, sanırım evrak onay maili bu. Başka alan arkadaşlar var mı, siz onay maili aldınız mı? @Muhtaradana

• @drvagus hayırlı Olsun 🙂 bundan sonrada bol şans

• @gezgin34 tebrik ediyorum, hayırlı olsun
    Congratulations Our records indicate e-mailinden bahsediyorsunuz dimi?

Bu arada henüz evrak onay e-mailini almadım

• @turcouz gerekli hatırlatmaları yukarıdaki iletilerde kendilerine yaptık 😊 şaka bir yana vizesini alınca kendisi için özel kutlama mesajı yazacağım

• @Muhtaradana mail aynen böyle başlıyor. Darısı sana 👍

Congratulations! Our records indicate that you have submitted all required documentation to the Kentucky Consular Center and are ready to be scheduled for an interview when your case number becomes current. Interviews are scheduled numerically based on case numbers that have completed processing.

• @Hüseyin-Gürgah hayirli olsun. Ankara'daki ABD konsoloslugu'nda mi mulakata girdiniz?

• @Muhtaradana hala alamamanızı dert edip sakın canınızı sıkmayın bugün kesin net gelecektir ama siz daha iyi biliyorsunuz kentucky cumartesi bile sabah 7.30 dan öğlen 1.30 kadar mesai yapıyor kulağımız İyi haberiniz için özellikle bu cuma günü sizde !!

• @Hüseyin-Gürgah Tebrikler. Her olası soruya yazınızda cevap verdiğiniz için de sizi kutluyorum 🙂 Umarım yeni hayatınızda her şey gönlünüzce olur.

• @Hüseyin-Gürgah tebrik ederim hayırlı olsun yeni hayatınızda mutluluklar dilerim

• @Hüseyin-Gürgah tebrik ederim,vizeniz hayırlı olsun

• @Hüseyin-Gürgah umarım hakkınızda herşey mükemmel olur. Birçok insanın hayaline kavuşmak üzere siniz. Bundan sonraki yaşamınızda başarılar. Bol şans.

Benzer Başlıklar

• [Arşiv] Sayılarla DV2022

Kilitli Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    389
    4
    25 Oy
    389 İleti
    42k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. Bu konudaki soru ve yorumlarınıza şu başlıkta devam edebilirsiniz: Sayılarla Green Card Lotosu (Diversity Visa) Sürecine Bakış
  • 52 Oy
    3k İleti
    326k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili mülakat deneyimleri için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel mülakat deneyimleri başlığını kullanmalısınız. Ayrıca DV2020 ve DV2021 süreçleriyle ilgili devam eden mahkemelerle ilgili soru ve yorumlara şu başlıkta devam edebilirsiniz: Başkanlık Kararnamelerinin Çeşitlilik Vizesi (DV) Sürecine Etkileri
  • Evlilik ile turkiyeden green card başvuru

Kilitli Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik green card evlilik abd mulakat uscis
    2
    -5 Oy
    2 İleti
    943 Bakış
    crazycellsC
    @akonwerty, içinde söyledi: Evlilik ile turkiyeden green card başvuru amerika vatandasi eşimle Türkiye'de evlendik şuan kendisi Amerika'ya döndü Türkiye'de green carda başvuru prosedüru nasıl işliyor neler sunmaliyiz mulakat da ? https://yesilkartforum.com/forum/topic/297/ir1-cr1-sureci-ve-mulakat-deneyimleri-abd-vatandasi-ile-evlenip-turkiye-de-green-card-almak
  • 1 Oy
    6k İleti
    599k Bakış
    S
    @Sinan-Dayi, içinde söyledi: F2A ve F2B Vize Süreçleri (Green Card sahiplerinin eş ve çocukları) Cuma gunu yayinlanan memo sonrasinda ilk is gunu olan dun Charlotte FO da esim icin mulakata girdik. Memur memo ile ilgili ya da neden consular processing yapmadigimizla ilgili hicbir soru sormadi, Mulakat soyle gelisti Ne zaman tanistiniz? Evlenmeye tanistiktan ne kadar sonra karar verdiniz? Esim 2023 Ocak ayinda Amerika'ya giris yapti ve I94 formu Haziran ayina kadar gecerliydi. Biz Nisan ayinda evlenmeye karar verdik ve I485'i Mayis ayinda gonderdik. Sonrasinda Aralik ayinda Advance Parole onaylandi ve Turkiye'ye gittik. Neden bilmiyorum ama memur bu doneme cok takildi, normalde vizesinin Haziran ayinda bittigini ama bizim ulkeyi terk etmedigimizi dolayisiyla out-of-status durumuna dustugunu soyledi. Ben de oyle bir sey olmadigini, I485'i file ettigimiz gun itibariyle adjustment of status sonuclanana kadar Amerikada yasal olarak kalabilecegini belirttim, sonrasinda tamam dedi ve evet/hayir sorularina gecti. Saniyorum ne yaptigimizi ve surece hakim olup olmadigimizi gormek istedi. Onun disinda esimin Turkiye'deki meslegiyle bir kac soru sordu. Saglik raporunun suresinin bittigini soylemeye basladiginda cumlesini tamamlamadan ben yeni saglik raporunu verdim. Sonrasinda simdilik karar veremeyecegini ve background checklerin devam edecegini herhangi bir zaman dilimi de veremeyecegini belirtti ve gorusme tamamlandi,. Genel olarak olumlu diyebilecegim bir gorusmeydi. Umuyorum en kisa surede sonuclanacaktir. Sonunda dosyamiz bugun onaylandi, bekleyen herkese sabir ve en kisa zamanda onay diliyorum.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

34

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k