Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • kaç case kaldığını nasıl öğrenebilirim yada benim yerime bir öğrenebilir mi acaba ?280XX


  • @metert DV2018 Mülakat Deneyimleri içinde söyledi:

    kaç case kaldığını nasıl öğrenebilirim yada benim yerime bir öğrenebilir mi acaba ?280XX

    28099 olarak hesap ettim 2692 kişi var önünüzde gerçek case olarak


  • Oncellikle cok tesekkur eserim.gercek case yani ds 260 i doldurup mulakat tarigi bekleyenlermi


  • @metert evet .. ama mülakata giderler mi gitmezler mi belli olmaz . 20300 den 21900 e de 656 gerçek no var .. bu hızla giderse 1400 1500 gerçek no ile bitecek sanırım


  • @metert yani benim hesabima göre 25460 da falan bitiyor 😞


  • @arnblt bizi gecmisten gelen readyler yakiyor maalesef cunku oranlari cok yuksek. 15950 ye kadar 1800 kusur ready lerden mayis haziranda suana kadar neredeyse 650 si basvurmus. Yani suanki 4684 ready den alma potansiyeli yuksek olan 3000 ready var. Onlarda bu hesapla ilerlediklerinde 12287 issued+1259 ap+3000 ready=16540 vizeyi zaten verdik diye hesapliyor. Son acikladigi ile 1000 daha ekledigini dusunerek Agustosta bundan bir tik daha dusuk acikladiginda kotayi doldurmus olacaktir.

    Benim kalan gercek id rakamim maalesef 800 kusur. Sizin icin umidin yuksek oldugunu dusunuyorum.


  • @onur1601 sizce 25 bini bulur mu ?


  • @yekta bunun tek cevabini onumuzdeki iki ay ready ve ap statusundekilerin kacinin issued olacagi verecek. Nisan ayindan sonraki yaklasik 2800 ready den kaci issued olacak kismi cok onemli. Ayni zamanda ap olanlarin kaci alacak kismi. Bu ay sonu issued sayisi 13 bini gecmezse halen bir umit var demektir ancak dogruyu soylemek gerekirse buda zor gorunuyor. Ozbekler ukraynalilar yemiyor icmiyor gorusmeye gidiyor.


  • @yekta DV2018 Mülakat Deneyimleri içinde söyledi:

    @arnblt benimde 1303 gerçek case no kaldı .. bir ümit bakalım abi

    gercek case no nasil hesaplaniyor acaba benim numaram 31888 diyelim nasil neye gore hesaplamaliyim


  • Bu ileti silindi!

  • @crazycells tekrar merhaba, dun GC adresimi uscis den degistirdim degisiklikle ilgili e-mail de aldim, bugun de SSN
    sistemde gorunmedi ve yeni adresim ile tekrar basvuru yaptim, 4 haftada gelecegini soyledi, gercekten 4hafta surermi? bu sure icinde legal pozisyonda pasaport ile vs. ise girmem mumkun mu? 10 gundur bekliyorum +30 gun daha beni biraz sikintiya sokacak..:)


  • Bilen arkadaşlar benim gerçek case no hesaplayabilir mi. Mesela 26050 isem. Teşekkürler.


  • @muzmin_a sıranız gelir sizin merka etmeyin


  • @efeser valla adamlar öyle kastılar ki ya olur ya olmaza kadar geldik. Artık 2 ay daha bekleyeceğiz. Hayırlısı olsun

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @celalettin-yaşar-orak DV2018 Mülakat Deneyimleri içinde söyledi:

    @crazycells tekrar merhaba, dun GC adresimi uscis den degistirdim degisiklikle ilgili e-mail de aldim, bugun de SSN
    sistemde gorunmedi ve yeni adresim ile tekrar basvuru yaptim, 4 haftada gelecegini soyledi, gercekten 4hafta surermi? bu sure icinde legal pozisyonda pasaport ile vs. ise girmem mumkun mu? 10 gundur bekliyorum +30 gun daha beni biraz sikintiya sokacak..:)

    evet, GC icin yine de customer service'i arayip teyit etmenizi tavsiye ederim.

    Basvuru yaptiktan birkac gun sonra gidip ogrenebilirsiniz. Genelde 2 hafta icinde geliyor. Su an teorik olarak her ise baslayabilirsiniz, ulkede yasal gocmensiniz. SSN'nizi daha sonra dosyaniza ekleyebilirler. Ama bu isverenin alacagi bir inisiyatif.


