FY2020 Administrative Process (AP durumu) (İdari İşlem)
-
Tebrikler emre bey
-
Çok sağolun arkadaşlar, herkesten güzel haberler almak dileğiyle

-
@Emre-Dilekçi, içinde söyledi: FY2020 Administrative Process (AP durumu) (İdari İşlem)
Arkadaşlar herkese selam, iki saat kadar önce konsolosluktan idari işlemimin bittiğine dair ve pasaportu göndermemi talep eden bir mail aldım. Umarım herkes en kısa sürede ap'den kurtulup vizesine kavuşur

Harika çok güzel bir haber. Hayırlı olsun gözünüz aydın Emre bey
-
@Emre-Dilekçi hayırlı olsun
-
@Emre-Dilekçi, içinde söyledi: FY2020 Administrative Process (AP durumu) (İdari İşlem)
Arkadaşlar herkese selam, iki saat kadar önce konsolosluktan idari işlemimin bittiğine dair ve pasaportu göndermemi talep eden bir mail aldım. Umarım herkes en kısa sürede ap'den kurtulup vizesine kavuşur

Hemşerim hadi gözün aydın. Allah yolunu açık etsin.
-
@Emre-Dilekçi Hayırlı olsun emre bey bu ap süreci randevudan sonra kac ay sürdü sizin
-
@Emre-Dilekçi Tebrik ederim. Hayırlı olsun.
-
@amehmet Tebrik ederim. Hayırlı olsun.
-
@crazycells çok teşekkür ederim Ali Cihan bey, bu süreçte sizin ve bu forumun emeği çok büyük, herşey için teşekkür ederim

rica ederiz
bol sanslar 
-
Merhaba Arkadaslar, Konsolosluga mail atmak istiyorum.Sizde ingilisce hazir iyi shablon mail formasi varmidir? Yardimci olursaniz sevinirim.
-
@Aydin-Osmanov Ankara konsolosluğu ile iletişime geçecekseniz Türkçe yazabilirsiniz
https://tr.usembassy.gov/tr/visas-tr/contact-immigrant-visa-section-tr/
-
@Muhtaradana Hayir kardes.Tbilisi konsoloslug subesine atacagim mail.Ya russian ya english lazim
-
@Aydin-Osmanov, içinde söyledi: FY2020 Administrative Process (AP durumu) (İdari İşlem)
@Muhtaradana Hayir kardes.Tbilisi konsoloslug subesine atacagim mail.Ya russian ya english lazim
ne konuda yazacaksiniz? Siz Turkcesini yazin isterseniz, Ingilizcesini yazalim...
-
@İrem-Güzel ben buradan devam edeyim, bugün gördüm yazılanları kusura bakmayın. bizim idari işleme kalmakla ilgili bir çok sebebimiz vardı aslında tahmin ettiğimiz, tabiki bunlar sadece bizim tahminlerimiz, çok fazla yurtdışına giriş çıkış, fazla para göstermek, eşimin adının çok kullanılan bir isim olması, doğum Masraflarının ödenip ödenmediğine dair belge ( sadece bu Sebepten AP ye kalan bir kaç kişi daha vardı) cocugunuzla ilgili doğum masraf belgesi yoksa elinizde hastaneye bir mail atabilirsiniz, zaten hemen cevap dönüp çok ayrıntılı bir şekilde belge gönderiyorlar. Kızımızın ABD vatandaşı olduğunu anlamamalarıysa tamamen bizim şanssızlığımız, dogum masraf belgelerini istemelerine rağmen ve dosyada çoğu belgede ABD vatandaşı olduğu yazıyordu, malesef konsoloslukça çağırılıp kızımızın pasaportunun dosyada olmadığını söylediler
sonrasıysa, aahh inanmıyorum, kusura bakmayın, bukadar zaman farkedilmemiş vs, o günün öğleden sonrasına vizelerimizi verdiler. bu kimsenin başına gelen birşey değil, bence hiç düşünüp stres yapmayın. -
@crazycells Cok tesekkur ederim.
-
@bsk, içinde söyledi: FY2020 Administrative Process (AP durumu) (İdari İşlem)
vatandaşı
Çok teşekkür ederim geri dönüşünüz için. Ayrıntılı açıklama için. APa kalmak en büyük sıkıntım aslında case numaram çok yüksek olduğu için. Tekrar teşekkürler. -
Arkadaşlar, bugün itibariyle vize paketim elime ulaştı. Yalnız paketin üzerindeki slipte ve pasaport üzerindeki vizede ap'ye kalış sebebim olarak 212(g)(2)(B) yazıyor. İnternete baktığımda bunun aşıyla ilgili olduğunu gördüm. Konuyla ilgili bilginiz var mı, bana ilginç bir idari işlem sebebi gibi geldi. Daha önce forumda aynı sebepten idari işleme kalan var mıdır?
-
@Emre-Dilekçi Hayirli olsun.Ilginc bir AP olmus.Bir ilk olabilir.
-
@Emre-Dilekçi hayırlı olsun Emre bey,eğer sebep buysa gerçekten ilginç olur
-
@Emre-Dilekçi Emre bey siz sari zarf aldinizmi?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
31
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum