Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2020 Mulakat Deneyimleri

• @Manwe6265 Çok teşekkür ederim. Sizinde hızlıca olumlu sonuçlanması dileğiyle (ve tüm arkadaşların) 🙏 🙏

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Cemal-Kalın çok teşekkür ederim cemalim biz burada aileyiz zaten amaç bu herkes birbirine yardımcı olacak ki sorunlu bir kişi kalmayacak bu arada mülakattan geçtik hayırlısı olsun herşey ufaklık için

• @Cemal-Kalın tebrik ederiz inşallah sizin için hayırlı uğurlu olur

• @unborn hayırlı olsun Tebrikler . Yeni hayatınızda başarılar diliyorum darısı bizlerin başına inşallah 🙂

• @arkben Çok teşekkür ederim 🙏

• @alp35 iki dileğiniz içinde çok teşekkür ederim. 🙏 🙏

• @Muhtaradana çok teşekkür ederim. Ayrıca her sorumuzda da bizim yanımızda olduğun ve olduğunuz içinde ayrıca teşekkür ederim. 🙏 🙏

• @ayvalik10 Aynen artık herşey onun için verdiğin bilgiler içinde sonsuz teşekkür ederim. 🙏

• @nfs741 Çok teşekkür ederim. Sizden de güzel haberler almak dileğiyle 🙏 🙏

• ⭐⭐⭐

@unborn @Cemal-Kalın
    Tebrik ederim, yeni hayatlarınızda Bol Şans 🙂

• @bolatmali çok sağol 🙏 🙏

• @Cemal-Kalın Tebrik ederim, hayırlı olsun yeni hayatınızda başarılar ve mutluluklar.

• @Alper-Kocatepe, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

Merhaba,

Daha önce KCC'den evrak talep maili gelmemesiyle ilgili @crazycells ve @Muhtaradana 'ya birkaç kez danışmıştım, sağolsunlar her seferinde sorularımı cevapladırlar.

[email protected] adresine mail atarak durumu anlattım, kısaca neden evrakların istenmediğini sorudum fakat cevap gelmedi. Daha sonra KCC'ye telefon ettim ve bana evrak talep mailinin gelmediğini söyledim. Mail gelmese bile siz evraklarınızı gönderin, evraklarınız olmadan mülakat tarihi veremem dedi. Peki hangi evrakları göndermem lazım bilgi verir misiniz dedim, evrak bilgileri için [email protected] adresine danışabilirsiniz dedi, daha sonra tekrar oraya mail attım ama yine cevap vermediler, neden cevap vermediklerini bilmiyorum. Telefonda 2 -3 kez siz evraklarınızı gönderin maili beklemeyin diye tekrar söyledi. Evrakları 04.02.2020'de gönderdim, otomatik cevap hemen geldi, şimdi onay maili bekliyorum, umarım bundan sonraki süreç sorunsuz bir şekilde devam eder.

Az önce evrak onay e-maili geldi 😍 Bu kadar çabuk bir geri dönüş beklemiyordum, iki keredir attığım e-mailler cevapsız kalınca korkmaya başlamıştım ama şuan çok mutlu ve heyecanlıyım. Mart'ta current olacağız gibi görünüyor. Kazasız belasız inşallah mülakat tarihi bekliyoruz şuan.

Evrak talep e-maili almayıp da bekleyen arkadaşlar varsa bir an önce bu konunun ilk sayfasında yazan listeye göre evraklarını hazırlayıp göndersinler, e-mail gelmesini beklemesinler!!!

• @Alper-Kocatepe tebrik ederim, hayırlı olsun sonunda evrak onayında aldınız bundan sonra mülakat tarihi bekliyeceğiz

• @Cemal-Kalın sıcağı sıcağına bir şey sorayım mülakattan çıktın şimdi bu zamana kadar ki endişelerin hakkında ne diyebilirsin. Çünkü herkese biz yazıyoruz ama ANLAMIYORLAR nedir hissettiğin düşünce ve korkulara ne oldu

• @Ayvaz-Azizov çok teşekkürler umarım sizin mülakatınızda güzel geçer ve onaylıyoruz cevabı ile sonuçlanır 🙂 🙏

• @Cemal-Kalın, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

Arkadaşlar yazılanlardan sonra paylaşmak istedim. Öncelikle şunu belirteyim burada konu hakkında çok bilgisi ve deneyimi olan arkadaşlar var belki bana düşmez ama nazicane fikirlerimi paylaşmak istedim. Ben ve eşim standart veya da standart şartların 1 tık üzerinde çalışan insanlarız. Geçen sene 10 yıllık ABD turist vizesi aldık. Vize almaya gitmeden önce etrafımızda herkes bize olumsuz bildirimde (etrafımızda ki herkesin ya kendi yada bir akrabası vize başvurusu yapmış ve ret almışda bizim haberimiz yokmuş) bulundu ve bu yüzden dolayı mülakat esnasında ve öncesinde baya gerildik. Hazırlık aşamasında evraklarımızı çok düzenli şekilde dosyaladık. Hatta Newyork'a gidecektik. Orada neler yapacağımızın (gezi planı) excel tablosunu bile hazırladık. Görüşme yaptığımız kişi yaptığımız hazırlık için bize teşekkür etti. İlla ki turist vizesi ile greencard arasında dağlar kadar fark vardır ve ikisi arasında ki önem tartışılmaz. Bu tecrübemden yola çıkarak benim önemli gördüğüm nokta gerekli evrakların dışında ne istediğimizi ve orada ne yapacağımızı bilerek mülakata gitmek ve ona göre de ekstra gerekli evrakları yanımızda götürmek. Karşı tarafa bizim eylem planımız hazır demek lazım. Hesabımızda olan paranın illaki çok önemi var fakat bence bilinçli olmanında önemi çok yüksek.

@ayvalik10 Aslında ben daha önce de bu konu hakkında yazmıştım. Ben herşeyi çok düzenli hazırladım ve ayrı ayrı dosyalara koydum. Orada karışıklık çıkmaması adına da renkli kağıtlar ile hepsini isimlendirdim. Örneğin 1 dosya KCC'ye gönderilen evraklar diğer bir dosyada KCC güncel evraklar gibi.... Benim normal vize ve greencardda da gördüğüm. Zaten adamlarda bizim ile ilgili her türlü bilgi var. sen düzenli bir şekilde onları sunduğunda zaten hızlıca olayı bitirmek istiyorlar. Tavsiyem karşı tarafı engel gibi değil senin işini halletmeye çalışan insanlar olarak görmeniz. Zaten gittiğiniz ilk anda sizleri o kadar sıcak karşılıyorlar ki çoğumuz bunu hissetmişizdir.

• @Adama-Coulibaly benden önce giriyorsunuz şimdiden hayırlı olsun

• @Alper-Kocatepe tebrik ederim sevindim siizin adınıza

• @Cemal-Kalın bende renkli şeffaf dosyalardan, 4 farklı renkte almıştım, 3 kişiydik 1 tanesi de genel ilave ya da fazla çoğalttığım belgeler için. Belgeler önce applicant sonra diğerleri şeklinde istendiği için hiç orada kargaşa yaratmadan, teker teker çekip veriyorsunuz.

Benzer Başlıklar

• DV2025 Mülakat Deneyimleri

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    3k
    2
    15 Oy
    3k İleti
    203k Bakış
    Peyk74P
    @caner1245, içinde söyledi: DV2025 Mülakat Deneyimleri @EzgiLera Merhaba aslında yazılım linkli şekilde veriyor sayfa sayısı fazla olduğu için linksiz halini hazırlatmıştım. Linkli versiyon ile update edebiliriz Bu şekilde geri dönüşlerle daha işlesel hale getirebiliriz. Eline sağlık teşekkürler benim de aklıma mülakat yerine göre bir düzenleme olabilir mi diye gelmişti ama
  • Green card kazandıktan sonrası

Greencard Loto Başvurusu Soruları green card gocmen vize gocmenlik
    2
    0 Oy
    2 İleti
    1k Bakış
    crazycellsC
    @greencardburak, içinde söyledi: Green card kazandıktan sonrası Arkadaslar merhabalar 19 yaşındayım bu yil gc e basvuracam hatta pasaportumu bile çıkardım sorum şu ben ogrenciyim eğer çıkarsa bu greencard masrafları ne kadar çıkar mesela turkiyedeki masraf lar ardından abd deki masrafalf kimim kimsem yok bilgim var fakat neyse kısaca 2 bin dolar ile abd ye gidebilirmiyim Su basligi inceleyebilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/440/dv-surecinde-tr-den-abd-ye-gitmeden-once-ve-gittikten-sonra-yapilan-masraflar Bu da ABD'deki aylik masraflar icin: https://yesilkartforum.com/forum/topic/393/amerika-da-yaşayanlardan-yaşam-maliyeti-örnekleri Maalesef 2000 dolar cok az bir miktar, yukaridaki basligi harcamalar icin inceleyebilirsiniz. Tavsiyem en az 3-4 ay sizi idare edecek bir parayla gelmeniz yonunde... Tum planlarinizin beklediginiz gibi olacaginin ya da hemen iyi bir is bulacaginizin garantisi yok.
  • Yardim edin arkadaslar

Kilitli Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik green card
    19
    0 Oy
    19 İleti
    11k Bakış
    L
    @smesut teşekkür ederim artık ayrıntılı bir analiz yapmak gerekiyor
  • 6 Oy
    3k İleti
    406k Bakış
    zeojoeblackZ
    Merhaba. Abd vatandaşı eşim üzerinden GC başvurusu yapacağım.Uscis sitesinde form ücretleri yazıyor ama ayrı ayrı yazıyor. Tek seferde seyahat izni, çalışma izni ve 130 başvurusu yapacağım için chatgpt birlikte yaptığın için ayrıca ücret ödemene gerek yok diyor ama bu yıl başvuran olduy sa güncel ücret bilgilerini paylaşabilir mi? Teşekkürler
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

46

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k