[Arşiv] DV2020 Mulakat Deneyimleri
-
@unborn tebrikler. Yeni hayatınızda başarılar ve kolaylıklar diliyorum.

-
@Cemal-Kalın tebrik ederim, vizeniz hayırlı olsun, umarım seattle da ilenizle birlikte çok mutlu olursunuz
Ayrıntılı ve bilgi verici tüm sürecinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim -
@Manwe6265 Merhaba,
Saat 7:30 olacak inşallah -
Bugun vizelerini alan arkadaslara tebrikler!
-
@Adama-Coulibaly çok teşekkür ederim. Umarım gelecek ay aynı şekilde sende hızlıca halleder ve "vizenizi onaylıyoruz." lafını duyarsın.

-
@Manwe6265 Çok teşekkür ederim. Sizinde hızlıca olumlu sonuçlanması dileğiyle (ve tüm arkadaşların)

-
@Cemal-Kalın çok teşekkür ederim cemalim biz burada aileyiz zaten amaç bu herkes birbirine yardımcı olacak ki sorunlu bir kişi kalmayacak bu arada mülakattan geçtik hayırlısı olsun herşey ufaklık için
-
@Cemal-Kalın tebrik ederiz inşallah sizin için hayırlı uğurlu olur
-
@unborn hayırlı olsun Tebrikler . Yeni hayatınızda başarılar diliyorum darısı bizlerin başına inşallah

-
@arkben Çok teşekkür ederim

-
@alp35 iki dileğiniz içinde çok teşekkür ederim.

-
@Muhtaradana çok teşekkür ederim. Ayrıca her sorumuzda da bizim yanımızda olduğun ve olduğunuz içinde ayrıca teşekkür ederim.

-
@ayvalik10 Aynen artık herşey onun için verdiğin bilgiler içinde sonsuz teşekkür ederim.

-
@nfs741 Çok teşekkür ederim. Sizden de güzel haberler almak dileğiyle

-
@unborn @Cemal-Kalın
Tebrik ederim, yeni hayatlarınızda Bol Şans
-
@bolatmali çok sağol

-
@Cemal-Kalın Tebrik ederim, hayırlı olsun yeni hayatınızda başarılar ve mutluluklar.
-
@Alper-Kocatepe, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
Merhaba,
Daha önce KCC'den evrak talep maili gelmemesiyle ilgili @crazycells ve @Muhtaradana 'ya birkaç kez danışmıştım, sağolsunlar her seferinde sorularımı cevapladırlar.
[email protected] adresine mail atarak durumu anlattım, kısaca neden evrakların istenmediğini sorudum fakat cevap gelmedi. Daha sonra KCC'ye telefon ettim ve bana evrak talep mailinin gelmediğini söyledim. Mail gelmese bile siz evraklarınızı gönderin, evraklarınız olmadan mülakat tarihi veremem dedi. Peki hangi evrakları göndermem lazım bilgi verir misiniz dedim, evrak bilgileri için [email protected] adresine danışabilirsiniz dedi, daha sonra tekrar oraya mail attım ama yine cevap vermediler, neden cevap vermediklerini bilmiyorum. Telefonda 2 -3 kez siz evraklarınızı gönderin maili beklemeyin diye tekrar söyledi. Evrakları 04.02.2020'de gönderdim, otomatik cevap hemen geldi, şimdi onay maili bekliyorum, umarım bundan sonraki süreç sorunsuz bir şekilde devam eder.
Az önce evrak onay e-maili geldi
Bu kadar çabuk bir geri dönüş beklemiyordum, iki keredir attığım e-mailler cevapsız kalınca korkmaya başlamıştım ama şuan çok mutlu ve heyecanlıyım. Mart'ta current olacağız gibi görünüyor. Kazasız belasız inşallah mülakat tarihi bekliyoruz şuan.Evrak talep e-maili almayıp da bekleyen arkadaşlar varsa bir an önce bu konunun ilk sayfasında yazan listeye göre evraklarını hazırlayıp göndersinler, e-mail gelmesini beklemesinler!!!
-
@Alper-Kocatepe tebrik ederim, hayırlı olsun sonunda evrak onayında aldınız bundan sonra mülakat tarihi bekliyeceğiz
-
@Cemal-Kalın sıcağı sıcağına bir şey sorayım mülakattan çıktın şimdi bu zamana kadar ki endişelerin hakkında ne diyebilirsin. Çünkü herkese biz yazıyoruz ama ANLAMIYORLAR nedir hissettiğin düşünce ve korkulara ne oldu
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
48
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum

Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari

Sağlamlıq: Viza görüşünüzə xüsusi olaraq təyin olunmuş həkimdən tibbi yoxlanışlar haqqında arayış da aparmalı olacaqsınız. Bu arayışı viza görüşünə daxil olacaq hər bir kəs təqdim etməlidir.