Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari

Benzer Başlıklar

• DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Sabitlendi Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    16k
    14 Oy
    16k İleti
    516k Bakış
    A
    Mülakat tarihi alınmadan ustraveldocs.com sayfasından ilerlenip en sonunda case number girildiğinde Transaction Complete sayfası gelebilir mi UID ve Barkod bilgisiyle beraber? Bangkok'ta mülakat tarihi alıp Ankara'ya taşıdıktan sonra case imi, Ankara kota olmadığını belirten (current olmama rağmen olmadığımı iddia eden) bir mail atmıştı. Üstüne KCC ye sorduğumdaysa Ankara'da Agustos ayı icin mulakatımın set edildigi mailini almıştım. 1 hafta Ankara'dan confirmation maili bekledim ancak gelmedi. Bugün Ankara'ya, KCC'nin mülakat tarihimi ve lokasyonumu belirttiği cevabı ekleyerek, confirm edip etmediklerine dair 2. bir (M99) mail gönderdim fakat zaten Ankara'dan cevap alamamıştım 10 gün önce gönderdiğim, aslında current olduğumu belirttiğim ilk mail için de. Cevap beklemeden KCC'den gelen maili baz alarak ustraveldocs.com üzerinden sanki randevum varmış (Ankara confirm etmiş) gibi devam ettirdim ve en sonda case numberımı da girince "Transaction Complete" belgesinde barkodlu UID dosyamı aldım ve kaydettim. Ancak mülakat tarihi saati bilgisi bu belgede yazmamakta. Eğer mülakatım set edilmemiş olsaydı transaction complete sayfası gelip UID barkodu numarası alabilir miydim? Yani bu belge mülakatımın set edildiğine dair bir kanıt olabilir mi? KCC'nin mülakatınız xx Agustosta Ankara'dadır cevabını güçlendirir mi yoksa Ankara'dan her halukarda confirmation almalı mıyım transaction complete formumun ve UID ve barkodumun geçerli olabilmesi için?
  • 28 Oy
    3k İleti
    772k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu konudaki sorularinizi bu bolumdeki en guncel DV asamalari basliginda sorabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/category/77/greencard-lotosu-diversity-visa-süreci
  • Sayılarla Green Card Lotosu (Diversity Visa) Sürecine Bakış

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    73
    33 Oy
    73 İleti
    25k Bakış
    misha90M
    Teşekkür ederim cevabınız için.
  • 27 Oy
    2k İleti
    270k Bakış
    S
    @vitruvius çok çok geçmiş olsun. biran önce acil şifalar diliyorum. her işin başı sağlık.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

29

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k