  • Selamlar vizemiz onaylandı 🙂 sabah 7:30 randevusu idi. 7:10'da oradaydık ama içeri almaları hemen olmuyor. Randevusu gelenleri kapıda sıra olmaları için sesleniyorlar sırada pasaport kontrolü yaptılar sonra daha binaya girmeden resimlere bakıyorlar uygunmu diye. Sonra aramalar oluyor ve içeri alıyorlar. İçerde girince solda bankodan 2 adet sıra numaranızı alıyorsunuz bizimki 0002 'idi. Sonra evraklarınızı almak için numaranız yanıyor biz iki yetişkin iki çocukla gittik. Evrakları tek tek teslim ettik. Resimler ve pasaportlar. Nüfus kayıt örnekleri hepimize verdik. Sabıka kaydı yetişkinler için, bütün aile için tek banka hesap dökümleri, ana kazanan için diploma ve fotokopisi, evlilik cüzdanı ve fotokopisi anne ve baba için ayrı ayrı, doktor muayene evraklarını verdik bu işlemde sıra numara kayıtlarından birini veriyorsunuz. Sonra vize ücretlerini ödemeniz için sıra numaranız bir daha yanıyor ben nakit olarak ödedim adam başı 330$. Sonra tekrar beklemeye devam bu kısım biraz sürüyor beklemesi herhalde evrakları kontrol ediyorlardır. Son kez numaranız yandığında elinizdeki ikinci sıra kağıdını veriyorsunuz. Bu kısım da önce parmak izlerini alıyor ne iş yaptığınızı soruyor. Bana nerede çalıştığımı sordu, daha önce yurt dışına çıktık mı onu sordu eski vizemizi gösterdik, nereye gideceğimizi ne yapacağımızı sordu en sonunda küçük kızıma evlilik cüzdanindaki resimleri göstererek beni ve eşimin resimlerinden kim olduklarını sordu ( çocuklar durmuyorlardı onlar devamlı sürece dahil olmaya çalışıyorlardı belki ondan sordu çünkü yalandan parmak izlerini aldı ) en sonunda vizeniz onaylandı dedi ve tebrik etti , evlilik cüzdanın aslını ve eşimin diplomasının aslını verdi ve işlem bitti

    Süreçte bize yardımcı olan Kenan Ören 'e çok teşekkür ederiz. Tabiki Ali Cihan çok teşekkür ederiz 🙂


  • @gkhanfeez
    Hayırlı olsun. şimdiden yeni yaşamınızda başarılar 👍

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @gkhanfeez DV2018 Mülakat Deneyimleri içinde söyledi:

    Selamlar vizemiz onaylandı 🙂 sabah 7:30 randevusu idi. 7:10'da oradaydık ama içeri almaları hemen olmuyor. Randevusu gelenleri kapıda sıra olmaları için sesleniyorlar sırada pasaport kontrolü yaptılar sonra daha binaya girmeden resimlere bakıyorlar uygunmu diye. Sonra aramalar oluyor ve içeri alıyorlar. İçerde girince solda bankodan 2 adet sıra numaranızı alıyorsunuz bizimki 0002 'idi. Sonra evraklarınızı almak için numaranız yanıyor biz iki yetişkin iki çocukla gittik. Evrakları tek tek teslim ettik. Resimler ve pasaportlar. Nüfus kayıt örnekleri hepimize verdik. Sabıka kaydı yetişkinler için, bütün aile için tek banka hesap dökümleri, ana kazanan için diploma ve fotokopisi, evlilik cüzdanı ve fotokopisi anne ve baba için ayrı ayrı, doktor muayene evraklarını verdik bu işlemde sıra numara kayıtlarından birini veriyorsunuz. Sonra vize ücretlerini ödemeniz için sıra numaranız bir daha yanıyor ben nakit olarak ödedim adam başı 330$. Sonra tekrar beklemeye devam bu kısım biraz sürüyor beklemesi herhalde evrakları kontrol ediyorlardır. Son kez numaranız yandığında elinizdeki ikinci sıra kağıdını veriyorsunuz. Bu kısım da önce parmak izlerini alıyor ne iş yaptığınızı soruyor. Bana nerede çalıştığımı sordu, daha önce yurt dışına çıktık mı onu sordu eski vizemizi gösterdik, nereye gideceğimizi ne yapacağımızı sordu en sonunda küçük kızıma evlilik cüzdanindaki resimleri göstererek beni ve eşimin resimlerinden kim olduklarını sordu ( çocuklar durmuyorlardı onlar devamlı sürece dahil olmaya çalışıyorlardı belki ondan sordu çünkü yalandan parmak izlerini aldı ) en sonunda vizeniz onaylandı dedi ve tebrik etti resmini paylaştığım kağıdı, evlilik cüzdanın aslını ve eşimin diplomasının aslını verdi ve işlem bitti

    Süreçte bize yardımcı olan Kenan Ören 'e çok teşekkür ederiz. Tabiki Ali Cihan çok teşekkür ederiz 🙂

    bundan sonraki surecte bol sanslar!


  • @smesut teşekkürler


  • @crazycells inş teşekkürler. hemen iş aramaya başladık 🙂


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

81
Çevrimiçi

40.7k
Kullanıcı

4.4k
Konu

424.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum