[Arşiv] DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
-
@İrem-Güzel TV lerde , tweeterda , bizim forumun corana virüs bölümünde heryerde yazıyor
-
@İrem-Güzel Türk medyasının yanlış anlaması,şu an için böyle bir şey yok, açıklama için
Coronavirus (COVID-19) https://yesilkartforum.com/forum/post/123702 -
Bende bulamadım çünkü tam kısıtlama haberini oyüzden sordum. Çok sağolun.
-
@denizler sağlık raporunu gönderdikten sonra vizeyi veriyorlar.
-
@oez, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
5 ay sonra Evrak onay mailimiz gelmiş, otomatik mail sonrası ne mail attık ne de telefon açtık. Sadece bekledik.
Hayırlı olsun tebrikler :)
-
@oez Tebrik ederim. Darısı diğer süreçlerin başına diyelim.
-
Forumdaşların işlemleri rast gittikçe 2021 bekleyenleri olarak bizlerde çok seviniyoruz. Muhtaradana özellikle senin için ayrı bir olumlama yapıyorum. Emeğin çokkkkk.
-
Bekleyenlerin süreçlerinin ilerlediğini görmek çok sevindirici, Case Number'ım yüksek olmasına rağmen evrak maili ve mülakat tarihi alanları görmek daha da heyecanlandırıyor. Umarım süreçler herkesin istediği şekilde ilerler ve herkes beklentilerine kavuşur.
-
Merhaba. KCC'ye mail göndermek istiyorum da bize attıkları mail adresine mi göndermek lazım? Yoksa farklı bir adres mi?
Forumda araştırdım ama bulamadım, kusura bakmayın. -
@mcivan If you have any Diversity Visa related questions, please email [email protected] with your case number, complete name, and date of birth, as entered on your original entry
Eğer kentucky soru soracaksanız yukarıdaki adrese mail atabilirsiniz sizi rahatça algılayıp tanımlamaları için konu kısmına case numaranızı-isim soyadınızı-doğum tarihinizi İlk başvuru formunuzda yazdığınız gibi yazmayı unutmayınız
-

-
@serciyilmaz, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari

Virüs olayı engel olmazsa yakındır current..
-
@bolatmali current curent geliyor sıra.:beaming_face_with_smiling_eyes: :clapping_hands: :clapping_hands: :clapping_hands: :clapping_hands:
-
Arkadaşlar visa bülteni D-maddesi şerhi için yorumu olan var mı??
The May rank cut-off movements for all DV regions continue to be greater than might ordinarily have been expected, in order to generate applicant demand under the respective annual limits. This is because fewer DV applicants are actively pursuing final action on their cases at consular posts abroad, and the volume of USCIS adjustment cases remains low. If large numbers of applicants eventually do begin to have their cases brought to final action, rank cut-off date movements will necessarily slow or stop, and retrogression would become a possibility. At this time, it is not possible to say when such action might be required, but late summer would be the most likely time.
-
@takvimcas, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
Arkadaşlar visa bülteni D-maddesi şerhi için yorumu olan var mı??
The May rank cut-off movements for all DV regions continue to be greater than might ordinarily have been expected, in order to generate applicant demand under the respective annual limits. This is because fewer DV applicants are actively pursuing final action on their cases at consular posts abroad, and the volume of USCIS adjustment cases remains low. If large numbers of applicants eventually do begin to have their cases brought to final action, rank cut-off date movements will necessarily slow or stop, and retrogression would become a possibility. At this time, it is not possible to say when such action might be required, but late summer would be the most likely time.
Benim anladığım düşük numaralı DV kazananları işlemlerinde yavaş davrandıkları için yüksek sayı açıkladık. Ancak düşük numaraları arkadaşlar işlemlerine başlarlarsa yoğunluk olabileceğinden yüksek numaralı kişilerin işlemlerinde yavaşlama olabilir gibi bir anlam çıkarttım. (Kendi yorumum)
-
@stras evet dediğiniz gibi yavaşlama durma veya geriye alma gibi durum olabilir diyor.
-
@stras aynen aynen sanırım 30 bin Mülakatı numara mayıstan sonraya sarkabilir çünkü arada halen işlenmemiş dosyalar var dolayısıyla arkadaşlar temkinli beklemek gerek mayıs için sarkma olabilir
-
@stras, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
@bolatmali current curent geliyor sıra.:beaming_face_with_smiling_eyes: :clapping_hands: :clapping_hands: :clapping_hands: :clapping_hands:
İnşallah inşallah abi herkes hayallerine kavuşursun
-
Merhaba arkadaslar bugun kcc onayi aldim simdi ne yapmam gerekiyor ltf yardımcı olun bilgisi olan varsa
-
@Umit-Muhamedov, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
Merhaba arkadaslar bugun kcc onayi aldim simdi ne yapmam gerekiyor ltf yardımcı olun bilgisi olan varsa
Suradaki konuyu takip etmelisiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2163/dv2020-mulakat-deneyimleri
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
26
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum