Houston'a gidenler, gitmek isteyenler, olumlu olumsuz yönlerini tartışalım
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
-
Abi walmartta calısıp m3 falan dersen borc tavan olur tabi al bitane squarebody ufaktan hurda toplayıp satmaya basla Xd
-
-
@yalta +1
-
@yalta, içinde söyledi: Houston'a gidenler, gitmek isteyenler, olumlu olumsuz yönlerini tartışalım
@Calibraturbo, içinde söyledi: Houston'a gidenler, gitmek isteyenler, olumlu olumsuz yönlerini tartışalım
Abi walmartta calısıp m3 falan dersen borc tavan olur tabi al bitane squarebody ufaktan hurda toplayıp satmaya basla Xd
Ben M3 demem asla tipim değil Maserati dedim ben 😂 Bu arada Walmarttan terfi edeli neredeyse 2 ay oldu 😂 Artık 12$ a calisiyorum 😂😂😂😂
Vatana millete hayirli olsun 😂😂😂😂
-
tek kişi sanırım o parayla geçim zor olur tek iş olarak yani 12 dolar üzerinden yada sadece biz geçinemiyoruz tr de :)
-
Ben ilk geldigimizde Citi Group'da yaklasik 1 yil boyunca saati $11'den calismistim. O zamanlar, Florida'da kiraya $550 oduyorduk, benzin $1.30 civarlariydi...
-
Ve $300 luk araba kullaniyordum.
-
@MySea haftalık çalışma bir aylık kira yani ee saatlik ücret çok artmamış kiralarda artmadıysa
-
-
@yalta aman iyi olun oralarda da eyalet vs. gezerken bir tanıdık var çayını içelim falan deriz :)) 3k ile geçinmeniz ayrıca güzel haber
-
@haymatlos_ Kiralar artti tabii ki. Simdi Florida'da $550 lik kira zor bulunur sanirim.
Delaware'de $1K alti kira cok zor. Ortalama $1,200 civarlari. Mustakil ev kiralarsaniz, yani bahceli falan single family house, kiralar $1,500'den basliyor. O yuzden, ev almak daima daha mantikli ve rahat.
-
Arkadaşlar houston da sugarland Katy e baktım güzel yerler fakat en büyük kıstasımız okul. İlk okul çağında iki çocuğumuz var. Okul iyi olmasını gözeterek, kiraların en düşük olabileceği yer olarak nereleri önerirsiniz?
-
İkisi de güzel yerler ama tek kistasiniz okul olmasin... O okul bölgesinde kalabilmek için kazanç imkanlarını da gözden geçirin. Yani iş durumu ile beraber düşünün...
-
@semavi iş planlamasını buradan netlrştirmeden gelmemeyi planlıyorum. Online ticaret yapıyorum orada da amazon depolarına yakın bir yer bulmam iyi olacaktır. Ama önceliğim okul. Önerebileceğiniz düzgün okulların bulunduğu mahalleler varsa ve paylaşan olursa memnun olurum.
-
@cato, içinde söyledi: Houston'a gidenler, gitmek isteyenler, olumlu olumsuz yönlerini tartışalım
@semavi iş planlamasını buradan netlrştirmeden gelmemeyi planlıyorum. Online ticaret yapıyorum orada da amazon depolarına yakın bir yer bulmam iyi olacaktır. Ama önceliğim okul. Önerebileceğiniz düzgün okulların bulunduğu mahalleler varsa ve paylaşan olursa memnun olurum.
Sugar land katy gibi yerlerde ki okullar guzel... Sugar land daha aktif Katy ise daha tenha bir bolge. Haliyle is imkanlari vs de degisiyor. Hangisi sizin icin uygunsa ikisi de secilebilir bence.
Ben kendi is nedenlerimden dolayi bu tarafta olmayi tercih ediyorum.
-
@semavi çok teşekkürler bilgiler için.
Daha çok kiranın uygun olduğu house değil, apartment lara bakıyorum. Umarım hesey yolunda gider ve ayağımızı basarız. -
@cato, içinde söyledi: Houston'a gidenler, gitmek isteyenler, olumlu olumsuz yönlerini tartışalım
@semavi çok teşekkürler bilgiler için.
Daha çok kiranın uygun olduğu house değil, apartment lara bakıyorum. Umarım hesey yolunda gider ve ayağımızı basarız.House hic dusunmeyin ilk etapta. Kiralamasi cok zor ve gereksiz sekilde yipratici olur maddi acidan. 1-2 sene iserisinde cikmak daha mantikli.
Bu arada herseyi yazip paylasmiyorum ama dun Turk gunu duzenledi arkadaslar kaldigimiz sitede. Baya keyifli gecti...
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum