Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @bolatmali cevabınız için teşekkürler.


  • evrak onayı alanlar kervanına katılmış bulunmaktayım. darısı bekleyen herkese.


  • @bezdarniy süper, umarım bundan sonrada herşey yolunda gider. Hayırlı olsun


  • @Muhtaradana @Emrejoy Teşekkürler 🙂


  • Merhaba Arkadaslar
    Bizde mulakat tarihimizi aldik. Konsolusluktan da istenen belgeler ve baska ayrintilar olan mailimizide aldik. Sorun śu ki. Bebegimiz i ekletmek icin DS-260 formunu kentucy ile gorusup unlock ettirip kendi formlarimiza ait cocuk kismina bende esimde kaydettik ancak. Formun giris sayfasinda benim ve esimin ismi gozukuyordu. Bu durum normal bebekler icin ayri bir Ds-260 formu yok diye yorumladik cunku. Sayfa da add another person yada ayni anlama gelen birseye rastlamadik. Simdi konsolosluktan gelen mailde bebegimiz icin istenen belgeler kisminda pasaport,dogum belgesi,nufus kayit ornegi ve ilaveten baya dikkat ceksin diye boltlu ve altili cizili olarak,DS-260 form confirmation page yaziyor. Durum kafamiza takildigi icin esim konsolosluk ile gorustu bu konuda telefon ile bilgi almak cok zor arkadaslar kendi sitelerindeki soru formunu doldurmanizi istiyorlar ve 5 is gunu icerisinde donuceklerini soyluyorlardi ancak halen donen arayam mail atan kimse yok.
    Sizlerden ricam ozellikle bebekli talihliler bunu daha iyi bilebilir. Bebegimiz 6 aylik.
    Kendi bebekleri icin ayri Ds-260 formu doldurdularmi? Yoksa kendi formlarinin icerisindemi cocuk bilgilerini paylastilar.
    Not(Mulakata girecekler kisminda bebegimizin ismi var ve green card almasini istiyoruz tabi ki de. )


  • @Muhtaradana selamlar yukarıda ki olayda okuduğum kadarıyla maddi güce çok dikkat ediyorlar ancak ben üniversite 3.sınıf öğrenicisiyim yani gösterebileceğim miktar sınırlı.Sizce öğrenci olmamdan dolayı bakış açıları değişir mi? Benim gösterebileceğim bir iş teklifim veya orada bir yakınım yok..


  • @Murti tebrik ederim, mülakatınızda bol şanslar dilerim.


  • @bezdarniy tebrikler, mülakatınızı sorunsuz atlatmanız dileğiyle.


  • DS 260 dosyayı açtırmak istiyorum bana gelen mesaj bu. Dosyayı açtirma mesaji hangi adrese göndermeliyim. [email protected] mu yoksa [email protected] mu yoksa başka adres mı?🤔
    Thank you for your inquiry.

    For security purposes, KCC cannot reveal any information regarding your case if you cannot provide all the required information. Please provide the Principal Applicant’s information listed below.

    The required forms should be completed using the name that appears on your passport and/or other legal documentation. Any other names you have previously been identified by, including maiden names should be listed on the DS 260 in the "Other Names Used" field.

    Your answers on the DS-260 application should be as accurate as possible in order to minimize the potential for confusion and delay in your case. Once submitted, a DS-260 cannot be deleted or removed. If there is an error in your DS-260 application form or if you need to make changes, the Kentucky Consular Center (KCC) can unlock the form for you so that you can make any changes required. If you would like us to unlock one or more forms in your case, please reply to this address, including your case number, date of birth (MMDDYYYY) and the names of the applicants whose forms you would like us to unlock, and an explanation as to why you need the DS-260 unlocked.

    Once unlocked, if you would like for KCC to process your application, you must resubmit it. A DS-260 will not continue processing unless it is re-submitted. Unlocking an application is the only way to make changes, or to prevent a form from being processed.

    In order for the Kentucky Consular Center to assist with inquiries regarding a specific Diversity Visa (DV) case, you must provide the Principal Applicant's full name, complete case number, and date of birth in the following format (MMDDYYYY) as entered on the original entry. Please remember that the Kentucky Consular Center does not have the authority to tell you whether or not your specific case will be disqualified. Only a consular officer can do that at the time of your visa interview. Do not send any paper documents to the Kentucky Consular Center.

