Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2020 Mulakat Deneyimleri

• @Burak-Erdoğan Paylaşımınız için çok teşekkür ederim, yeni hayatınızda başarılar ve mutluluklar dilerim :)

• @maestro teşekkürler hocam darısı başınıza
    @stras teşekkürler hocam sizede mülakatınızda bol şanslar

• @Muhtaradana Teşekkür ederim Muhammet bey iki sorum daha var "Post"a ili mi yazmak zorundayız yoksa ilçe yada mahalle yazabilir miyiz? Bir de siz Green Card'ı ilk de mi kazandınız?

• @Mahmut-Tuncel 2. başvuruda kazandım, yalnız sizi yanlış yönlendirmek istemem bu soruları hangi aşama için soruyorsunuz

• @Muhtaradana, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

@Mahmut-Tuncel

Foreign State Chargeability :Turkey

Yani "Post: Ankara" bölümüne ili mi yazmalıyız yoksa ilçe veya mahalle de yazabilir miyiz? (Bu aşamayı KCC bize gönderdiği mailinde soruyormuş galiba)

• @Mahmut-Tuncel hayır sormuyor biz bunu [email protected] adresiyle iletişime geçerken kullanıyoruz genellikle, üzgünüz henüz ne için sorduğunuzu anlamadım

• Acaba sağlık muayenesinde soruların bir çoğunun cevabı önceden biliniyor ve teyit amaçlı bir kıyaslama yapılıyor olabilir mi? Bakalım Doğrumu cevap verecek yada yanlış mı diye

• Detaylar;
    Forum uyelerinden hali hazirda calismayan 3. kisi de mulakatta sorun yasamadi.
    Para yeterliydi ve ing mulakat gerceklestirdi.

• @Muhtaradana Benimki soyle oldu. Ilk baktigimda Refused - Ready - AP ve daha sonra da ISSUED oldu. Akabinde de elcilik email atti vizenizin onaylandigini ve PTT ye verildigini. Aksam uzeride ptt den bana mesaj geldi, adima ABD elciliginden adima barkod nolu gonderinin kabul edildigini.

• @Muhtaradana Merhaba,
    Aynen, bizimkide ilk gunu de AP gozukuyorken simdi refused fakat refused descriptionda AP anlamina geliyor diye yaziliyor. Dediginiz chronologies bizim surecte baslandigini dogrulamak istiyordum.
    Bol sanslar diger AP lere ve sirasi bekleyen arkadaslara

• @Adama-Coulibaly
    Günaydın ceac daki vize durum kontrolündeki refused değişikliği ile ilgili travel.state.gov dan açıklama gelmiş
    https://travel.state.gov/content/travel/en/News/visas-news/visas-ceac-case-status-change.html
    Screenshot_20200306-071135_Chrome.jpg

• Merhabalar ben ve kızım vize aldık ancak eşime vermediler:( şimdi tahlil veriyor 8 hafta sonra sonra çıkarsa vize için mail atıp pasaportu göndermemi isteyecekler. Buruk bir sevinç içerisindeyim. Hayırlısı oldun diyorum. Detay yazacağım mülakat hakkında. Özellikle akciğer rahatsızlığı olanlar devlet hastanesinde şimdiden ppd testi yaptırsın bunu da mülakat sırasında tanıştığım bir doktor söyledi.

• @hope34 geçmiş olsun. umarım en kı sa sürede eşiniz de vizesini alır. Ppd testi tam olarak nedir? ve akciğer rahatsızlığı olarak neyi kastediyorsunuz?

• @hope34 tebrik ederim hayırlı olsun, eşiniz için geçmiş olsun,çok bir sıkıntılı bir durum yok, henüz süre var tahliller bittiğinde eşinizde sağlık raporu ile pasaportunu konsolosluğa gönderdiğinde vizesi basılacaktır

• @hope34 nedir akciğer rahatsızlığı. benim nisanlimda da kalp ritm bozukluğu vsr sorun olur mu

• ⭐⭐⭐

@hope34, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

Merhabalar ben ve kızım vize aldık ancak eşime vermediler:( şimdi tahlil veriyor 8 hafta sonra sonra çıkarsa vize için mail atıp pasaportu göndermemi isteyecekler. Buruk bir sevinç içerisindeyim. Hayırlısı oldun diyorum. Detay yazacağım mülakat hakkında. Özellikle akciğer rahatsızlığı olanlar devlet hastanesinde şimdiden ppd testi yaptırsın bunu da mülakat sırasında tanıştığım bir doktor söyledi.

Tebrik ederim hayırlı olsun. Eşiniz içinde çok geçmiş olsun. İnşallah kısa sürede bu süreci de atlatmanız ümidiyle

• PPD testi tuberculoz (TB) tanisi icin yapilir.

• @MySea teşekkür ederim

• @cato Rica ederim!

PPD testi icin onemli bir uyarida bulunayim: Daha once yani cocuklukta falan TB asisi yapildiysa veya TB testi yaptirdiysaniz, PPD testi hep positive cikacaktir. O yuzden eger bunlar daha once yapildiysa, bosuna PPD testi olmayin.

• Dostlar, Mülakat tarihini içeren e-mail beklerken, tesadüfen siteyi kontrol edince mülakat tarihimi gördüm ve hala e-mail gelmedi. e-mail alan arkadaşlar, e-mailde bilmem gereken bir açıklama var mı ya da e-maili almadığımı KCC'ye bildirmeme gerek var mı? Nasıl olsa haberdar oldum ve istenen belgeleri zaten dostlar buradan paylaşıyor yeterli mi? 1985 yılındaki askeri diplomam e-devlete tabi değilk :) ve malum 35 yıllık bir diploma katlı ve çoğu yeri okunmakla birlikte estetik görüntü vermiyor, bu sorun olur mu sizce?

Benzer Başlıklar

• DV2026 Mülakat Deneyimleri

1.10.2026 00:00 tarihine kadar sabitlendi Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    755
    1
    10 Oy
    755 İleti
    88k Bakış
    Sibel ApaydınS
    @asrin bizde o şekilde gittik bir sorun çıkmadı
  • DV2025 Mülakat Deneyimleri

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    3k
    2
    15 Oy
    3k İleti
    203k Bakış
    Peyk74P
    @caner1245, içinde söyledi: DV2025 Mülakat Deneyimleri @EzgiLera Merhaba aslında yazılım linkli şekilde veriyor sayfa sayısı fazla olduğu için linksiz halini hazırlatmıştım. Linkli versiyon ile update edebiliriz Bu şekilde geri dönüşlerle daha işlesel hale getirebiliriz. Eline sağlık teşekkürler benim de aklıma mülakat yerine göre bir düzenleme olabilir mi diye gelmişti ama :)
  • DACA statusunde biri ile evlenip Green Card almak

Taşındı Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler gocmen vize green card vize
    2
    0 Oy
    2 İleti
    463 Bakış
    crazycellsC
    @numan011, içinde söyledi: DACA statusunde biri ile evlenip Green Card almak Merhabalar,Amerikada yaşayan kızarkadaşımın DACA vizesi mevcut(bu sene vizesini sorunsuz yeniledi tekrardan)eğer kızarkadaşımla evlenirsem aile dayanaklı green card veya benzeri bir oturum izni alabilir miyim ve ne tür bir statüye sahip olurum? Bu konuda bana cevap verip bilgilendirirseniz çok mutlu olurum. Maalesef DACA statusundeki kisiler ne ABD vatandasi, ne de Green Card sahibi olarak sayilmiyor. O nedenle tahminimce DACA statusune sahip biriyle evlenmek size gocmenlik icin hicbir fayda saglamayacak. Ama emin olmak adina, sorunuzu bir de Muslu Hukuk Burosu'na sormanizi tavsiye ederim: https://yesilkartforum.com/forum/category/120/muslu-hukuk-bürosu-sorularınızı-cevaplıyor
  • green card başvuru bilgilerinde yanlış olması

Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor! green card
    3
    0 Oy
    3 İleti
    4k Bakış
    Claudia J. MusluC
    @Muhammet-Shagylyjov, içinde söyledi: green card başvuru bilgilerinde yanlış olması Merhaba. Benim babam bu sene green card çekilişini kazandı. Bu arada ben ve babam Turkmenistan uyrukluyuz. Çekilişe katılırken babamın bilgileriyle onun adına ben başvurmuştum. Ama çocuk sayısını (3) bilgisini doldurduktan sonra, yaşım 21 den büyük olmasına rağmen diğer iki kardeşlerimle beraber kendi bilgilerimi de yazdım, bilgisizlikten doğduğum seneyi 21 yaştan küçük olacak şekilde (çünkü büyük dersem kabul etmiyordu sistem mantıklı olarak) yanlış doldurdum. Şimdi ise babam çekilişi kazandı. Ds 260 formunda benim ve kardeşlerimin ismi var, ve bilgiler doldurulacak. Siz ne dersiniz, nasıl olur, bu yanlış bilgi babamın vize alma sürecini olumsuz etkilermi, yoksa direk ret mi verirler? Etkilemeyecekse/etkileyecekse ds 260 formunu doldururken dikkat edeceğim husus var mıdır? Cevaplarsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim. Sayın @Muhammet-Shagylyjov DS260 formunu doğru doldurmanız gereklidir. Yeşil karta başvururken girdiğiniz cevaplara göre siz de yesil kart hakkına sahip olabiliyorsunuz. Her durumda DS260 formunu doğru bilgilerle doldurmanız gerekmektedir. Vukuatlı nüfus kayıt örneklerinizden aile durumu ve yaşlarına bakacaklardır. Muhtemelen babanız yeşil kartı mantıklı bir açıklama ile alabilecektir ancak siz alamayacaksınız. Babanız yesil kartı aldıktan sonra belli koşulları gerçekleştiriyorsanız sizin için de yesil kart başvurusunda bulunabilir. Teşekkürler.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

30

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k