Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2020 Mulakat Deneyimleri

• @Ayvaz-Azizov Tebrim ederim. Nihayet olumlu haber yağmaya başladı.

• @desarjj Hayırlı olsun. Tüm aşamaları sorunsuz aşmanızı dilerim.

• @stras Teşekkür ederim

• Bu ileti silindi!

• @Muhtaradana evrakları erken gönderdik fakat onay mailı almadık. Konuyu biliyorum bunun üzerine en az 150 defa mesaj atıldı. 🙂 Korkum su. Evrakları erken gönderdik ama current olan numaraların hep takip eden aylara (ilan edilen bültende mülakata girmesi planlanana göre) sarktığını görüyoruz. Bunun için evrakları tekrar göndermek mail kirliliği mi yaratır? Bilemedim.

• merhaba,
    Geçtiğimiz hafta bu başlıktaki uyarıya istinaden evrak onayının gelmediğini belirterek KCC ye mail atmıştım. Aynı gün önce onay maili geldi. Hemen sonrasında da mailime cevap olarak bir eksik görünmediği ile ilgili bir mail geldi. randevu mailini beklemekteyiz.

• @kelaynach tebrik ederim, hayırlı olsun

• @cato case numaranız 33 bin olduğunu görüyorum, şu an için bir şey yapmanıza gerek yok
    Ama evraklarınızın KCC ye ulaşıp ulaşmadığını öğrenmek için

@Özgür-Dinç beyin bizimle paylaştığı şekilde⬇️
    https://yesilkartforum.com/forum/post/115356

Dear Sir/Madam,

We have submitted our documents and got an auto-reply. However we have not received the confirmation email regarding the review of our documents.

From various communities we have heard that due to IT errors, some documents have not been received thus confirmation emails have not been sent.

In order to avoid confusion and double submission, we wanted to kindly reach out to you to confirm if our documents have been received or if there is a need for re-submission. You can find our case number and additional details below, as well as the first email sent.

Looking forward to hear from you.

Kind regards,

Principal Applicant Surname And Name:
    Case Number : 2020EU00020XXX (Still Active)

Date of Birth: AY/GUN/YIL
    Preference Category: DV DIVERSITY
    Foreign State Chargeability: TURKEY

[email protected] adresine konu kısmına case numaranızı yazarak bu şekilde bir metin ile evraklarınızın durumunu sorabilirsiniz

• @Muhtaradana çok teşekkür ederim.

• Merhaba su an mart icin tarih veriliyor sanirim. Bir sonraki bulten nisan icin mi olacaktir ? Yoksa su an subat icin mi dagitiliyor ? Tesekkurler

• @stilll şubat 15 bülteni = 30 nisan 2020 tarihinde en son kaçıncı kişinin mülakata gireceğini belirtiyor inşallah 28000 olur ümidindeyim 🙏

• @Erkangeziyor, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

Mülakat maili alan arkadaslara hayırlı olsun. Benim de 6 Mart. Saglık raporunu ve mulakatı Ankara'ya tek seferde gidip halletmek mi yoksa ayrı ayrı giderek mi daha mantıklı olur sizce?

Eger aceleniz yoksa mulakat sonrasi saglik raporunuzu alip, sonra kargolayabilirsiniz.

• @stras çok teşekkür ederim. inşallah darısı başınıza

• @Muhtaradana Çok çok teşekkür ederiz, inşallah sizinkide çok güzel olacaktır..Herkese bol bol şanslar dilerim..

• @stras Çok sağolun, herkese bol şanslar dilerim.

• @Özgür-Dinç Özgür hocam Kcc ye gönderdiğim mail ulaştığına dair bir mail alamadım. Yardım edebilir misiniz ? Nasıl ögrenecem

• @ByDoski Merhaba, ben 23 Ocak Persembe gönderdim maili, 24 ocak Cuma Otomatik mail geldi beklemem gerektiğine dair. 28 Ocakta Onay maili geldi. Nasıl öğreneceğin konusunda tek bir fikrim var oda arayabilirsin. @Muhtaradana sanırım iletişim bilgilerini biliyordu. Daha fazla yardımcı olmak isterdim ama deneyimim bu kadar.

• @ByDoski Auto reply mesajı daha sonra bir-iki gün sonra asıl eçcevap gelecektir
    Sorularınızı [email protected] adresine
    Evraklarınızı ise [email protected] adresine yollayacaksınız

Ne için kcc ile iletişime geçmek istiyorsunuz

KCC ile +16065267500 arayarakda iletişime geçebilirsiniz

• @Muhtaradana Hocam aynı gün içerisinde mesaj geldi mesaj şu;
    The Kentucky Consular Center (KCC) has received your email and is currently processing your documents. This email address, [email protected], is only used for applicants to provide the Kentucky Consular Center (KCC) with documents required to continue processing Diversity Visa applications. [email protected] does not respond to inquiries. If you have any Diversity Visa related questions, please email [email protected] with your case number, complete name, and date of birth, as entered on your original entry.

You should expect an email from KCC in the next 3-6 weeks. If you do not hear from KCC after 6 weeks, please contact [email protected] to confirm all of your documents have been received, and you are ready to be scheduled for an interview.

• @ByDoski bu otomatik email
    Bundan sonra gelecek emaili beklemek lazım

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

17

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k