Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2020 Mulakat Deneyimleri

• @salih2825 çok doğru. Teşekkür ederim :)

• @cato İnşallah benzer durum bu ay da gerçekleşir.

• @Manwe6265 Sizin adınıza çok sevindim) Vizeniz hayırlı olsun, Amerika'daki yeni hayatınızda bütün güzellikler sizinle olsun, daima mutlu ve başarılı olursunuz inşallah) 🙌

• @Manwe6265 detaylı anlatımınız için çok çok teşekkür ederim. Vizeniz de hayırlı olsun darısı bütün talihlilerin başına :)

• @gülden Tebrikler hayırlı olsun

• @Manwe6265 Tebrikler yeni yaşantınızda her şey gönlünüzce olsun ayrıca paylaşımınız ve iyi dilekleriniz için teşekkürler şimdiden iyi yolculuklar :hand_with_fingers_splayed:

• @Manwe6265 Değerli kardeşim öncelikle senin adına canı gönülden çok sevindim. Tebrik ederim. Deneyimini, zihnimizde soru işareti bırakmadan anlattığın için teşekkür ederim. Yeni hayatının sana bol bol bol mutluluk getirmesini temenni ederim. Sağol. Varol.

• @Manwe6265 Tebrik ederim. Sürecinizi tüm detaylarıyla anlattiginiz için teşekkür ederim. Umarım yeni hayatınızda her şey gönlünüzce olur. Bol şanslar.

• @Muhtaradana teşekkürler cevaplarınız için

• @Ayvaz-Azizov süreç boyunca birlikte kaygılarımızı silen ve destek olan case buddy'me ayrıca teşekkür ederim 2 gün sonra güzel haberlerini bekliyoruz 🙏🙏🙏

• ⭐⭐⭐

@Manwe6265, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

@bolatmali teşekkür ederim değerli vaktinizi ayırıp son 3 yıllık ve 10 sayfalık mülakat deneyimlerini sizler hazırlayınca ben de okuyunca ayrıntılı yazmak istedim inşallah bi faydası olur🙂

Bir faydası olduysa ne mutlu :) çok güzel bir deneyim olmuş elinize sağlık :)

• Diğer forumlarda en yüksek onay mail alan kaç; bilgisi olan paylaşırsa memnun oluruz.

• @mesuthhh Hayırlı olsun tebrikler

• Onay maiileri ayın en son hangi günü gelmesi lazım? Mayıs için martın 3 ü diye hatırlıyorum ama çok az kişiye gelmiş bu normal mi?

• @Manwe6265 Öncelikle değerli paylaşımınız için teşekkür ederim, sürecinizi tamamlamış olmanıza çok sevindim. Yeni hayatınızda mutluluklar dilerim, şans sizinle olsun :)

• @Kenan-Doganay
    Belge iki senelik oldugu icin tam emin degildim yenisi isteyip istemeyeceklerinden, cok tesekur ediyorum.

• @Kenan-Doganay yenisini talep edebilirler, buna göre şimdiden belgenin yenisini almak için girişimde bulunun

• Öncelikle herkese selamlar
    Pasaportu alana kadar bekledim benim sürecimi sizlere su sekilde aktarabilirim:
    2 Mart gününe randevu tarihi verilmisti.Sağlık muayenemi 27Şubat gününe aldım Unganlar'daki işlemlerim şu şekilde oldu.
    -4.kata çıkıp kaydımızı yaptılar(pasaport ve interview maili ile)sonra fotografinizi cekip sisteme isleyip size bir kagit veriyolar sonra 3.kata inip 117.5dollar veya tl karsiligi ödeyip (kan tahlili,idrar tahlili,akciger grafisi,galiba bir parca daha vardi unuttum) 4.kata tekrardan cikiyorsunuz.Doktorla görüsmeden önce kilonuzu ve boyunuzu ölcüyorlar sonra doktor gelip tansiyonunuzu ölcüyor sorular soruyor sigara,alkol kullaniyormusun sıklıgı ne daha önce alkollu araba kullandın mı,ehliyetini alkol yüzünden kaptirdin mi,uyusturucu kullandın mı,ameliyat oldun mu,dogum leken varmi,birisini öldürmek istedin mi ,cinayet isledin mi,ilac kullaniyormusun,herhangi bagimliligin varmi gibi 50tane arka arkaya soru soruyor.Sonucunda gerekli asilari yapip 280dollar ücreti ödeyip cikiyorsunuz.Birgün sonra saat 4.00 gibi bu belgeleri alabiliyorsunuz,telas etmenize gerek yok bir problem oldugunda zaten size ve konsolosluga ulasiyolarmis.
    Airbnb'den oda tuttum günlük 75tl ve konsoloslugun bir arkasokaginda cok temiz bir yerde kaldım ev sahibi odtü mimarlik mezunu cok beyefendi birisiydi linki burada:
    https://www.airbnb.com.tr/users/show/205857289

Interview görüsmem:
    "8'de idi 7:30 gibi kapiya gittim.Girişte pasaportunuza bakip görüsmenizi teyit edip içeriye giriyorsunuz üst araması ve xrayden sonra içeri girip yetkili size bir sıra numarası veriyor.Para yatırma ve belge teslim processlerini es geciyorum yeteri kadar bilgi oldugunu düsünüyorum o konu hakkında
    tek kişi için 21.000 dolar +600$abd kredi kartımı ve evimin webtapudan detaylarını sundum.Sağlıkla ilgili hiçbirşey sorulmadı fakat nolur nolmaz iki tane bana uygun police bulup dosyamda tuttum.Afro amerikali beyefendiyle yaptim mülakati cok sıcak kanlıydı.Mezun oldugum en yüksek dereceyi sordu,daha önce hiç çalıştın mı?, ve şuan çalışıyormusun diye sordu.Turizmci olduğum için 15yaşından beri aralıksız çalışıyorum fakat şuan herhangi biryerde çalışmıyorum dedim.Abd’de J1la 1 sene boston’da hotelde calistigimi belirttim nereye gidecegimi sordu florida diyince herhangi bir tanidigin var mi ne iş yapacaksın dedi.Cevaplar sonucu vizeniz onaylandı belirttiginiz ptt subesinr pasaportunuz gelecek dedi.Ne kadar kolay olduğunu anlatsamda insan heyecan yapabiliyor vize görüsmesinde.Umarım herkes sorunsuz birşekilde vizesini alabilir..."

• @Burak-Erdoğan Tebrikler ve bol sanslar! Florida hangi sehir?

• @MySea, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

@Burak-Erdoğan Tebrikler ve bol sanslar! Florida hangi sehir?

teşekkür ederim abi yardımların içinde tekrardan sunny isles'a gitmeyi düsünüyorum eskiden calistigim birkac hotelin zinciri var oralarda"mandarin oriental miami,the miami beach edition" vs hayat bize ne gösterecek bilmiyorum,yasayacagiz:beaming_face_with_smiling_eyes:

Benzer Başlıklar

• [Arşiv] Sayılarla DV2023

Kilitli Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    297
    4
    17 Oy
    297 İleti
    36k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. Bu konudaki soru ve yorumlarınıza şu başlıkta devam edebilirsiniz: Sayılarla Green Card Lotosu (Diversity Visa) Sürecine Bakış
  • [Arşiv] Sayılarla DV2021

Kilitli Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    482
    9 Oy
    482 İleti
    34k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. Bu konudaki soru ve yorumlarınıza şu başlıkta devam edebilirsiniz: Sayılarla Green Card Lotosu (Diversity Visa) Sürecine Bakış
  • Çeşitlilik Vizesi Mülakat Deneyimleri

Sabitlendi Kilitli Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    516
    7 Oy
    516 İleti
    54k Bakış
    bolatmaliB
    @waterfall, içinde söyledi: DV2022 Mülakat Deneyimleri Merhabalar,ben daha forumda yeniyim ama dv süreci ile ilgili mülakat deneyimi mi aktarmak isterim çünkü hiç bişey anlayamadık. Herkes gibi 10 martta 08:45 teki randevumuza gittik ,önce evrakları teslim ettik,ardından paramızı ödedik ve son olarak görüşmeye girdik. Asıl talihli benim eşim ve kızımda başvuruda varlardı. Yeminlerimizi ettik ve bana tek soru soruldu nereye gideceksiniz?cevap verdim san diego olarak. Eşim bir amerikan şirketinde çalışıyor onu söyledim fabrikaları orada die ve eşime dönüp mesleğini ve işini sordu eşim ingilizce anlattı ve ardından hiçbir soru sor sormadan,kızımın ve benim onaylandığımı söyledi. Eşimin pasapotunu vizesi iptal opmuş şekilde geri verdi ve beyaz bir A4 kağıt verdi. Eşim AP ye kalmıştı. Akşamına ds5535 formu geldi ve doldurup gönderdik. Hepsi bu kdr. Acaba nedeni ne olabilir. Normal bir process midir? Eşimin hiçbir problemi yok sigortası düzgün ödenir,tr de doğmuş büyümüş,hiçbir ülkede yaşamışlığı yok tr dışında. İşi nedeni ile seyehati çok fazladır. Bu tarz bir işlem gören var mı acaba?şimdiden teşekkür ediyorum. Bir kusurum varsa affola çok yeniyim bu platformda 🙈 onay aldığımıza sevinemedik bile kara kara düşünüyoruz napıcaz diye.
  • 0 Oy
    965 İleti
    65k Bakış
    P
    Merhaba, uzun bekleyis sonucunda dun vizemiz onaylandi. Esim ve benim icin sorunsuz gecen bir mulakat oldu, 5-10 dakika arasiydi galiba. Konsolosluk da kalabalik degildi. Bekleyenlere sabirlar diliyorum.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

17

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k