    For additional information, please refer to the following websites:

    Diversity Visa Website: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry.html

    Diversity Visa Instructions: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry/diversity-visa-instructions.html

    DS-260 instructions: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry/diversity-visa-if-you-are-selected/diversity-visa-submit-your-iv-and-alien-registration-application.html

    To enter the Diversity Visa lottery or to check for a selection notice: https://www.dvlottery.state.gov/


  • @erdemdmrl gösterebilceğiniz maksimum parayı gösterin(ailenizden ve çevrenizden destek alarak bu miktarı ne kadar yükseltirseniz o kadar iyi olur)

    Ayrıca ABD den alacağınız bir iş teklifi (antetli kağıda firma logosu ve yetkili kişi imzalı, ne kadar ücret alacağınız, hangi pozisyonda çalışacağınzla ilgili bilgi olması gerekiyor) mülakatınızın olumlu geçmesini sağlayabilir
    Nasıl iş teklifi alabileceğiniz ilgili ⬇️ şu konuyu inceleyebilirsiniz
    İş Başvurusu , Mülakat ve İş Başvuru Süreci https://yesilkartforum.com/forum/post/39447

    Buna ek yaşamayı düşündüğünüz eyaletlerin yaşam maliyetleri daha uygun olan eyaletler olması sizin için avantaj olur, bu sayede hem böylece mülakattada devlete yük olmayacağınıza dair iyi bir izlenim bırakmış olursunuz
    İlk başlangıç için california, Newyork,florida gibi yerler biraz pahalı olabiliyor, bundan sebep mülakatta sizden mali kaynak olarak istenen miktarlar daha yüksek oluyor
    Hangi eyaletin yaşam maliyetleri açısından uygun olduğunu bulmak için ⬇
    Amerika'da Yaşayanlardan Yaşam Maliyeti Örnekleri https://yesilkartforum.com/forum/post/6223
    ve
    Amerika'da Yasanacak Eyaletin Secimi https://yesilkartforum.com/forum/post/4072
    İnceleyebilirsiniz

    Son olarak eğer İngilizce seviyenize güvenmiyorsanız mülakatı Türkçe yapın


  • @ByDoski
    Aşağıdaki linkte nasıl açtırmanız, email içeriğinde ne tür bilgiler olması gerektiği yazıyor⬇️ilgili kısımlara kendi bilgilerinizi yazın lütfen
    https://yesilkartforum.com/forum/post/82470


  • @Muhtaradana teşekkür ediyorum


  • @Muhtaradana Hocam. İlk önce soyad mı yazılıyor yoksa isim mı? Bazı yerde Soyad ilk önce yazılıyor o yüzden...


  • @ByDoski farketmez


  • @Muhtaradana Çok sağolun hocam


  • ...............

  • ⭐⭐

    @usanyc bir sorun olmaz büyük ihtimal alırsınız vizenizi


  • Iş teklifini Amerika'daki herhangi bir devletin kurumuna onaylatmak gerekiyor mu bilen var mı? Ya da daha önce iş teklifi mektubu götürmüş birisi bilgi verebilirse çok makbule geçer.

    Ve birde bu iş teklifini yapacak yerin illa oturmuş kurumsal bir firma olması şart mı yoksa mesela kendi çapında bir restaurantı olan kişide bana garson lazım diyip böyle bir mektup hazırlayabilir mi?


  • @Muhtaradana hocam [email protected] büyük harfle adrese gönderdim de otomatik olarak başlıkta " lütfen cevap vermeyiniz" diyor . Acaba kccdv... Küçük harfler mı yazayım?

  • ⭐⭐⭐

    @ozN, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari

    Iş teklifini Amerika'daki herhangi bir devletin kurumuna onaylatmak gerekiyor mu bilen var mı? Ya da daha önce iş teklifi mektubu götürmüş birisi bilgi verebilirse çok makbule geçer.

    Ve birde bu iş teklifini yapacak yerin illa oturmuş kurumsal bir firma olması şart mı yoksa mesela kendi çapında bir restaurantı olan kişide bana garson lazım diyip böyle bir mektup hazırlayabilir mi?

    İş teklifi olarak konsolosluğun yönergesi;

    Yasanın kamuya maddi yük olmama hükmünü yerine getirmek için önceden ayarlanmış bir iş teklifine dayanan bir başvuru sahibi, müstakbel işvereninden, işyerinin antetli kağıdına yazılmış noter tasdikli bir yazı göndermesini istemelidir. Bu yazı:

    1. Kesin iş teklifini içermeli;
    2. Başvuru sahibine teklif edilen işin mahiyeti ve başvuru sahibinin bu kadroda çalışmasına
      olanak sağlayacak yeteneklerinı belirtmeli;
    3. Ödenecek ücret ve varsa ücret şeklinde yapılacak diğer ödemeler ile ilgili bilgileri
      belirtmelidir;
    4. Teklif edilen işin yeri, tipi ve süresi (mevsimlik mi, geçici mi yoksa belirsiz mi olduğu)
      belirtmeli, ve
    5. Başvuru sahibinin Birleşik Devletler’e gelir gelmez işinin hazır olup olmayacağını
      belirtmelidir.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

91
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum